kas galetumet patarti,kokia kede valteleje?tvirtinama prie dugno,patogi,praktiska.kad butu patogu dzigauti.gal kas is savo praktikos ka galit patarti?as isivaizduoju-turetu buti su aukscio reguliavimu,siukiotis aplink.na dar tas lyg amortizatorius.
Kai per bangas greitai plauki tai dar ir kaip krato. Tuomet kėdė su amortizatoriumi labai praverčia. Iš esmės kaip žaliava tinka beveik visos biuro sukamos kėdės. Tik su jomis dar reikia pažaisti tam, kad valtyje būtų saugu ir jokia inspekcija nesikabintų. Pagrindinė sąlyga- kėdė privalo būti pritvirtinta prie valties dugno ir ant jokių ratukų nesivažinėtų po denį. Neesminė sąlyga- aptraukta dirbtine oda ar kitu vandeniui nelaidžiu audeklu. Kitaip po lietaus kėdė labai ilgai džius, o ir užpakalis bus šlapiasp.arturas rašė:O vandeny krato? Kam amortikas?
sukama kede ant suolo buvau pasigamines,tiksliau nukopijaves nuo fabricnos.nepatiko,labai varzo judesius norint apsisukti aplink.gal yra kur kokiu foto su tom kedem?FBE rašė:Kai per bangas greitai plauki tai dar ir kaip krato. Tuomet kėdė su amortizatoriumi labai praverčia. Iš esmės kaip žaliava tinka beveik visos biuro sukamos kėdės. Tik su jomis dar reikia pažaisti tam, kad valtyje būtų saugu ir jokia inspekcija nesikabintų. Pagrindinė sąlyga- kėdė privalo būti pritvirtinta prie valties dugno ir ant jokių ratukų nesivažinėtų po denį. Neesminė sąlyga- aptraukta dirbtine oda ar kitu vandeniui nelaidžiu audeklu. Kitaip po lietaus kėdė labai ilgai džius, o ir užpakalis bus šlapiasp.arturas rašė:O vandeny krato? Kam amortikas?Dar yra sukamos kėdės montuojamos ant valties suolo. Yra pardavime ukrainietiškų, kanadietiškų. Aš irgi darau sukamas/sulankstomas. Bet čia ne reklaminis sakinys
Ant kėdės, žinomasavii rašė:FBE rašė:kažką radau iš savo kūrybos![]()
Zodiac 4,20
o perplaukinejant patogu ant sios kedes sedeti ir variklio rankena laikyti,ar vistik ant borto sedite?
Patinka man tas skyrelis, patinkaAiris rašė:cai bus is skyrelio pasidaryk pats,ilgais ziemos vakarais.
Galima ir taip. Aš turiu tekintoją- frezuotoją, bet jam reikia brėžinius padaryti. Jis toks labai tikslusAiris rašė:isgresiu su graztu kelias skyles,o paskui su turbinke ir dilde
Paantrinsiu. Nuimami mano nuomone geriau, nes nori nenori, anksciau ar veliau birbinant su benzu pradeda tie ratukai brazdeti :D vienas kolega puse motoro persitvere del to brazdesio...FBE rašė:Galima ir taip. Aš turiu tekintoją- frezuotoją, bet jam reikia brėžinius padaryti. Jis toks labai tikslusAiris rašė:isgresiu su graztu kelias skyles,o paskui su turbinke ir dilde![]()
Gal žiemą bandysiu šį modelį įsisavinti. Nors tų ratų privalumas tik toks, kad plaukiant visiškai netrukdo būdami ant tranco.
Firminiai ZODIAC ratukai man net labiau patinka. Atsivežei valtį, nuėmei juos, padėjai į bagažinę ir ramu
Mačiau prie Sūduonės labai gražią fanerinę valtelę. Ji buvo nedažyta. Mačiau gal praeitais metais... Dar kalbėjau su jos savininkuvytska rašė:Paantrinsiu. Nuimami mano nuomone geriau, nes nori nenori, anksciau ar veliau birbinant su benzu pradeda tie ratukai brazdeti :D vienas kolega puse motoro persitvere del to brazdesio...FBE rašė:Galima ir taip. Aš turiu tekintoją- frezuotoją, bet jam reikia brėžinius padaryti. Jis toks labai tikslusAiris rašė:isgresiu su graztu kelias skyles,o paskui su turbinke ir dilde![]()
Gal žiemą bandysiu šį modelį įsisavinti. Nors tų ratų privalumas tik toks, kad plaukiant visiškai netrukdo būdami ant tranco.
Firminiai ZODIAC ratukai man net labiau patinka. Atsivežei valtį, nuėmei juos, padėjai į bagažinę ir ramu:D Taip pagaudavo vidutiniais sukiais rezonansa kad nesuprasdavai net is kur tas garsas sklinda.
As asmeniskai nuo fanierkes juos velniop nuimu i vandeni istumes ir palieku bagazineje, kad kuo maziau ten gale "uodegos" gautusi.
mmm o kokia spalva?Aivarasc rašė:Sveiki, gal galite patarti is ko pasidaryti laikikli elektriniam varikliui prie pvc valties? kokiu gal linku galit numest ar breziniu? valtis is pvc, 2,52m ilgio, keliamoji galia 256kg
Tai, kad tavo klausimas tipo toks "gal zinot kokios lemputes dedasi mano automobiliui? Auto 3litru, 4wd..."Aivarasc rašė:Aciu uz atsakymus, labai padejot...
o jai dar sutaupit vietos statit arciau balionoFBE rašė:jei nori sukiotis neperkeliant per suolą kojų, tuomet tinka tik pjedestalas su kėde (parduoda "Valtinė" Vilniuje, Molėtų plente) arba biuro kėdė. Arba pasidarai pats
geriau nestatytiAiris rašė:Pasigincykite, kur geriau plona konsole statyti , 3.60 pvc gandonkej... ar priekyje ar viduryje.
daugiau bus plaukiojama upeje, kartais mariose ir gal...karta juroje.
Kokiu dar valties duomenu reikia?DainiusM rašė:Tai, kad tavo klausimas tipo toks "gal zinot kokios lemputes dedasi mano automobiliui? Auto 3litru, 4wd..."Aivarasc rašė:Aciu uz atsakymus, labai padejot...