Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #518622   Sokratas
 28 Spa 2013 10:11
Aqua v. rašė:O mus vaikystej moke, kad visi zmones nusipelno pagarbos :cry: :
niekados nesutikčiau su šiuo teiginu, niekados.
Negi reikia gerbt ir pvz, tuos kur merginą išprievartavo ir sudegino su visa mašina, ir t.t ir pn...
 #518681   Sokratas
 28 Spa 2013 14:30
nu šlykštukas tikrut tikrutėlis, Salamonovas blin, tfu, Salamakakinas...
 #518873   Gedcka
 28 Spa 2013 22:47
Tiesa si sestadieni maciau,kaip Rokiskio raj. nuvaziavo medziot toks nemenkas prabangiu dzipu kortezas i surines plotus, labai idomu ar ne trumpa veze tikrintojus :-D?
 #518901   Sokratas
 29 Spa 2013 04:16
na taip, jau Vytenisnl buvo įmetęs tą rokiškiečio nuorodą.
O aš buvau įmetęs tą L.ryto. Ir dar Greitą vėją pavadinęs tuo perkamu komentatorium gavau iš Vavos įspėjimą už forumo taisyklių pažeidimą ....

Tik nelabai suprantu, Gedcka, ką tuo nori pasakyti, kai aš dabar įmečiau siužetėlį apie Vagnoriaus partijos susijungimą su Uspaskicho, o tu vėl tuos jau buvusius apie priešiškų komentarų rašymo metodiką?
---------------------------------

O šitą straipsnį paskaičius, kyla visokių minčių ir abejonių ir pn, kas yra tikrieji Lietuvos valstybės priešai....
ka-lietuva-padare-kinijai-kad-si-uzdare-gigantiskos-rinkos-duris
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/ka- ... d=63101342

,,Dar pavasarį kinai įspėjo Lietuvą: dėl privataus Dalai Lamos vizito neprieštaraujame, bet jei vyks susitikimai su oficialiais pareigūnais, savo santykius su Lietuva peržiūrėsime. Todėl tai, kas įvyko vėliau, nebuvo netikėta. Mūsų aukščiausi pareigūnai, kurie priėmė Dalai Lamą, puikiai žinojo kinų poziciją ir kas laukia jos nepaisant."

Ko tai TukasG nebepasireiškia beveik. kai pardavė nesėkmingai savo jaučius,kaip sakėsi, taip ir smarkiai pritilo. O gaila.
Jisai čia galėtų, taip sakant, profesionaliau apibūdinti šį visą raikalą, nes yra arčiau viso to , o ir praktiškai jam tenka susidurti su šiais reikalais būnant ūkininku, kas gi vis dėl to vyksta toj Lietuvoj...

O gal irgi, kaip rašoma šiame striapsnyje: ,,Tai – politika, o mes nenorime į ją veltis, nes dažniausiai ji mums tik pakenkia“, - sakė verslininkai."

ir tikiuosi, kad nieko panašaus, kaip kad čia rašoma:
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/i-b ... d=63055894
neįvyko :)
---------------------------------------------------

Kubiliaus žodžiai prajuokino mane:

,,Tad sveikinu šį Seimą su pirmosiomis metinėmis, tačiau ką nors daugiau džiugaus šia proga pasakyti yra sunku. Na, nebent tai, kad prabėgus vieneriems šios kadencijos metams liko jau tik treji metai iki kadencijos pabaigos.? :lol:
 #518930   greitas.vejas
 29 Spa 2013 08:50
bobis rašė: O šitą straipsnį paskaičius, kyla visokių minčių ir abejonių ir pn, kas yra tikrieji Lietuvos valstybės priešai....
ka-lietuva-padare-kinijai-kad-si-uzdare-gigantiskos-rinkos-duris
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/ka- ... d=63101342

,,Dar pavasarį kinai įspėjo Lietuvą: dėl privataus Dalai Lamos vizito neprieštaraujame, bet jei vyks susitikimai su oficialiais pareigūnais, savo santykius su Lietuva peržiūrėsime. Todėl tai, kas įvyko vėliau, nebuvo netikėta. Mūsų aukščiausi pareigūnai, kurie priėmė Dalai Lamą, puikiai žinojo kinų poziciją ir kas laukia jos nepaisant."
Kokie tau priesai vaidenasi :grin: :grin: atsibusk vaikinas jai nezinai galiu pasakyti cia viskas JAU NUPIRKTA SENU SENIAUSIAI kiekviena INFO eina ten kur ir turi ji eiti ir t.t is kito galo ;uolrait
Mes tai Kinijai kaip suniui penkta koja-Buvo is Kinijos gautas signalas jai ysileisite Dede Laba diena bus reakcija,ko dar nesuprasti.Ir siaip reikejo is europos grieztu sankciju Lietuvai kai panele is daukanto gatves ysileido Batiuska Lukaseviciu :-D
 #518934   Sokratas
 29 Spa 2013 09:00
na puiku kad tamsta viską supranti. Aš, matai ne toks supratlyvas, pas mane dažnai abejonių kyla įvairiausių, nes nežinau, matai, kas ten ką yra nupirkęs ir kiek už tai mokėjęs .

Labai įdomu būt sužinot, iš kur pats žinai kas ką nupirkęs yra? :)
 #518943   Aqua v.
 29 Spa 2013 09:28
Bobi, nesiparink, kad norintys eksportuoti straipsnius 'stumia'. Visi taip darytume. Tik nereikia ten ieskot gyvenimo tiesu. Jei eksportuotojas i Rusija nori/siekia, kad as uz jo pelna sumokeciau Gazpromui (per aukstesnes duju kainas) - fig tiebie, tikrai nepritarsiu.
Vieniem geriau kad 'veza', kitiem geriau ju prekems demesio daugiau skirtu :grin: : http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/toks-p ... d=63149994
Temu tokiu meleonas, kad ir darbo jegos importas, darbo santykiu liberalizavima/grieztinimas. Kazkam naudinga vienas, kitiem - kardinaliai priesingai. Va tai jau gyvenimo tiesa :) .
To nepakeisi ir net neverta. Verta pagalvot, uz ka balsuosi, ar uz savo 'nauda', ar priesingai. Banalu, bet elementariai teisinga.
 #518947   tukasG
 29 Spa 2013 09:33
bobis rašė:Ko tai TukasG nebepasireiškia beveik. kai pardavė nesėkmingai savo jaučius,kaip sakėsi, taip ir smarkiai pritilo. O gaila.
Jisai čia galėtų, taip sakant, profesionaliau apibūdinti šį visą raikalą, nes yra arčiau viso to , o ir praktiškai jam tenka susidurti su šiais reikalais būnant ūkininku, kas gi vis dėl to vyksta toj Lietuvoj...
TukasG turi rūpesčių... TukąG ilgauodegiai, aštriadančiai, keturkojai laukų "diversantai" užpuolė... Įlindo naktį po "audinės" kapotu ir ne tik visokius laidelius skutais paleido, bet netgi kėsinosi pragraužt akumuliatorių ir visą automobilio variklį sieros rūgštyje paskandint... :-ug Be užsienio spec tarnybų čia ko gero neapsieita... :lol: :lol: :lol: Prisišnekėjau... :lol: :lol: :lol:
Na, o jei jau baigus juokaut ir prašnekus į temą, tai Kinijos rinkos užsivėrimas matyt išties politiniai reikalai, na bet čia kaip sakoma "partijai ir vyriausybei" geriau matyt, kas naudinga Lietuvai, kas ne. Ką jau ten mes maži žmogeliai te suprantam... :lol:
Klausiau įmonėlės, kuriai pieną parduodam, vadovo, kokios prognozės ateičiai, tai nuramino, kad kol kas jokie tragiški kainų pokyčiai nenumatomi, nes beveik visa iš mūsų superkama žaliava iškeliauja kokiai tai Šveicarijos įmonei, pagal ilgalaikes tiekimo sutartis. Kaina kažkiek gali kist nebent tuo atveju, jei visoje lietuviškoje pieno supirkimo rinkoje labai ženkliai kristų kaina ir į tuos pokyčius "būtų priversti" reaguot ir jie.
Peršasi išvada, kad tokioms gana menkoms žaidėjoms pasaulio rinkose, kaip Lietuva, ko gero ir išmintingiausia būtų minėtos įmonės vadovų pasirinkta strategija - prekiauti pasaulinėje rinkoje ne tiesiogiai, bet per ES galingųjų įmones - tarpininkus. Uždirbami pelnai, be abejo, ženkliai menkesni, nei gal būt būtų įmanoma uždirbt tiesiogiai prekiaujant rizikingose bet ypač pelningose Rusijos, Kinijos ar pan. rinkose tiesiogiai, tačiau stabilūs ir garantuoti dėka partnerių - tarpininkų įtakingumo, pajėgumo, stabilumo pasaulio rinkose.
 #518949   Sokratas
 29 Spa 2013 09:41
Aqua v. rašė:Bobi, nesiparink, kad norintys eksportuoti straipsnius 'stumia'. Visi taip darytume. Tik nereikia ten ieskot gyvenimo tiesu. Jei eksportuotojas i Rusija nori/siekia, kad as uz jo pelna sumokeciau Gazpromui (per aukstesnes duju kainas) - fig tiebie, tikrai nepritarsiu.
Vieniem geriau kad 'veza', kitiem geriau ju prekems demesio daugiau skirtu :grin: : http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/toks-p ... d=63149994
Temu tokiu meleonas, kad ir darbo jegos importas, darbo santykiu liberalizavima/grieztinimas. Kazkam naudinga vienas, kitiem - kardinaliai priesingai. Va tai jau gyvenimo tiesa :) .
To nepakeisi ir net neverta. Verta pagalvot, uz ka balsuosi, ar uz savo 'nauda', ar priesingai. Banalu, bet elementariai teisinga.
na taip, sutinku su tavo paskutinėmis mintimis, ne tik sutinku, bet taip ir darau.
O ,,nesiparinti" man neišeina, kai matau kad atvirai kenkiama Lietuvai dėl savo siaurų interesų...
Esu sakęs ir pakartosiu, kad Tėvynės priešai yra ir mano priešai. Bet aš ne toks žmogus, kad pirmiau pulčiau juos naikinti tiksliai nežinodamas, ar tikrai tai jis, o paskum, jau sunaikinęs imčiau aiškintis, ar tikrai čia priešas buvo :-D
 #518952   Sokratas
 29 Spa 2013 09:50
tukasG rašė:
bobis rašė:Ko tai TukasG nebepasireiškia beveik. kai pardavė nesėkmingai savo jaučius,kaip sakėsi, taip ir smarkiai pritilo. O gaila.
TukasG turi rūpesčių... TukąG ilgauodegiai, aštriadančiai, keturkojai laukų "diversantai" užpuolė... Įlindo naktį po "audinės" kapotu ir ne tik visokius laidelius skutais paleido, bet netgi kėsinosi pragraužt akumuliatorių ir visą automobilio variklį sieros rūgštyje paskandint... :-ug Be užsienio spec tarnybų čia ko gero neapsieita... :lol: :lol: :lol: Prisišnekėjau... :lol: :lol: :lol:
Na, o jei jau baigus juokaut ir prašnekus į temą, tai Kinijos rinkos užsivėrimas matyt išties politiniai reikalai, na bet čia kaip sakoma "partijai ir vyriausybei" geriau matyt, kas naudinga Lietuvai, kas ne. Ką jau ten mes maži žmogeliai te suprantam... :lol:
Klausiau įmonėlės, kuriai pieną parduodam, vadovo, kokios prognozės ateičiai, tai nuramino, kad kol kas jokie tragiški kainų pokyčiai nenumatomi, nes beveik visa iš mūsų superkama žaliava iškeliauja kokiai tai Šveicarijos įmonei, pagal ilgalaikes tiekimo sutartis. Kaina kažkiek gali kist nebent tuo atveju, jei visoje lietuviškoje pieno supirkimo rinkoje labai ženkliai kristų kaina ir į tuos pokyčius "būtų priversti" reaguot ir jie.
Peršasi išvada, kad tokioms gana menkoms žaidėjoms pasaulio rinkose, kaip Lietuva, ko gero ir išmintingiausia būtų minėtos įmonės vadovų pasirinkta strategija - prekiauti pasaulinėje rinkoje ne tiesiogiai, bet per ES galingųjų įmones - tarpininkus. Uždirbami pelnai, be abejo, ženkliai menkesni, nei gal būt būtų įmanoma uždirbt tiesiogiai prekiaujant rizikingose bet ypač pelningose Rusijos, Kinijos ar pan. rinkose tiesiogiai, tačiau stabilūs ir garantuoti dėka partnerių - tarpininkų įtakingumo, pajėgumo, stabilumo pasaulio rinkose.
na taip, čia kaip su akcijomis: perki plikas- uždirbi daug, arba prarandi viską (arba beveik viską) , krizei užėjus.
Perki akcijų fondus, pelnai nedideli, bet jei kas- tai ir nuostoliai nedideli, jei nepulsi pats panikuoti ir parduoti, kai jie kelis kartus nuvertėja krizei užėjus...

O graužikai tai jo, orams atvėsus ir man nuostolių kartais pridaro, nors mieste gyvenu...Ačių die, tie nuostoliai nėra didžiuliai, bet nesi garantuotas, kad kada nors neužtrumpins elektros laidų ir neįvyks kas nors baisaus
 #519237   Gedcka
 29 Spa 2013 23:25
na taip, jau Vytenisnl buvo įmetęs tą rokiškiečio nuorodą.
O aš buvau įmetęs tą L.ryto. Ir dar Greitą vėją pavadinęs tuo perkamu komentatorium gavau iš Vavos įspėjimą už forumo taisyklių pažeidimą ....

Tik nelabai suprantu, Gedcka, ką tuo nori pasakyti, kai aš dabar įmečiau siužetėlį apie Vagnoriaus partijos susijungimą su Uspaskicho, o tu vėl tuos jau buvusius apie priešiškų komentarų rašymo metodiką?

ps. As tik norejau pasakayt, kaip ir kazkiek anksciau sioj temoj buvau rases, kad rusija stengsis demotyvuot mus per ekonomika informacija, ir ziures kaip ES reaguoja, ypac kol pirmininkaujam...
 #519240   Gedcka
 29 Spa 2013 23:33
Ir nuo importo i kinija mes tikrai manau labai nenukentesim, o ju eksportas tikrai mus pasieks :[anuol :[anuol , taip kad nematau nieko blogo, kad prieme dvasini lyderi.Mus ir kazkada tik Islandija aciu dievui pripazino, bet aisku visur yra dvigubi standartai kaip Lt palestinos atzvilgiu :?
 #519250   Sokratas
 30 Spa 2013 01:41
sumaišei tai sumaišei, bat aiškiau vistiek patapo, bent jau man. :)
 #519251   Sokratas
 30 Spa 2013 01:59
http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/toks-p ... d=63149994

na , kas rašoma tame straipsnyje, aš per daug neimčiau galvon, mol vienam ir antram indelį produktai viens nuo kito skiriasi.
Mane sudomino kiti dalykai.

specialiai pasižiūrėjau kaip ten atrodo ,,vaizdzialis" parduotuvėje su tom prekėm skirtom Rusijos rinkai.

,,Vaizdzialis" sakyčiau ne koks :)

Juk skaitėm spaudoj, matėm, kad mol tas kas anksčiau keliaudavo į Rusiją, dabar parduotuvėse pas mus, ir papigintas.
Na, papigintas tai nėra mūsų vartotojui taip jau blogai, bet aš iš kart pagalvojau, juk žmonės pirks tą papigintą, bet tai nebepirks to brangesnio... Juk jei suvalgai, tarkim, jogurtą į dieną, nepulsi jo valgyt po du. na, gal ir pultų kas, jei ten tas papigintas, labai jau pigus.
Ir ką gi, realybėj pamačiau:

Jogurtas Rusijos rinkai 125 g kaina 1,78 lt (kaina geltona švečianti, mol akcijinė)

Jogurtas Lietuvos rinkai 350 g kaina 2,85 lt (kaina paprasta, ne akcijinė)

Na nereikia čia didelių sugebėjimu kad pastebėt, kuris visgi produktas pigesnis ...

Žiūrėjau Grūstės parduotuvėj
 #519311   Vytenisnl
 30 Spa 2013 09:50
Masto ekonomija, greit gendantys produktai, potencialiai perpildyta rinka, sumažėję logistikos kaštai ir t.t.. Daug čia dedamųjų :) Plius puiki proga pasireklamuot ir padidinti savo vartotojų skaičių (pats pvz. jogurto neperku, bet buvau pasidavęs akcijai ir nusipirkęs, nes mol. pigiau. Vėl nebepirksiu ilgai, bet dalis gali ir pasilikt kaip vartotojai).
 #519356   Sokratas
 30 Spa 2013 11:32
įtariu kad nesupratai ką aš parašiau:

Rusijos rinkai 125 g kaina 1,78 lt
Lietuvos rinkai 350 g kaina 2,85 lt

tai kiek kainuotų rusyno rinkai, jei būtų 350 g ?
 #519360   Rapolas
 30 Spa 2013 11:42
4,98 lt , jei reikia "matematiko" pagalbos :-D
p.s.: atsakymas bobiui (tai kiek kainuotų rusyno rinkai, jei būtų 350 g ?) ;)
 #519361   Sokratas
 30 Spa 2013 11:44
nei pats Dievas turbūt nežino :lol:

na va, Rapolas suskaičiavo greit:

rusyno rinkai , nupigintas- akcijinis 4,98 lt

lietuvių rinkai, brangus nenupigintas 2,85 lt

:-D :-D :-D :-D
 #519363   greitas.vejas
 30 Spa 2013 11:53
Bobikai maziau skaityk lietrycio paistalus dar pries tris menesiu Lietuviskas joguras 330gr kainavo viso labo tik 19,9 rub pasitelkus sios dienos skaiciuokletai 1.56 lito

Йогурт Био Со Злаками Био Баланс 330г шт 19.9

Sureliai kur LT kainuoja 1-1.3 lito Maskvoj 48-56 lietuviski centai :ruko
 #519365   Sokratas
 30 Spa 2013 11:57
Tarp kito, aš ne bobikas.

O jei būtum paskaitęs ką rašiau, būtum pamatęs, kad vakar pats buvau parduotuvėje ir sakau ką mačiau joje.
|O tie laikraščio paistalai manes kaip ir nedomina, ten net ne laikraščio, o kažkokio saviveiklininko tyrimas vėjinis manau visiškai, ir neobjektyvus
 #519478   Sokratas
 30 Spa 2013 18:07
greitas.vejas rašė:bobi ka pasakysi ar vertas sitas dede pagarbos :cool:
http://www.lrytas.lt/pasaulis/ivykiai/g ... ildyta.htm
Manau kad tikrai ne.
Kad Forbes išrinko galingiausiu, tai dar nereiškia kad vertas pagarbos...Mano nuomone, čia galingiausiais pasaulio vagis. Bet jin, ta mano nuomonė, nebūtinai turi sutapti su tavo nuomone...
 #519508   greitas.vejas
 30 Spa 2013 18:52
bobis rašė:
greitas.vejas rašė:bobi ka pasakysi ar vertas sitas dede pagarbos :cool:
http://www.lrytas.lt/pasaulis/ivykiai/g ... ildyta.htm
Manau kad tikrai ne.
Kad Forbes išrinko galingiausiu, tai dar nereiškia kad vertas pagarbos...Mano nuomone, čia galingiausiais pasaulio vagis. Bet jin, ta mano nuomonė, nebūtinai turi sutapti su tavo nuomone...
Bobi kartais aplankau savo kaima-ytraukiu pilna krutine oro,uzlieja prisiminimai kaip Rusu laikais kiekvienas dirvonas buvo uzsetas,bulves,runkeliai,kvieciai ir t.t ... o dabar niuri kasdienybe piktzoles ir neariami laukai,gaila skaudu,bet uztat jai lietuvis sudarytu savo Made in Forbes zurnala tai tenais papultu didziausi LT vagys-legalizuoti vagys :-D

Taip tavo nuomone su mano neturi sutapti,bet kiek suprantu tamsta is savo kaimo toliau 100 km spinduliu nepajudate-gaila,apmaudu.Dievas mato Putinas yra jega-ir netgi ne tai jis sugebejo padaryti tai ka Amerika per savo gyvavima net nepadare.Kiekvienam savo kaip sakoma :cool:
 #519511   Wytux
 30 Spa 2013 19:02
O tai vejas ko nevaziuoji i rusyna gyvent? ten viskas uzseta, Putka jegovas, kaip suprantu gyvena visi geriau nei Amerikoj...... o dabar triniesi pas nacius.....
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė