Ko? Sapalu ar sapaliuku? Storasprandis min. nuo kg. man...PauliuS rašė: per diena galima 30 pagaut drasiai.
Geguzes pabaigoj ruosk bolida, jampsimdarencas rašė:ei vyrai pasiimkit mane kada y sapalu zukledar nesu ne vieno pagaves su spiningu
Mano galva gali drasiai vaziuotisenelis rašė:Labai noreciau pabandyti pagauti sapala spiningu... Esu pagaves,bet labai nedideliu sapaliuku ir meknyciu... Pasiknisau savo brangenybiu dezuteje.Stai ka radau:
Na gaudantys mazaisiais voblerias pazista siuos daiktus.Gal galetumete papasakoti,kurie siu vobleriuku labiausiai tiks nedidelese upese gaudant sapalus? Nuotraukose esu mates,kad salia Zuviukso laimikiu daznai matosi Jaxson mazyliai... Na yo-zuri Snap-beans tai nelabai turbut? O L-Minnow 33/44 tai buvau nusipirkes,paveiktas rusu shapalistu reklamos,tik kad juos beveik visus dabar lydekos vietoje auksiniu dantu susidejeGaliu ruostis i zvejyba su turimu arsenalu,ar reikes dar i parduotuve?
Aciu uz patarimus.
Pradzia turi nebloga. Man gerai kapoja ir ant Yo-zuriku. Tau dar reiketu tamsesniu spalvu su shviesesniais dryziais pvz. Na tipo vapsvos ir kt. Negilesnese upese mazyliai itin gerai pasiteisina, kai prades skraidyti visokie vabzdziai, va tada pajusi pati malonuma su voblikais medziodamas Shapalus ar Meknes.senelis rašė:Tiksliai - strike pro sita pabandziau,tai nors ir nesu gaudymo vobleriais specas,bet supratau,kad jis nevykes
visi geri tie vobleriukai svarbu kad dirbtu. ir kad kuo daugiau vandeny butu nes kai dezutej guli tai nelabai jie gaudosenelis rašė:Labai noreciau pabandyti pagauti sapala spiningu... Esu pagaves,bet labai nedideliu sapaliuku ir meknyciu... Pasiknisau savo brangenybiu dezuteje.Stai ka radau:
Na gaudantys mazaisiais voblerias pazista siuos daiktus.Gal galetumete papasakoti,kurie siu vobleriuku labiausiai tiks nedidelese upese gaudant sapalus? Nuotraukose esu mates,kad salia Zuviukso laimikiu daznai matosi Jaxson mazyliai... Na yo-zuri Snap-beans tai nelabai turbut? O L-Minnow 33/44 tai buvau nusipirkes,paveiktas rusu shapalistu reklamos,tik kad juos beveik visus dabar lydekos vietoje auksiniu dantu susidejeGaliu ruostis i zvejyba su turimu arsenalu,ar reikes dar i parduotuve?
Aciu uz patarimus.
Zuviuks,na daug sneketa ta tema,daug visokiu nuomoniu skaiciau,bet taves,kaip praktiko,paskutini karta klausiu - valas koks?zuviuks rašė:visi geri tie vobleriukai svarbu kad dirbtu. ir kad kuo daugiau vandeny butu nes kai dezutej guli tai nelabai jie gaudoo sapaliukai tai jau tikrai pradejo judet.
Nemunelyje- vienas gylis, Musoje tarkim- visai kitas, Minijoje vel kitaip. O Minijos aukstupyje kitaip nei Minijos vidurupyje ir dar kitaip nei zemupyje. Visos upes juk skirtingos. Sitas net ir man aisku.Vegys rašė: Koksai daug maz gylis, kur kimba sapalai ?
siaip apie kitas upes sunku pasakyt o nemuneli tai kazkur 0,8 0,5 nuo pavirsiaus nes tiek vobleriukas eina tai butu per viduri arba siem tiek auksciu(link pavirsiaus)nu bent man taip atrodo. kur as gaudau gylis iki 2m daug maz.Vegys rašė:zuviuks, o kokiam gylyje turi eit vobleris ? Palei dugna / per viduri / pavirsium / nesvarbu ? Koksai daug maz gylis, kur kimba sapalai ?
Nepamirsau, bet dabar mokslai paspaude, nuo birzelio pradzios manau atsilaisvinsiu, galesim palektilydekiukstis rašė: Geguzes pabaigoj ruosk bolida, jampsim