Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #560188   upinis
 13 Bal 2014 16:43
Bula rašė:Sveiki,

prisiskaiciau cia , kad melasa galma pirkti veterinarijos klinikuose.. Gal galit pasakyt kokioj Vilniuje galma tai isigyt?
Pernai buvo jojimo prekių parduotuvėje. Savanorių 22. Bet kaina tai :superšokas 150-200%. Rajonuose žymiai pigiau.
 #560190   Bula
 13 Bal 2014 16:45
upinis rašė:
Bula rašė:Sveiki,

prisiskaiciau cia , kad melasa galma pirkti veterinarijos klinikuose.. Gal galit pasakyt kokioj Vilniuje galma tai isigyt?
Pernai buvo jojimo prekių parduotuvėje. Savanorių 22. Bet kaina tai :superšokas 150-200%. Rajonuose žymiai pigiau.
Aciu, uzvaziusiu.

gal kas zino kur aplink Vilnius galma nupirkti?
 #563940   vava
 28 Bal 2014 19:49
kokonas rašė:Kolegos o kaip del kauno grudu "kombikormo" zuvims? nebandet? turiu darbe karpininka tai jis jama to pasharo po 20 kg :) pasakojo kad seip nebliogas daigtas :) deda ji visur :) net ant to kombikormo kaip kad ant peleciu zvejoja :)
situacija tokia : jei zuvis aktyvi ir kimba gerai, tada pofigu, koks pasaras. Gali jo ir visai nebut. Bet juk labai daznai buna, kad nekimba, tada reikia kazka galvot, burt, bandyt keist skoni, kvapa. Tai cia ir prasideda pigiuju pasaru problema - jie savyje turi labai stipriu aromatu, kuriuos labai sunku, o kartais ir neimanoma pramust dedamu papildomu kvapu.
Todel tiems, kurie neplanuoja kazkaip improvizuot zvejyboje, visai nesvarbu, kas parasyta ant pakelio :)
 #563945   ėrnis
 28 Bal 2014 20:00
nors ir turiu atsirinkes daugmaž jaukus kurie pasiteisino, bet kaip tada pasirinkt teisinga jauka iš tokio didelio pasirinkimo? Koki jauka reikia rinktis, kad ir tie patiems karšiams, ko sudėtyje turi būti. O ko ne?
 #563965   kokonas
 28 Bal 2014 21:05
Nu ir juom tikiu :) geru kuiliu pagauna jis bet esme kad jis karoius gaudo :) o ash karshius :)
man irgi kazhkaip klausimas stojasi pvz ryt varau i KM su feederiuku.
uzhlekiu i parde o pasharu skirtu feederiui 5 rushys, karshiams velgi atskirai, karpiai, karshiai, kuojos velgi tokiu universaliu yra :)
ce daugiau rinkodara? (pienas yra pienas nors ji gamina 15 imoniu LT o jis gaunamas ish karbiu :) )
Ar yra skirtumas tarp Dynamite ar Traper ar Dedes vasios pasharu?
shiandiena pirkau traper feader bream lesch pardavejas kauke vilku kad ryt karshiu pagausiu :)
pernai KM sekesi ant traperio geltono nepamen pavadinimo, karsiui kuojai skirto, tai imdavo ir karosai ir palkiai ir kuojos ir karpiukai (0.5-1 kg)
simet pamirshau blin koki naudodavau :) tai pasitikejau pardaveju :cig.
Ka [atys daugiau ishbande?
Secret feader nebuvo :) keletas pazistamu minejo kad nebliogas :)
ryt bandysiu ta savo pashara turiu melasos(pernau pasiteisino ir neblogai KM) jei bus shtilis ipilsiu :)bandysiu jos ideti ;)
praneshiu kaip sekesi :)
P.S. Gal kas ryt nori kartu i km? :) rashote ce arba i PM ;)
 #563977   vyrgaz
 28 Bal 2014 21:36
Sensas, dynamite ir kiti pašarai priklausomai nuo klasės skiriasi frakcija, priedų gausa, kvapais, kokybe..Kauno marioms pilnai užtenka traperio, ne pigiausio aišku..Aš KM maišau traperio Bream turbo ir Traper feeder special..Jo tikrai turi norfiniai, kur šalia tavo namų, na bent jau bream turbo tikrai mačiau.. :)
Paskutinį kartą redagavo 1 vyrgaz. Iš viso redaguota 28 kartus.
 #563982   Ovkas
 28 Bal 2014 21:40
: reiškia kokonas yra mano kaimynas :-D
Na aš kaip minimum pusę ateinančio sezono bandysiu taip išgirta Traper Gold'a.
Pernai pora žvejybu su juo glaudžiau tai rezultatai buvo labai geri, bet veliau negavau jo niekur tai gaudziau traper feeder jaukais.
žinoma atmetus kaina man labiausiai patiko Sensas. Super ausdirbo man jie Nemune.
Bet kaina per didelė. Bent man.
 #563989   kokonas
 28 Bal 2014 22:16
Ovkas rašė:: reiškia kokonas yra mano kaimynas :-D
Na aš kaip minimum pusę ateinančio sezono bandysiu taip išgirta Traper Gold'a.
Pernai pora žvejybu su juo glaudžiau tai rezultatai buvo labai geri, bet veliau negavau jo niekur tai gaudziau traper feeder jaukais.
žinoma atmetus kaina man labiausiai patiko Sensas. Super ausdirbo man jie Nemune.
Bet kaina per didelė. Bent man.
Ukmerges gatve :ruko
 #563992   vyrgaz
 28 Bal 2014 22:35
Yra galimybė gauti traper jaukų už ko ne pusę parduotuvės kainos..aš jau antri metai ta galimybe pasinaudojau..parduotuvėj tik dzykų ir priedų nusiperku..kitavertus drykus ir pinkas irgi geriau urmu imt,bo kai primeti kad litras dzykų kainuoja 14lt,o dėžutė krautuvėj 3-4lt..Tik atsiranda "sandėliavimo" problema,bo moteris nelabai supranta kad dzykai šaldytuve ilgiau išbūna "nesugedę".. :)
 #564071   timocha
 29 Bal 2014 11:16
Nebunai jaukas turi buti karsinis kad viliotu karsius, manau ne ka maziau svarbi yra jauko mechanika atitaikyta prie esamu zvejybos salygu. Pvz zinau ezera kur dienos metu karsius vilioja taip vadinamas sprogstamas jaukas kuris sudrumscia vandeni ir padaro jauko debeseli. Todel prie karsinio jauko pakelio dedu dar kuojinio kuris turi dagiau kylanciu daliu ir greiciau ardo jauka. Nakti tam paciam ezere reikalingas sunkus neatyvios mechanikos jaukas kuris neturi daug kilanciu daleliu, kitaip uzpuola plakiai. Manau cia tau niekas nepatars koks jaukas bus geresnis tavo zvejybos salygom, o viska suzinosi tik pats eksperimentuodamas.
 #564852   ėrnis
 02 Geg 2014 15:32
Skridžas rašė:
ėrnis rašė:naudojat kas tokį ? https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... r5CX8Y8a7w kaip atsiliepimai ?
nesenai išbandžiau labai riebus net rankos taukuotos po maišymo lieka daug aliejaus ir visokiu sėklu...struktura labai graži ir spalva nieko ...
o kaip su žuvim ? priviliojo ją? ar labai jaučias skirtumas nuo sensas club 3000 ?
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 43
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė