Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nuotraukos gamtos temomis, laimikių nuotraukos, fotoreportažai, video
 #548956   Dziedas
 28 Vas 2014 10:43
Joooo. Iš tokio gylio traukti mažiukus.. :( .Man alergija gyliams virš 5metru :grin: Iš gelmes jau turėtu būti monstrai ,o jie retai kimba. Ir vėl man negerai... :grin: O filmukas liuks. ;-var-var.
 #549796   Ovidijus
 04 Kov 2014 05:51
Žiūrint pono Tegūno video ir klausantis muzikos, jo parinktos prie video, tai tokia relaksacija gaunasi... :) :gutgut Be galo mielas šis upelis man. Tikriausiai pirmoji upė, kurioje pradėjau upinę žūklę. ../;nzv
 #551611   Ignelis
 13 Kov 2014 04:04
labai jau visi vienodi tegunas tavo video... :) nezinau kiek cia gerai ar blogai, bet perziuriu kas koki 10-a ir visvien taspats, jau eile metu.... ;-) asmeniskai bandyciau kokybei, o ne kiekybei laiko skirti :gutgut paciam senus irasus bus idomiau perziureti, kai juose kazka reiksmingo ar isimintino busi uzfiksaves, ne tik "tuscias" zukles su kamera prie vandens :)
 #551667   Ovidijus
 13 Kov 2014 11:20
O man pavyzdžiui pono Tegūno filmuoti vaizdai visai patinka. Juolab, kai pats negaliu ir neturiu laiko žvejybai, tai nors gražių vaizdų galima pasižiūrėt ir bent tiek sau žvejybos alkį nuramint... :) :gutgut
 #551738   Tegunas
 13 Kov 2014 17:35
Ignelis rašė:labai jau visi vienodi tegunas tavo video... :) nezinau kiek cia gerai ar blogai, bet perziuriu kas koki 10-a ir visvien taspats, jau eile metu.... ;-) asmeniskai bandyciau kokybei, o ne kiekybei laiko skirti :gutgut paciam senus irasus bus idomiau perziureti, kai juose kazka reiksmingo ar isimintino busi uzfiksaves, ne tik "tuscias" zukles su kamera prie vandens :)
"mėsinės" video medžiagos pilna; irgi tas pats per tą patį :grin:
 #551744   Rapolas
 13 Kov 2014 17:56
Draugiškai :-D pasikalbėta. Sujungus video ir komentarus visai įdomiai žiūrisi (po komentarų peržiūrėjau antrą kartą :D) :gutgut
 #551801   Vegys
 13 Kov 2014 21:31
Tegunas rašė:"mėsinės" video medžiagos pilna; irgi tas pats per tą patį :grin:
:gutgut
Žvejyba - ne vien tik laimikiai. Jie nekenkia, jie žūklės smagumas, ale smagu žiūrėt ir į kitus dalykus. Kartais graži upės atkarpa gražiau žiūrisi už gerą laimikį.

P.S. Norit Teguno video kritikos ? Prašom. Man šriftas nepatinka. Popsinis.
p.s. joke, nes ne į šriftą žiūriu.
