Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #520046   Sokratas
 01 Lap 2013 07:25
dėkui už konsultacioją, bet pagal Vyluko kalbą aš supratau, kad reikia iš anksto pasikeist, kol dar laikas, tuos ribokšlius, o ne tada kai jau nebeužsikuria? kai nebeužsikurs, galvoju, jau keisi viską iš eilės , kad tik užsikurų, ir kol užsikurs... :grin:
Ar ne taip???
 #520185   andrius0302
 01 Lap 2013 18:15
Kai rieboksliai pradeda leist tepala tai masina uzsiveda tiesiog sunkiau.O patikrint galima nuo kuro siurblio nuemus kuro griztama zarnele ir jei ten pamatai tepaliuko susimaisiusio su kuru tada jau reiktu keist tuos rieboksliukus.
Patys rieboksliai su ziedukais ten dar tokiais kainuos iki 100 lt jei originalas ir plius darbas kainuoja bent jau vilniuje apie 300 lt. Tai vat be reikalo nemanau, kad reikia ten lysti.
 #520188   andrius0302
 01 Lap 2013 18:18
bobis rašė:jo jo.
Kai užkuriu savąją Vektrą, kol, dar šalta, tai duodi gazą, kaip nepriimtų jo, perkelis kartus tik gali įgazuot ant tuščių apsukų...
Anksčiau lyg to nebūdavo. Paskui, kai pravažiuoji šiek tiek, ta problema dingsta...
Dūmo nemeta, filtrus pasikeičiau.
Tai irgi pamastau, kas čia galėtų būt...
Vectra, 1999m, 2,0 kubų CDI
O variklio simbolis neuzsidega prietaisu skydelyje pas tave?
 #520197   tukasG
 01 Lap 2013 18:46
andrius0302 rašė:Siaip siutuose varikliuose daznai pareina turbinos valdymas, tiksliau voztuvas vakuminis toks bumbulas ant turbos uzstringa ir nevaldos jos, o tada ir trauka buna nilabai. Sia savaite darbe vien dvi tokios auto buvo tai vot.
Va šitą variantą aš kaip tik ir įtariu. Vakumo šlangutės jau toli gražu nebe pirmos jaunystės švelniai tariant, gali būt ir jose kažkokių nesandarumų. Gali būt ir turbinos valdyme problema, nes važiuojant jaučiu, kad turbina ne tai, kad nedirba išvis, bet dirba su pavėlavimu, t.y. traukos "užklimpimas" ir suodžių debesis labiausiai pasijaučia staigiai ir stipriai paspaudus akseleratorių. Švelniai tolygiai gazuojant suodžius po truputį ima mest tik nuo kokių 3000 apsukų. Ta prasme dūmas nėra pastoviai juodas, tik prie didesnių apkrovų.
Buvo čia man anksčiau vienas meistriukas užsiminęs, kad jo akiai panašu, kad turbinos vožtuvas darinėjasi stipriai vėluodamas.
Paskutinį kartą redagavo 1 tukasG. Iš viso redaguota 1 kartus.
 #520198   Sokratas
 01 Lap 2013 18:52
andrius0302 rašė:
bobis rašė:jo jo.
O variklio simbolis neuzsidega prietaisu skydelyje pas tave?
ne, neužsidega
 #520207   andrius0302
 01 Lap 2013 19:26
Pas mane opely buvo problema, kad vaziuojant spaudi gaza, o masina kartais ima ir netraukia, toks jausmas, kad turbina neveikia, tai as nusiemiau EGR voztuva, ji isvaliau ir dabar masina vel rieda gerai. Tai vat situ musu zopeliu silpna vieta yra EGR, nes daznai kam taip nutinka. Taip pat reikia vakumines zarneles ziuret ar nera kokiu sutrukinejusiu ypac tie guminiai kampukai megsta nuo senatves prakiurt.
 #520213   Sokratas
 01 Lap 2013 19:47
kurioj vietoj tas vožtuvas randas?
 #520224   Sokratas
 01 Lap 2013 20:30
dėkui, reiks atidžiai persižiūrėt ir gal bandyt tikrint .
 #520375   Artikas
 02 Lap 2013 11:50
EGR ant isiurbimo kolektoriaus stovi.
jei slangutes svelniai tariant ne pirmos jaunystes tai gal apsimoka pasikeist jas? Juk nieko nekainuoja. O blogiau tikrai nebus :)
 #520422   Sokratas
 02 Lap 2013 15:36
o iš kur gaut veltui tų šlangučių ? :oops:
 #520423   Vytenisnl
 02 Lap 2013 15:41
Heh, su šlangutėm buvo, kad Ibizai (2008 m., bet ispanišką "kokybė"...) prakiuro grįžtamo kuro šlangutė vasarą. Nuvarau iki pardės jos pirkti - o ten kaina gal 4 ar 5 lt/metras. Na man reikėjo 8cm. Kadangi mažiau nei po 10cm nepardavinėja, tai gavosi, kad kaina gavosi kokie 40ct. Apsižiūriu - piniginės neturiu, tik kreditkę... Taip ir gavo į nuostolį man tą šlangutę atiduot, nes bankas turėjo kokius 2lt nuskaičiuot jiems nuo tranzakcijos. Bet pagarba vadybininkams, kad proto nekniso, nesiūlė eit ieškot grynų ar pnš. Po to kai ko reikėdavo, pas juos grįždavau dėl moralinės kaltės :))

Tai va, Bobi, tau ten tos šlangutės kainuos centus
 #520424   Sokratas
 02 Lap 2013 15:53
jasno dielo, kai nesusidūręs tai ir nežinau.
Dėkui
 #522406   marenas
 10 Lap 2013 20:11
nava variau savo pasat delfina b4 ,reik pasikeist tik galinio tilto gumas ir vairo traukes angali,cia po dvieju metu zvirkeliu i zvejybas ir neipatingo saugojimo.tai man kainuos 300lt vairo traukia pakeisciau per 20min,o su galiniu tiltu biski butu reikalu bet pakeisciau,bet nier laiko varysiu specams.
dar viena auto sumasciau kuri nereikalauju dauk kuro sanaudu ir pigus eksplotavimas tai audi b4 beske 66kw pliusas kad jos nerudija.
nes mano pasat rudija :(
dar susimasciau sarana pirmaji arba galaksi arba alhambra 66kw arba81kw, biski kuro sanaudos didesnes bet komfortas dydis .
bet reik pasat damust o kaip damust jaigu ju neina damust :grin: nebent ji korozija damus.
seip manau kad virs 2000m dauguma auto s kisimas pinigu visokie pampaduzai.
 #522411   Wytux
 10 Lap 2013 20:18
pas mane jau metai beveik Alahambra 81kw- visai neblogas variantas, kuro iki 7 l realiai ima misriu rezimu.
 #522414   bes
 10 Lap 2013 20:23
marenas rašė:nava variau savo pasat delfina b4 ,reik pasikeist tik galinio tilto gumas ir vairo traukes angali,cia po dvieju metu zvirkeliu i zvejybas ir neipatingo saugojimo.tai man kainuos 300lt vairo traukia pakeisciau per 20min,o su galiniu tiltu biski butu reikalu bet pakeisciau,bet nier laiko varysiu specams.
dar viena auto sumasciau kuri nereikalauju dauk kuro sanaudu ir pigus eksplotavimas tai audi b4 beske 66kw pliusas kad jos nerudija.
nes mano pasat rudija :(
dar susimasciau sarana pirmaji arba galaksi arba alhambra 66kw arba81kw, biski kuro sanaudos didesnes bet komfortas dydis .
bet reik pasat damust o kaip damust jaigu ju neina damust :grin: nebent ji korozija damus.
seip manau kad virs 2000m dauguma auto s kisimas pinigu visokie pampaduzai.
Sitos geriausios masinos B4 Passat ir Audine B4, tokiu geru masinu jau nebus, is meistru ne karta girdziu.
Miestuose tai daugiau naujesnes, o mazuose miesteliuose dauguma tokiu, ir zmones kesti i naujesnes net nesiruosia.
 #522457   marenas
 10 Lap 2013 21:47
Wytux rašė:pas mane jau metai beveik Alahambra 81kw- visai neblogas variantas, kuro iki 7 l realiai ima misriu rezimu.
seip girdiejau kad irgi vaziokle nesudetinga. :gutgut ir kiek ziuriniejau net senden du stoviejusius tai neperdaug rudija.
kaip pastave su korozija Wytuk alhamros?
 #522459   Wytux
 10 Lap 2013 21:56
Ka as zinau kaip korozija .... kadangi pirkau 'ledine' tai lyg ir normaliai viskas kolkas .... o siaip man korozija paskutinej vietoj turbut :-D
 #522491   krioklis
 11 Lap 2013 01:55
Korozija perkant auto turi but pirmoje vietoje, Visa kita yra sutvarkoma ir pataisoma, o korozija galima tik laikinai aptvarkyt!
 #522523   Fiskius
 11 Lap 2013 10:12
krioklis rašė:Korozija perkant auto turi but pirmoje vietoje, Visa kita yra sutvarkoma ir pataisoma, o korozija galima tik laikinai aptvarkyt!
Visiskai pritariu. As irgi kai keiciau is antro i trecia golfa, maniau ai xernia tos rudys, nes neisivaizdavau, kad gali taaaip rudyt. 4 ar 5 metus as ji kiekviena vasara lopiau, spakliavau, daziau ir t.t. ir kas is to... pardaviau siemet, dar pasiseke, po sios ziemos buciau jau nepardaves, nes dugnas kiauras, kur besi ten rudys, o virs priekinio siklo jau pradejo rusyti ir kitamet butu buvus skyle :) Nors visi mazgai, variklis, ledas buvo.
 #522528   Wytux
 11 Lap 2013 10:30
nu kai pats golf III pirkau vienintele problema irgi rudys buvo, nors visi mazgai 'lediniai', tai meistrelis dugna uz 200 litu pavirino ir atvazinejo jis man 6 metus kaip briedis. Man asmeniskai tos rudys netrukde, o daugiau kaip 6 metai turbut nei viena masina nevazinejam ... nu neskaitant saloniniu gal....
 #522632   Fiskius
 11 Lap 2013 18:28
Wytux rašė:nu kai pats golf III pirkau vienintele problema irgi rudys buvo, nors visi mazgai 'lediniai', tai meistrelis dugna uz 200 litu pavirino ir atvazinejo jis man 6 metus kaip briedis. Man asmeniskai tos rudys netrukde, o daugiau kaip 6 metai turbut nei viena masina nevazinejam ... nu neskaitant saloniniu gal....
tai as irgi kazkaip pasitvarkydamas atvazinejau, bet... kai paziuredavau i dugna, parudyjusius londzeronus ir t.t. neduok die, kokia rimtesne avarija, eitu tie visi remai *PYP*, kaip degtukai, nespetum suprast kaip tokiam sumusrinyje atsidurei.
 #522648   marenas
 11 Lap 2013 19:56
na pirmas delfinas tai kai pirkau buvo galinei sparnai biski rudyt aptvarkiau ir atlaike 6m o sitas delfinas 97mpaskutinis is savo modelio nes net nranda daliu knigoi tokio modelio kad butu 97,bet rudyja kaip biesas,aisku kai pirkau buvo sutvarkita :grin:
na po dvieju metu jai kas apsiims virint virinsiu,o jai ne motora su turbinom ir siurbliu islupu ir i lauzyna.ir pirksiu 4 golfa 81kw arba sarana jai dar bebus like :grin:
 #522655   Wytux
 11 Lap 2013 20:27
andrius0302 rašė:O pump duse nusipirkt baisu ane?
cia kas tokio ? :roll:
 #522678   andrius0302
 11 Lap 2013 22:04
1.9 tdi 74,85, 96 kilovatu varikliai yra jau su tais purkstukais ir tais smagraciais. O dvieju masiu smagrciai jau buvo montuojami ir i 66 bei 81 kw variklius, tik nepamenu nuo kuriu metu.
 #522694   Tadunce
 11 Lap 2013 22:49
marėnai, manai, kad golf 4 nerūdyja? :)

Pas mus trys metai kaip kieme gyvena vienas, ir ne iš šiaurės atvežtas, bet tokiose vietose sugeba rūdžių pakelt, kad...
Apie standartines, kur akmenukai nudaužo ar vanduo užsilaiko tai ir nešneku net
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė