žemupio plakiams turėtu ir toks sueit. O kaip jum timar jaukai? Nes žieminis man nepasiteisino.

Pernai buvo jojimo prekių parduotuvėje. Savanorių 22. Bet kaina taiBula rašė:Sveiki,
prisiskaiciau cia , kad melasa galma pirkti veterinarijos klinikuose.. Gal galit pasakyt kokioj Vilniuje galma tai isigyt?
Aciu, uzvaziusiu.upinis rašė:Pernai buvo jojimo prekių parduotuvėje. Savanorių 22. Bet kaina taiBula rašė:Sveiki,
prisiskaiciau cia , kad melasa galma pirkti veterinarijos klinikuose.. Gal galit pasakyt kokioj Vilniuje galma tai isigyt?150-200%. Rajonuose žymiai pigiau.
situacija tokia : jei zuvis aktyvi ir kimba gerai, tada pofigu, koks pasaras. Gali jo ir visai nebut. Bet juk labai daznai buna, kad nekimba, tada reikia kazka galvot, burt, bandyt keist skoni, kvapa. Tai cia ir prasideda pigiuju pasaru problema - jie savyje turi labai stipriu aromatu, kuriuos labai sunku, o kartais ir neimanoma pramust dedamu papildomu kvapu.kokonas rašė:Kolegos o kaip del kauno grudu "kombikormo" zuvims? nebandet? turiu darbe karpininka tai jis jama to pasharo po 20 kgpasakojo kad seip nebliogas daigtas
deda ji visur
net ant to kombikormo kaip kad ant peleciu zvejoja
Ukmerges gatveOvkas rašė:: reiškia kokonas yra mano kaimynas
Na aš kaip minimum pusę ateinančio sezono bandysiu taip išgirta Traper Gold'a.
Pernai pora žvejybu su juo glaudžiau tai rezultatai buvo labai geri, bet veliau negavau jo niekur tai gaudziau traper feeder jaukais.
žinoma atmetus kaina man labiausiai patiko Sensas. Super ausdirbo man jie Nemune.
Bet kaina per didelė. Bent man.
nesenai išbandžiau labai riebus net rankos taukuotos po maišymo lieka daug aliejaus ir visokiu sėklu...struktura labai graži ir spalva nieko ...ėrnis rašė:naudojat kas tokį ? https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... r5CX8Y8a7w kaip atsiliepimai ?
o kaip su žuvim ? priviliojo ją? ar labai jaučias skirtumas nuo sensas club 3000 ?Skridžas rašė:nesenai išbandžiau labai riebus net rankos taukuotos po maišymo lieka daug aliejaus ir visokiu sėklu...struktura labai graži ir spalva nieko ...ėrnis rašė:naudojat kas tokį ? https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... r5CX8Y8a7w kaip atsiliepimai ?