Kogero šitoje vietoje mūsų nuomonės išsiskyrė. Turim teisę kiekvienas į savo nuomonę. Dėstau savąją: manau, kad kruvinos foto nesukelia žmonėms gailesčio (ypač vyrams, taip jau užprogramuotos jų smegenys, neveltui koviniuose filmuose daug kraujo) o dar labiau jį skatina. Todėl tikėtina, kad gražių nuotarukų teigiama įtaka kur kas didesnė nei kraujo: žiurėkit koks gažus upėtakiukas, na kaip galima žudyti tokį grožį....SatanKlaus rašė:Kraujas geraiKartais kaip tik šoko terapija duoda daugiau naudos, nes šiaip upėtakių nuotraukos tai totalus "gliamūras", gražuoliukai tokie guli karnte ar rankose, o tokias pažiūrėjus kaip tik tampa aišku kad juos reik iš kart paleidinėt, ypač mažiukus tokius, o ne pult dar iš pradžių fotografuoti kad vėliau galėtum įrodyt, tipo va, pagavau...
Ps.: Nenoriu nieko įžeist, bet bent jau man, upėtakis turbūt lengviausiai pagaunama žuvis..., tad niekaip nesuprantu nedidelių upėtakių fotografijų talpinimo...
Dėl mažų žuvyčių foto- koks skirtumas kurią žuvį kankini (nes nemanau, kad žuviai patinka fotografuotis)? Kuo blogesnis didelis upėtakis, kad jį gali džiovinti saulėje befotografuojant vien dėl to, kad pasigirtum prieš chebrą? Mano galva tiek didelis tiek mažas gyvūnai vienodai nusipelno nebūti kankinami.
O dėl gyrimosi draugam tai pasakysiu taip, jei daliniesi įspudžiais, patirtimi, išgyvenimais su bendraminčiais, tai dar nereiškia, kad tai darai norėdamas pasigirti. Nes kitu atveju ARABĄ vadinčiau didžiausiu pagirūnu

Dėl upėtakio lengvumo pagauti. O kokią žuvį sunkiausia pagauti? tik nesuprask, kad aš teigiu, kad ištikrūjų upėtakį sunku pagauti, aš tiesiog smalsauji, kas ta išrinktoji...
Paskutinį kartą redagavo 2 rotveileris. Iš viso redaguota 19 kartus.