Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #558843   Arvidys
 07 Bal 2014 14:31
Kas gali pakonsultuoti kaip ten su siuntimusi iš ebay.com Noriu nusipirkti valo, voblerių. Kiek ten reikia neperlipti sumos, kad nemokėti jokių muitų ir panašiai... Realiai susimokėti tik už daikta ir siuntimą? Kokį svorio reik neviršit?
 #564102   egi2fishing
 29 Bal 2014 12:41
Sveiki,

Radau internete tokį puslapį kur siūlo įsigyti įvairių žūklės prekių už nebrangią kainą didmeniniais kiekiais ir kainomis.Nuoroda yra čia - http://puruiting.en.made-in-china.com . Dabar bendrauju su pardavėjais, kadangi ten dėl sandorio reikia tartis asmeniškai. Norėjau jūsų paklausti ar esate girdėję tokius gamintojus? Mane konkrečiai domina jų vobleriai, mepsai, kiti dirbtiniai masalai. Jie siūlo parsisiųsti mėginių (įvairių voblerių, blizgių, mepsų, guminukų ir tt.) už 100 dolcų ir pagalvojau, kad jeigu gaučiau bent 100vnt. pabandymui, tikriausiai pirkinys atsipirktų. Tik klausimas dėl kokybės. Jeigu gera kokybė, tai tikrai rasiu kam parduoti dalį jaukų (kadangi visų nesunaudosiu), bet jeigu kokybė prasta, tikriausiai nepasimoka siųstis. Tai ką manote, žvejai??
 #564111   Pfk
 29 Bal 2014 13:02
tai kuo tu žadi užsiimti - žvejyba ar prekyba?
mano nuomone prasidėti su kitaicų štampofkėm neverta. kitų nuomone tarp jų galima rasti naudingų ir kibių masalų, kalbant pvz. apie voblerius.
mano manymu už "šimta dolcų" galima nusipirkti kokį vieną kokybiškų voblerių rinkinuką vienai žuviai, su kuriuo nebus jokių klausimų.
 #564118   egi2fishing
 29 Bal 2014 13:19
Pfk rašė:tai kuo tu žadi užsiimti - žvejyba ar prekyba?
mano nuomone prasidėti su kitaicų štampofkėm neverta. kitų nuomone tarp jų galima rasti naudingų ir kibių masalų, kalbant pvz. apie voblerius.
mano manymu už "šimta dolcų" galima nusipirkti kokį vieną kokybiškų voblerių rinkinuką vienai žuviai, su kuriuo nebus jokių klausimų.
mane pagrinde domina tik vobleriai. kadangi spiningas pas mane eina po dugninių ir plūdės, tai daug patirties spiningaujant neturiu. norėtųsi iš karto turėti nemažai variantų įvairioms upėms, oro sąlygoms ir žuvims, kad galėčiau greičiau perprasti kokio jauko konkrečioje situacijoje reikia, todėl ir susidomėjau pirkti iš čia, nes iš esmės kaina už vienetą yra tikrai juokinga.
tik kaip kalbėjau pradžioje, esmė yra kokybėje. nežinau ar tų kitaicų masalai yra labai prasti.
O dėl to pardavimo, tai logiška, kad visų nepasiliksiu, mažiau patikusius parduočiau. kažkam irgi gal naudinga būtų ;)
 #564147   Pfk
 29 Bal 2014 14:22
juokinga gali pasidaryti ne tik pamačius kainą, bet ir kaip tie vobleriai dirba ;-) o paskui juos parduoti bus problematiška. nepaklausi prekė.
dėl to kiekio. yra forume žmonių sakančių kad jiems užtenka vos ne dviejų tipų voblerių tikslui pasiekti. yra turinčių dviženklį skaičių dėžučių voblerių savo tikslams pasiekti. mano nuomone yra tiesos ir pas vienus, ir pas kitus. svarbu yra ne turėti šimtais masalų, o mokėti jais dirbti ir pritaikyti.
bet šiaip jei pinigų negaila, gali bandyti. tik taip sakau iš savo pusės žiūrint būtų gaila šimta dolcų išleist kiniškiems fufliakams :roll:
 #564148   egi2fishing
 29 Bal 2014 14:27
Pfk rašė:juokinga gali pasidaryti ne tik pamačius kainą, bet ir kaip tie vobleriai dirba ;-) o paskui juos parduoti bus problematiška. nepaklausi prekė.
dėl to kiekio. yra forume žmonių sakančių kad jiems užtenka vos ne dviejų tipų voblerių tikslui pasiekti. yra turinčių dviženklį skaičių dėžučių voblerių savo tikslams pasiekti. mano nuomone yra tiesos ir pas vienus, ir pas kitus. svarbu yra ne turėti šimtais masalų, o mokėti jais dirbti ir pritaikyti.
bet šiaip jei pinigų negaila, gali bandyti. tik taip sakau iš savo pusės žiūrint būtų gaila šimta dolcų išleist kiniškiems fufliakams :roll:
viskas gerai, nuomonė yra nuomonė. galbūt tu ir teisus. kol kas dar neperku, svarstau :)
 #564181   ansanas
 29 Bal 2014 17:19
egi2fishing rašė:Sveiki,

Radau internete tokį puslapį kur siūlo įsigyti įvairių žūklės prekių už nebrangią kainą didmeniniais kiekiais ir kainomis.Nuoroda yra čia - http://puruiting.en.made-in-china.com . Dabar bendrauju su pardavėjais, kadangi ten dėl sandorio reikia tartis asmeniškai. Norėjau jūsų paklausti ar esate girdėję tokius gamintojus? Mane konkrečiai domina jų vobleriai, mepsai, kiti dirbtiniai masalai. Jie siūlo parsisiųsti mėginių (įvairių voblerių, blizgių, mepsų, guminukų ir tt.) už 100 dolcų ir pagalvojau, kad jeigu gaučiau bent 100vnt. pabandymui, tikriausiai pirkinys atsipirktų. Tik klausimas dėl kokybės. Jeigu gera kokybė, tai tikrai rasiu kam parduoti dalį jaukų (kadangi visų nesunaudosiu), bet jeigu kokybė prasta, tikriausiai nepasimoka siųstis. Tai ką manote, žvejai??
neseniai parsisiunciau sukriukiu (is kito psl) uz 30vnt mokejau ~48lt ir turejau smagia zvejyba.. gerai,kad reples pasiemes buvau tai bent dali palankscius pagal fantazija lyg ir pavyko atgaivint, o seip pacios savaime veikiancios gal tik kokia kas 8ta ir tai gamintojamas matyt netycia pavyko pagamint teisingai dirbancias :) nors gal jos sutvertos zvejot,kokioj itin stiprioj srovej, nes ezere tai atrodo graziai ir nefiga nesisuka, gavosi toks variantas - pasidaryk pats veikiancia sukre :)
 #564229   mode85d
 29 Bal 2014 19:31
Kinietiski vobleriai, gali buti visai neblogas sprendimas jei yra teke nemazai ju praleisti per rankas, istestuoti. Priesingu atveju garantuotas pinigu svaistymas. Uz teisinga kaina esu parsiuntes "japoniskai" atrodanciu ir realiai puikiai dirbanciu voblu. Pagrindinis minusas - per didelis broko koeficientas. Kreivai iklijuoti lezuveliai, byrancios akys, per daug sudetu sratu, buki trisakiai ir t.t., vienas plaukia kitas atrodantis taip pat kaip kirvis i dugna :D Kitavertus yra keletas tu paciu nebranciu "kitaicu" kuriu uz jokius pinigus neparduociau. :)
 #566680   RoBass
 09 Geg 2014 10:37
esu uzsakinejes meskere, atsiunte viska tvarkingai, tik nepamenu per kiek laiko, bet tikrai neilgiau nei savaite....
 #566916   zvejybosreikmenys.lt
 10 Geg 2014 08:32
Sveiki. Buvau apsisprendęs nekomentuoti jokių pasisakymų, ar jie būtų geri ar jie blogi. O bet tačiau...
Mike rašė:Gegužės 1 d. užsakiau prekes, sumokėjau, bet jokių žinių. Į el.laiškus neatsako. Ar yra kokios patirties su šia elektronine parduotuve?
Būtent šitoje, ir kitose panašiose situacijose, asmenys užsakinėjantįs vieniokį ar kitokį daigtą nepasivargina paskaityti taisyklių, jos ten surašytos ne tam, kad būtų nebuvę kas veikti, o tam, kad pirkėjas perskaitęs jas - atliktų viską taip kaip reikia. Mike tiesiog uždėjo varnelę, ten kur reikia ir nepasivargino jas perskaityti, tuo sukeldamas sunkumų pardavėjui. Išnarplioti pot to visus rebus reikia laiko, kiek žinau jau užsąkyti daigtai yra pas Mike.
Pfk rašė:yra kažkas dar forume rašęs (jei gerai pamenu ne vienas), kad su šita įstaiga neaiškumai kyla.
Kažkas ir lieka kažkuo, grįžtu prie to paties, žmonės nepasivargina perskaityti http://www.zvejybosreikmenys.lt/index.p ... ation_id=5 uždeda varnelę ir imasi saviveiklos. Po to reiškia nepasitenkinimą vienu ar kitu klausimu.
TAISYKLĖS YRA KURIAMOS TAM, KAD JŲ KAŽKAS LAIKYTUSI
 #566929   hipy
 10 Geg 2014 10:12
o dar pas verslininka taisykles... garantija pas ji 10 dienu, nors kaip ir 2 metai turetu but, nepatikusios prekes grazinimas 5 darbo dienos, nors valstybe nustacius 14 dienu... :lol:
 #566930   Mike
 10 Geg 2014 10:21
... kiek žinau jau užsąkyti daigtai yra pas Mike.

Kaip bebūtų keista, bet užsakytų daiktų Mike dar nematė (tyčia ką tik iki pašto dėžutės buvau nuėjęs, gal koks pranešimas bus įmestas).
Sutinku, kad užsakymą padariau ne pagal pardavėjo taisykles. T.y. užsakiau prekes ir nesulaukęs išankstinės sąskaitos už jas apmokėjau (nuo kada pardavėjui išankstinis apmokėjimas tampa problema :roll: ). Ką ten reikėjo narplioti taip ir nesuprantu.
Problemą būtų išsprendęs tokiems atvejams paruoštas standartinis pranešimas (už prekes sumokėjote nesulaukęs išankstinės sąskaitos, kadangi prekių neturime sandėlyje, teks palaukti iki jas gausime) ar kažkas panašaus.
 #566936   Ulafas
 10 Geg 2014 10:36
Mike, gal tu pabludai? :) Juk verslynykai labai labai uzsieme, jie neturi laiko tinkamai bendrauti su klientais, nes reikia atsakineti i pretenzijas forumuose, surasti ir susitarti su galimais tiekejais neinvestuojant i prekes, kad kai tu uzsakysi preke - jie turetu pas ka uzsakyti butnet tavaja. Taigi lauk ir tikekis, tikekis ir lauk... Absurdo teatras. Bus II dalis? :)
 #566942   Pfk
 10 Geg 2014 12:12
zvejybosreikmenys.lt rašė:Kažkas ir lieka kažkuo...
<...>tai ten pas juos puslapy daug panasaus stiliaus issireiskimu. I buciukus kazkada vos ne menesi pristatinejo. Atsargiai...
BISPRIDIELAS O NE INTERNETINE PARDUOTUVE ZADA ZADA O JAU ANTRAS MENUO UZSAKYMO NEGALI SURINKT,DABAR NET TEL NEKELIA...
nickus nutryniau.
Mikė - trečias besiskundžiantis klientas. tai čia jau nebe kažkas. matyt ten pardavėjai labai žvejoti mėgsta, darbui mažiau laiko lieka.
 #567916   Daugirdas
 15 Geg 2014 09:11
egi2fishing rašė:Sveiki, norėjau paklausti ar kas nors esat pirkę pintą valą Ebay.com? Domina ar yra neblogos kokybės valų spiningui.
Nu tu ir paklausei :) ebay pilna valų ir kokių tik nori... esu pirkęs ne kartą ir ne du. Ir dažniausia tikrai pigiau nei Lietuvoje kainuoja.
 #574237   Arturijus
 12 Bir 2014 22:08
klausimelis ebejus paskutiniu metu visai grybauja, rasau nustatyti pigiauisia preke su siuntimu i LT jis man raso visuose prekese shiping not specifed, atdarai matai preke po ja kaina pvz. 6 baksai eco shiping i LT... kas per??? Ar cia visiems taip??
 #575233   Sokratas
 17 Bir 2014 12:32
čia buvau užsiminęs apie http://www.zvejys.lt/market/:

viewtopic.php?p=574366#p574366

bet gal čia geriau tiktų apie tai...

praėjo savaitė nuo užsakymo, jokių žinių. Šiandien suskambinu, klausiu, kame reikalas. Sako, visas prekes atidėjom jums, tik valo neturim ir neaišku kada turėsim.
O man valo labiausiai ir reikėjo, kitkas tik smulkmenos, be kurių galiu apsieit...

Daugiau su tokia firma man reikalų turėt nesinorės, ne dėl to kad neturi, o dėl to, kad neinformuoja...
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė