A tai ant koko masalo čia toks 80g "živcas" kimba? o tai kiek buvo mažesnieji 

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Tai aišku, Cam Rad'eCameL rašė:Jama ir geri egzemplioriai ane RaPShanai :D
pavartyk, gal čia ką rasi vertingo:nesvarbu rašė:Zvejojat gal kas papei ? galetumet patart kokius voblerius :D
Svarbiausia kad ne CamRipasRapolas rašė:Tai aišku, Cam Rad'eCameL rašė:Jama ir geri egzemplioriai ane RaPShanai :Dpaskutiniosios lydekos vien nuotrauka ~100g svėrė ,tai nedavė net į forumą inkelt
vobleris 8cm ir normali lydekine relax gumaRapolas rašė:A tai ant koko masalo čia toks 80g "živcas" kimba? o tai kiek buvo mažesnieji
Gerai aprasytas lydeku gobsumasansanas rašė:man zvejojant ant lydekos imitacijos, dvinario voblerio kokiu 12cm, uzkibo vos vos didesne lydekaite.. is kur pas ja tiek optimizmo buvo, kad praris ta daikta..Jauciu viena dazniausiu lydekos naturalios mirties priezasciu tai pervertintos galimybes ir mirtis uzspringus nuo per didelio apzioto grobio
neaišku liko tik pas ką namo keliavomartiz-zz rašė: ........viso istrauktu net skaiciu pameciau, bet rimtesnes (jei galima taip sakyt nes iki 2kg) tik 3... zinoma visos keliavo namo
ps.Vilniaus r.
kadangi braidant gaudziau, sudrumsciau as cia kol sugraibiau jadusys rašė:Tai, kad vanduo mutnas, nenuostabu kad tigeris suveike.
Graziai gavosi foto
Rytoi po zvejybos pranesiukernius1 rašė:Už savaitės pagaliau vėl žvejot važiuosiu, tai norėčiau pasiteiraut apie lydekų žūklę birželio mėnesį. Vanduo jau šiltas bus ir aš tokiu laiku praeitais metais tame ežere apturėjau kokias 10 tuščių žūklių, o vėliau išvis noras dingo, laukiau iki rudens. Tai įdomu man, kokia taktiką naudojat vasaros pradžioj, kur ieškot žuvies? Būtų gerai, jei pasidalintumėte bendrais pastebėjimais, nes žinau, kad yra daug įvarių veiksnių, į kuriuos reikia atsižvelgt.
ziurint koks ezeras, kokie gyliai ir t.t... ir gal ten isvis zuvies nera, kad per 10 zukliu nieko?kernius1 rašė:Už savaitės pagaliau vėl žvejot važiuosiu, tai norėčiau pasiteiraut apie lydekų žūklę birželio mėnesį. Vanduo jau šiltas bus ir aš tokiu laiku praeitais metais tame ežere apturėjau kokias 10 tuščių žūklių, o vėliau išvis noras dingo, laukiau iki rudens. Tai įdomu man, kokia taktiką naudojat vasaros pradžioj, kur ieškot žuvies? Būtų gerai, jei pasidalintumėte bendrais pastebėjimais, nes žinau, kad yra daug įvarių veiksnių, į kuriuos reikia atsižvelgt.
NESAMONE.IKI PIRMO LEDO JUOS KIMBA,VASARA MAITINASI IRGI GERAI,AISKU VASARA GAL DIDZIAI SKIRIASI,GAUDAU LYDEKAS ISTIESUS MIETUS.VASARA TIK GAL MASALAI TURI BUTI MAZESNI.IR PAUZES ILGESNES.NA CIA MANO NUOMONEkernius1 rašė:Man šiaip teorija įdomi. Vieni sako, kad lydekos į gylį pasitraukia, kai vanduo įšyla, kiti, kad jos nebesimaitina visai ir reikia spiningui duot ilsėtis iki rugsėjo, tai įdomu, ką čia žmonės kalba.
zinoma atsitraukia, ypac jei ezeras gilus... as vasara renkuos ne tokius didelius ir gilius ezerus, paprasciausia del to, kad lengviau rast zuvi. na ir svarbiausia, pasirink tinkama ora...kernius1 rašė:Dėkui, sugrąžinot viltį :D gal dar pavyks ir vasarą ką nors geresnio pagaut. O jūs vasaros metu žuvies tose pačoose vietose, kaip ir pavasarį ieškot? Man ta mintis apie gylius logiška atrodo , nes sėklesnės vieto sušyla iki 20 + °C ir tai šaltakraujams nėra labai gerai, o ir apželia jos taip, kad jokio voblerio nepravesi.
Lygiai taip pat vakar tvenkinuke viena gal 15cm ilgio yozurio trisakis buvo isoreje barzdoje... as tokius nurasau kaip "nepataike"Feniksas rašė:As su walkeriu bandziau ir nk, viena mazyte ant orbito uzkibo, bet ir tai keistai. Trisakis po smakru ismiges buvo. Atrodo kad nudauzt norejo ar prispausti