 #551812   Vitolis
 13 Kov 2014 21:59
Viskas ten gerai :gutgut ypač muzikinis fonas ;-var-var. Labai jau tinka tokiam purvinam ir nykiam vaizdeliui, kuris paskutiniu metu vyrauja Tegūno klipuose ir gamtoje. Man - sukelia liūdesį ir nuotaiką galutinai sušika. Bet tai ne autoriaus kaltė. Padabojus į jo feisą, man rodos, kad ir jam ne itin toks nuobodulys kaifo atneša. Būt spalvota, da saulės, girdėtūs paukštukų pypinimas, jau ir nuotaika būt kita pas Tegūną :-D
p.s. ne klipo kritika. Gamta tokia. Nei žiema, nei pavasaris 'viarkt
 #551829   Ignelis
 13 Kov 2014 22:32
Tegunas rašė:
Ignelis rašė:labai jau visi vienodi tegunas tavo video... :) nezinau kiek cia gerai ar blogai, bet perziuriu kas koki 10-a ir visvien taspats, jau eile metu.... ;-) asmeniskai bandyciau kokybei, o ne kiekybei laiko skirti :gutgut paciam senus irasus bus idomiau perziureti, kai juose kazka reiksmingo ar isimintino busi uzfiksaves, ne tik "tuscias" zukles su kamera prie vandens :)
"mėsinės" video medžiagos pilna; irgi tas pats per tą patį :grin:
As ne apie "mesines"... ;-) tikrai nebutinai video turetu buti pilnas "banginiu".., tiesiog matosi kas darbo ideda ir tobuleja, o kas per 5min sumontuoja ir taip kas savaite... :) sitame lietuviskame video taipogi "banginiu" nera http://vimeo.com/81518717 ir pagamina vos po filmuka per metus... bet akiu atitraukti neina :cool:
As nenorejau nieko kritikuoti, bet kai tu turi tiek noro kurti ir karpyti tuos video, manau yra negerai stoveti vietoje :)
 #552080   Tegunas
 14 Kov 2014 22:42
gi esu rašęs, ne kartą, atsiminkit! '''bum nebus čia tarkovskių, tarantinų, rodriguezų... bus, kas yra aplink, kas ne visad spalvota ar pilka, ar "mėsiška", ar "liesa"; bus, na, galima pavadinti - kronika, bet ar būtina; reikia ne tik žiūrėti, bet ir matyti; va, truputis informacijos apie žiūrėjimą :grin:
Matymas nėra žiūrėjimas ir ramus sėdėjimas. Matymas – tai tokia technika, kurią kai kas iš mūsų pažįsta. Matymas padeda suprasti, kad visa kas nesvarbu.
Kaip naudoti vandenį judėjimui: reikia nežiūrėti į vandenį, o tik sutelkti žvilgsnį į jo paviršių, kol vanduo pavirs žaliu rūku; sutelkti visą dėmesį į rūką tol, kol jau nebematysi nieko aplinkui. Ir tada vanduo stabteli ir nustoja judėti. Tampa kaip piešinys. Bangelės nejuda. Gali kiekvieną atskirai apžiūrinėti, tyrinėti. Staiga vėl atgyja. Tuomet vanduo pradeda šnypšti. Atrodo kaip pilnas karbonato dalelių. „Sproginėja.“ Akimirka matosi, kaip pagal šnypštimą žaluma labai plečiasi – kaip tylus prasiveržimas. Vanduo greitai pereina į šviečiančią žalią miglą, kuri plečiasi tol, kol apgaubia visa kas yra. Tai matymas. Vandens. O nežiūrėjimas į jį. (man tiesiog glosto širdį... ;uolrait )
 #552086   Vitolis
 14 Kov 2014 22:50
Jau nebetoli iki tokios būsenos, kai pamatysi Dievą einantį undeniu. 'viarkt Nublee ir kiek reik susistumt, kad visa tai pamatytum :superšokas
 #552096   rayyyma
 14 Kov 2014 23:05
dzin ar Jėzus ar Juozas, gaus su kotu per pakauši, ir nebevaikščios per vandenį, ir žuvų nebebaidys..
 #552101   Tegunas
 14 Kov 2014 23:08
Vitolis rašė:Jau nebetoli iki tokios būsenos, kai pamatysi Dievą einantį undeniu. 'viarkt Nublee ir kiek reik susistumt, kad visa tai pamatytum :superšokas
aš turiu, na, ne dievukus, bet daugiau nei 500 žiūrovų, prisiekusių, ir aš juos labai vertinu; man tiek užtenka; nereikalinga man milijoninės peržiūros :grin:
 #552209   cesius
 15 Kov 2014 15:48
o man labai patinka Teguno filmukai, ir ne del to kad pazystu ir kartu zvejoju, bet as is jo filmuku renku info apie vandens lygius , skaidrumus , skraidancius gyvius. Taip toliau- ziuresim ;uolrait
 #552339   Vegys
 16 Kov 2014 01:45
Teguno nepažįstu.
Info nerenku.
Žiūriu, bo gražu. Ir tiek.
Kam negražu - lai nežiūri. Youtube pridėta begalė neįdomių video.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 36
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė