O kaip tas su balnelio formos liežuviu (kairėj trečias nuo viršaus) laiko normaliai srovę?
p.s: ai, nu bet spalvos kokios skanios

Tai tau reikėjo moderatorių prašyti, kad pakeistų niką ir fsio. dabar gali traktuoti kaip pažeidimąBaltasisŽvejys rašė:
Jo, kažkada buvau Satan, persivadinau, bus geriau vienas pavadinimas visur.
As pries klijuodamas su liniuote raizau, bet taip tankiai nesigauna kaip pas taveBaltasisŽvejys rašė:Šiaip tai galva ir dažniausiai visa folija iš rankos būna, jeigu atvirai, tai ilgai prasėdžiu prie to, žinau, kad žuviai didelio skirtumo nėra ir nebus, bet man yra.... Bet norint kažkokios tekstūros tai foliją iš anksto galima suraižyt dar neklijavus, galima į kokį sietą patrint ar kitą daiktą ir gaunasi efektas toks. Pasiskaityk pavartyk striborg.ee puslapius, ten viskas nuo a iki z su vaizdine medžiaga:)
Gruz1s, reikia temą skaityti.Gruz1s rašė: negalvojau, kad gali but taip paprasta!
Labas ,dead_drift rašė:... Sitie drozti kazkur apie 1998, aptempti brokatu ...(blizgiu audiniu)
labai malonu susipažinti tegu ir virtualiai su žmogum nuo kurio bent jau man prasidėjo savadarbių-voblerių-manijadead_drift rašė:dabar jau nepamenu, berods buvo kazkasKazimekui interva daviau, ir dar gal kazkur kazkas
jo, tai as ir esu tas ponas :D tais laikais be internetu ir ju isminties lobynu buvo gan sudetinga medziotis info. Net lenku kalba pramokau tuos wiendkarzus beskaitydamas :Dlinkaz rašė:"Meskeriotojuj" buvo tas p. V. S-ciausstraipsnis apie vobleriu daryma tais metais...mane irgi ikvepe , ir dar lenku spauda, ypac "WS" ir "WP"..
malonu kad kazka uzkreciau :D nors buvau tada dar piemenys neapsiplunksnaves ir turbut dabar paskaicius juokinga butu, bet buvo kaip buvoZILVA von jurasemia rašė: labai malonu susipažinti tegu ir virtualiai su žmogum nuo kurio bent jau man prasidėjo savadarbių-voblerių-manija, tavo straipsnis buvo pradžių pradžia ir gal būt ne man vienam.
na sitoj vietoj klystidead_drift yra žmogus, iš kurio mokėsi Žilva ir kiti pripažinti meistrai.