na taip, jau Vytenisnl buvo įmetęs tą rokiškiečio nuorodą.
O aš buvau įmetęs tą L.ryto. Ir dar
Greitą vėją pavadinęs tuo perkamu komentatorium gavau iš Vavos įspėjimą už forumo taisyklių pažeidimą ....
Tik nelabai suprantu, Gedcka, ką tuo nori pasakyti, kai aš dabar įmečiau siužetėlį apie Vagnoriaus partijos susijungimą su Uspaskicho, o tu vėl tuos jau buvusius apie priešiškų komentarų rašymo metodiką?
---------------------------------
O šitą straipsnį paskaičius, kyla visokių minčių ir abejonių ir pn, kas yra tikrieji Lietuvos valstybės priešai....
ka-lietuva-padare-kinijai-kad-si-uzdare-gigantiskos-rinkos-duris
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/ka- ... d=63101342
,,Dar pavasarį kinai įspėjo Lietuvą: dėl privataus Dalai Lamos vizito neprieštaraujame, bet jei vyks susitikimai su oficialiais pareigūnais, savo santykius su Lietuva peržiūrėsime. Todėl tai, kas įvyko vėliau, nebuvo netikėta. Mūsų aukščiausi pareigūnai, kurie priėmė Dalai Lamą, puikiai žinojo kinų poziciją ir kas laukia jos nepaisant."
Ko tai
TukasG nebepasireiškia beveik. kai pardavė nesėkmingai savo jaučius,kaip sakėsi, taip ir smarkiai pritilo. O gaila.
Jisai čia galėtų, taip sakant, profesionaliau apibūdinti šį visą raikalą, nes yra arčiau viso to , o ir praktiškai jam tenka susidurti su šiais reikalais būnant ūkininku, kas gi vis dėl to vyksta toj Lietuvoj...
O gal irgi, kaip rašoma šiame striapsnyje: ,,
Tai – politika, o mes nenorime į ją veltis, nes dažniausiai ji mums tik pakenkia“, - sakė verslininkai."
ir tikiuosi, kad nieko panašaus, kaip kad čia rašoma:
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/i-b ... d=63055894
neįvyko

---------------------------------------------------
Kubiliaus žodžiai prajuokino mane:
,,Tad sveikinu šį Seimą su pirmosiomis metinėmis, tačiau ką nors daugiau džiugaus šia proga pasakyti yra sunku. Na, nebent tai, kad prabėgus vieneriems šios kadencijos metams liko jau tik treji metai iki kadencijos pabaigos.?

Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.