sveiki gal kas turi patirties ir gali atsiust is lenku konger stallion zander jig 213 8-28 skolingas nelikciau.
mane pagrinde domina tik vobleriai. kadangi spiningas pas mane eina po dugninių ir plūdės, tai daug patirties spiningaujant neturiu. norėtųsi iš karto turėti nemažai variantų įvairioms upėms, oro sąlygoms ir žuvims, kad galėčiau greičiau perprasti kokio jauko konkrečioje situacijoje reikia, todėl ir susidomėjau pirkti iš čia, nes iš esmės kaina už vienetą yra tikrai juokinga.Pfk rašė:tai kuo tu žadi užsiimti - žvejyba ar prekyba?
mano nuomone prasidėti su kitaicų štampofkėm neverta. kitų nuomone tarp jų galima rasti naudingų ir kibių masalų, kalbant pvz. apie voblerius.
mano manymu už "šimta dolcų" galima nusipirkti kokį vieną kokybiškų voblerių rinkinuką vienai žuviai, su kuriuo nebus jokių klausimų.
viskas gerai, nuomonė yra nuomonė. galbūt tu ir teisus. kol kas dar neperku, svarstauPfk rašė:juokinga gali pasidaryti ne tik pamačius kainą, bet ir kaip tie vobleriai dirbao paskui juos parduoti bus problematiška. nepaklausi prekė.
dėl to kiekio. yra forume žmonių sakančių kad jiems užtenka vos ne dviejų tipų voblerių tikslui pasiekti. yra turinčių dviženklį skaičių dėžučių voblerių savo tikslams pasiekti. mano nuomone yra tiesos ir pas vienus, ir pas kitus. svarbu yra ne turėti šimtais masalų, o mokėti jais dirbti ir pritaikyti.
bet šiaip jei pinigų negaila, gali bandyti. tik taip sakau iš savo pusės žiūrint būtų gaila šimta dolcų išleist kiniškiems fufliakams
neseniai parsisiunciau sukriukiu (is kito psl) uz 30vnt mokejau ~48lt ir turejau smagia zvejyba.. gerai,kad reples pasiemes buvau tai bent dali palankscius pagal fantazija lyg ir pavyko atgaivint, o seip pacios savaime veikiancios gal tik kokia kas 8ta ir tai gamintojamas matyt netycia pavyko pagamint teisingai dirbanciasegi2fishing rašė:Sveiki,
Radau internete tokį puslapį kur siūlo įsigyti įvairių žūklės prekių už nebrangią kainą didmeniniais kiekiais ir kainomis.Nuoroda yra čia - http://puruiting.en.made-in-china.com . Dabar bendrauju su pardavėjais, kadangi ten dėl sandorio reikia tartis asmeniškai. Norėjau jūsų paklausti ar esate girdėję tokius gamintojus? Mane konkrečiai domina jų vobleriai, mepsai, kiti dirbtiniai masalai. Jie siūlo parsisiųsti mėginių (įvairių voblerių, blizgių, mepsų, guminukų ir tt.) už 100 dolcų ir pagalvojau, kad jeigu gaučiau bent 100vnt. pabandymui, tikriausiai pirkinys atsipirktų. Tik klausimas dėl kokybės. Jeigu gera kokybė, tai tikrai rasiu kam parduoti dalį jaukų (kadangi visų nesunaudosiu), bet jeigu kokybė prasta, tikriausiai nepasimoka siųstis. Tai ką manote, žvejai??
Būtent šitoje, ir kitose panašiose situacijose, asmenys užsakinėjantįs vieniokį ar kitokį daigtą nepasivargina paskaityti taisyklių, jos ten surašytos ne tam, kad būtų nebuvę kas veikti, o tam, kad pirkėjas perskaitęs jas - atliktų viską taip kaip reikia. Mike tiesiog uždėjo varnelę, ten kur reikia ir nepasivargino jas perskaityti, tuo sukeldamas sunkumų pardavėjui. Išnarplioti pot to visus rebus reikia laiko, kiek žinau jau užsąkyti daigtai yra pas Mike.Mike rašė:Gegužės 1 d. užsakiau prekes, sumokėjau, bet jokių žinių. Į el.laiškus neatsako. Ar yra kokios patirties su šia elektronine parduotuve?
Kažkas ir lieka kažkuo, grįžtu prie to paties, žmonės nepasivargina perskaityti http://www.zvejybosreikmenys.lt/index.p ... ation_id=5 uždeda varnelę ir imasi saviveiklos. Po to reiškia nepasitenkinimą vienu ar kitu klausimu.Pfk rašė:yra kažkas dar forume rašęs (jei gerai pamenu ne vienas), kad su šita įstaiga neaiškumai kyla.
zvejybosreikmenys.lt rašė:Kažkas ir lieka kažkuo...
<...>tai ten pas juos puslapy daug panasaus stiliaus issireiskimu. I buciukus kazkada vos ne menesi pristatinejo. Atsargiai...
nickus nutryniau.BISPRIDIELAS O NE INTERNETINE PARDUOTUVE ZADA ZADA O JAU ANTRAS MENUO UZSAKYMO NEGALI SURINKT,DABAR NET TEL NEKELIA...
Nu tu ir paklauseiegi2fishing rašė:Sveiki, norėjau paklausti ar kas nors esat pirkę pintą valą Ebay.com? Domina ar yra neblogos kokybės valų spiningui.