Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #521255   savii
 05 Lap 2013 18:17
kas galetumet patarti,kokia kede valteleje?tvirtinama prie dugno,patogi,praktiska.kad butu patogu dzigauti.gal kas is savo praktikos ka galit patarti?as isivaizduoju-turetu buti su aukscio reguliavimu,siukiotis aplink.na dar tas lyg amortizatorius.
 #521326   minBOAT
 05 Lap 2013 21:20
p.arturas rašė:O vandeny krato? Kam amortikas?
Kai per bangas greitai plauki tai dar ir kaip krato. Tuomet kėdė su amortizatoriumi labai praverčia. Iš esmės kaip žaliava tinka beveik visos biuro sukamos kėdės. Tik su jomis dar reikia pažaisti tam, kad valtyje būtų saugu ir jokia inspekcija nesikabintų. Pagrindinė sąlyga- kėdė privalo būti pritvirtinta prie valties dugno ir ant jokių ratukų nesivažinėtų po denį. Neesminė sąlyga- aptraukta dirbtine oda ar kitu vandeniui nelaidžiu audeklu. Kitaip po lietaus kėdė labai ilgai džius, o ir užpakalis bus šlapias :grin: Dar yra sukamos kėdės montuojamos ant valties suolo. Yra pardavime ukrainietiškų, kanadietiškų. Aš irgi darau sukamas/sulankstomas. Bet čia ne reklaminis sakinys :oops:
 #521348   savii
 05 Lap 2013 22:44
FBE rašė:
p.arturas rašė:O vandeny krato? Kam amortikas?
Kai per bangas greitai plauki tai dar ir kaip krato. Tuomet kėdė su amortizatoriumi labai praverčia. Iš esmės kaip žaliava tinka beveik visos biuro sukamos kėdės. Tik su jomis dar reikia pažaisti tam, kad valtyje būtų saugu ir jokia inspekcija nesikabintų. Pagrindinė sąlyga- kėdė privalo būti pritvirtinta prie valties dugno ir ant jokių ratukų nesivažinėtų po denį. Neesminė sąlyga- aptraukta dirbtine oda ar kitu vandeniui nelaidžiu audeklu. Kitaip po lietaus kėdė labai ilgai džius, o ir užpakalis bus šlapias :grin: Dar yra sukamos kėdės montuojamos ant valties suolo. Yra pardavime ukrainietiškų, kanadietiškų. Aš irgi darau sukamas/sulankstomas. Bet čia ne reklaminis sakinys :oops:
sukama kede ant suolo buvau pasigamines,tiksliau nukopijaves nuo fabricnos.nepatiko,labai varzo judesius norint apsisukti aplink.gal yra kur kokiu foto su tom kedem?
 #521354   minBOAT
 05 Lap 2013 23:02
jei nori sukiotis neperkeliant per suolą kojų, tuomet tinka tik pjedestalas su kėde (parduoda "Valtinė" Vilniuje, Molėtų plente) arba biuro kėdė. Arba pasidarai pats :)
 #521551   savii
 06 Lap 2013 17:47
[quote="FBE"]kažką radau iš savo kūrybos :)

Zodiac 4,20
o perplaukinejant patogu ant sios kedes sedeti ir variklio rankena laikyti,ar vistik ant borto sedite?
 #521554   minBOAT
 06 Lap 2013 18:01
savii rašė:
FBE rašė:kažką radau iš savo kūrybos :)

Zodiac 4,20
o perplaukinejant patogu ant sios kedes sedeti ir variklio rankena laikyti,ar vistik ant borto sedite?
Ant kėdės, žinoma :grin: Tikrai patogu
 #521609   Vytautas0930
 06 Lap 2013 21:54
Norėčiau,susiklijuoti valtį ir vis tiek kraštai leidžia per siūlę,kokių klijų reikėtu imtis?Kad garantuotai susiklijuotu Ačiū,jei kas padėtu
 #521744   Airis
 07 Lap 2013 11:50
jei kam reikia, galiu gauti keleta atominiu pompu. sekmadieni vaziuosiu i vilniu, tai pakeliui atvezsciau.
50lt vnt. galiu ir atsiusti, bet sunkoka,gali akinuoti.
i pm
 #522243   minBOAT
 09 Lap 2013 17:08
Airis rašė:cai bus is skyrelio pasidaryk pats,ilgais ziemos vakarais.
Patinka man tas skyrelis, patinka :grin: Netgi patinka kai kiti imasi padaryti ir padaro. O modelis tikrai geras. Tik medžiagas reikia susirinkti tinkamas. Jei nebūtų reikalingas frezavimas, tai labai viskas supaprastėtų. Dažnai frezą gali atstoti... dildė :lol:
 #522254   minBOAT
 09 Lap 2013 18:15
Airis rašė:isgresiu su graztu kelias skyles,o paskui su turbinke ir dilde
Galima ir taip. Aš turiu tekintoją- frezuotoją, bet jam reikia brėžinius padaryti. Jis toks labai tikslus :)
Gal žiemą bandysiu šį modelį įsisavinti. Nors tų ratų privalumas tik toks, kad plaukiant visiškai netrukdo būdami ant tranco.
Firminiai ZODIAC ratukai man net labiau patinka. Atsivežei valtį, nuėmei juos, padėjai į bagažinę ir ramu :)
 #522529   vytska
 11 Lap 2013 10:38
FBE rašė:
Galima ir taip. Aš turiu tekintoją- frezuotoją, bet jam reikia brėžinius padaryti. Jis toks labai tikslus :)
Gal žiemą bandysiu šį modelį įsisavinti. Nors tų ratų privalumas tik toks, kad plaukiant visiškai netrukdo būdami ant tranco.
Firminiai ZODIAC ratukai man net labiau patinka. Atsivežei valtį, nuėmei juos, padėjai į bagažinę ir ramu :)
Paantrinsiu. Nuimami mano nuomone geriau, nes nori nenori, anksciau ar veliau birbinant su benzu pradeda tie ratukai brazdeti :D vienas kolega puse motoro persitvere del to brazdesio... '''bum :D Taip pagaudavo vidutiniais sukiais rezonansa kad nesuprasdavai net is kur tas garsas sklinda.
As asmeniskai nuo fanierkes juos velniop nuimu i vandeni istumes ir palieku bagazineje, kad kuo maziau ten gale "uodegos" gautusi.
 #522540   minBOAT
 11 Lap 2013 12:04
vytska rašė:
FBE rašė:
Paantrinsiu. Nuimami mano nuomone geriau, nes nori nenori, anksciau ar veliau birbinant su benzu pradeda tie ratukai brazdeti :D vienas kolega puse motoro persitvere del to brazdesio... '''bum :D Taip pagaudavo vidutiniais sukiais rezonansa kad nesuprasdavai net is kur tas garsas sklinda.
As asmeniskai nuo fanierkes juos velniop nuimu i vandeni istumes ir palieku bagazineje, kad kuo maziau ten gale "uodegos" gautusi.
Mačiau prie Sūduonės labai gražią fanerinę valtelę. Ji buvo nedažyta. Mačiau gal praeitais metais... Dar kalbėjau su jos savininku :grin: Gal tai tu ir buvai?
 #522807   Aivarasc
 12 Lap 2013 12:01
Sveiki, gal galite patarti is ko pasidaryti laikikli elektriniam varikliui prie pvc valties? kokiu gal linku galit numest ar breziniu? valtis is pvc, 2,52m ilgio, keliamoji galia 256kg
 #522819   DainiusM
 12 Lap 2013 12:46
Aivarasc rašė:Sveiki, gal galite patarti is ko pasidaryti laikikli elektriniam varikliui prie pvc valties? kokiu gal linku galit numest ar breziniu? valtis is pvc, 2,52m ilgio, keliamoji galia 256kg
mmm o kokia spalva? :roll:
 #522880   DainiusM
 12 Lap 2013 16:42
Aivarasc rašė:Aciu uz atsakymus, labai padejot... :)
Tai, kad tavo klausimas tipo toks "gal zinot kokios lemputes dedasi mano automobiliui? Auto 3litru, 4wd..." :lol:
 #522894   Airis
 12 Lap 2013 17:42
Pasigincykite, kur geriau plona konsole statyti , 3.60 pvc gandonkej... ar priekyje ar viduryje.
daugiau bus plaukiojama upeje, kartais mariose ir gal...karta juroje.
 #522905   DainiusM
 12 Lap 2013 19:16
Airis rašė:Pasigincykite, kur geriau plona konsole statyti , 3.60 pvc gandonkej... ar priekyje ar viduryje.
daugiau bus plaukiojama upeje, kartais mariose ir gal...karta juroje.
geriau nestatyti ;-)
 #522909   Aivarasc
 12 Lap 2013 20:33
DainiusM rašė:
Aivarasc rašė:Aciu uz atsakymus, labai padejot... :)
Tai, kad tavo klausimas tipo toks "gal zinot kokios lemputes dedasi mano automobiliui? Auto 3litru, 4wd..." :lol:
Kokiu dar valties duomenu reikia?
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė