justai nesiautek
kitiem palik pasidziaugti 

zvejys ligonis
Mindaugai jau šiemet palieku juos ramybei, lai atlieka savo visus meilės procedūras, visi išsipūtę, pieniais taškosi..mindoze rašė:justai nesiautekkitiem palik pasidziaugti
Reikia ant jų dėti ~200 gramus sveriančias, va pvz Rarenium c14 Stradic c14, mag pro extreame nečiupinėk geriautrojos-vilkas rašė:apu, matau kotas gad gancho, kokio ilgio, koks uzmetimas ir man svarbiausiai kokio dydzio rite naudoji, nes pas mane 198 ilgio, 3-12 gramu, rite uzsidejau shimano simetre 2500 FI, bet man jinai siek tiek per sunki, ieskau kazkokios kitos alternatyvos....
Nu gal zudyt nebutina-gal uztektu tik dantis ismustDainiusM rašė:hehe... isgelbek medi- nuzudyk bebra...
Jei lašišos būtų tam upelyje, tai gal ir užkibt bandytų, ar jos nekreipia dėmesio į geležėlę ar medinę žuvelę? O jei užkibtų, tai vistiek ar meškerėlei, ar valui būtų šakėsCekasss rašė:nezinau kaip tavo ruoze,bet mano upeli kuriam gaudau ir jei taip atsitinka.tai paiskinimas labai paprastas.stovi sueja lasisos ir laukia tinkamos progos pratest gimine o kai jos ten stovi tai jau toj atkarpoi net varliu ant kranto nera;)