Pazystu tuos zmones kurie gamina Rabass pavadelius, reklamuoti nieko as nereklamuoju, tiesiog pasidalinu informacija apie zukles prekes ar naujienas, kaip ir daugelis cia daro, man tik kartais neaiski kai kuriu dalyviu pozicija, buti pries viska nusiteikus, as suprantu, kad kiekvienas zvejas turi ir privalo tureti savo nuomone, bet nereikia sakyti, kad pavadeliai blogi ar dar kazkokie, man rodos reikia dziaugtis kad pas mus LT is vis kazkas kazka dar bando gaminti, ypac tokioj srity kaip zukles reikmenys, nes greitai gaudysime tik su japoniskais reikmenimis (made in china) o savo Lietuvisko nieko neturesime. Kas del laidos tai jus aplamai atsimenate kada ka nors lietuvisko ten pareklamavo, tai jeigu Rabass zmones stengiasi, tai nereiskia jog tai yra blogai, del kokybes as nesigincysiu nes nes kiekvinas turi savo nuomone, man geri, kitam gal ne, cia zinai visiems skirtingai, kaip ir su bet kuria zukles preke. Tik vienas pastebejimas, "LIANUTE" sakyk tada kaip zvejams USA ar JAPAN tada is vis nereikia pavadelio gaudant RUDROM pvz? pirma kota ne liaunuti reikia isigyti tokiems dalykams, kuris ismusa vobleri, o pavadelis yra pavadelis, cia be izeidimu, tiesiog pastebejimas. Sekmes zuklei visiems