Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #504446   ramkis
 03 Rgs 2013 09:18
Aqua v. rašė:Pridet reiketu, kad cia tik tamstos (p. Ramki) nuomone.
Bent as, kazka darydamas, ja (tamstos nuomone) pasiremciau tik tiek, kiek ir info supermamu forume.
Kur tu matai mano nuomonę? Nesuprantu :shock:
Wytux rašė:Tai cia nacionalinio parko direkcijos sutartis. Jei statai ne parke tai klausimas ar lygiai tokia pati sutartis bus ?
Gal kažkuom skirsis, bet ne esmė. Tuko duotoje nuorodoje yra aiškiai viskas surašyta, aš sekančiam pasisakyme išskyriau citatą iš ten. Nu kaip dar reikia kai kuriems viską sukramtyti, net nežinau. Pasikartosiu, aš puikiai suprantu visų sąvininkiškus jausmus, nes pats esu miško, žemės ir panašių dalykų sąvininkas. O bet tačiau, mano savininko libido reglamentuoja daugybė teisės aktų, ir kaip bebūtų gaila, dažnai aš savininkas turiu mažiau teisių nei žmogus norintis lankytis mano nuosavybėje, arba būnantis arti jos. Net nežinau kaip geriau išsireikšti. Bet kas norės, tas supras, o kas nenorės, tas toliau bandys pramušti savo buka makaule sieną, daužykit negaila. Tai tiek, domėkitės, pasiskaitinėkite. Beveik viską jau kas reikalinga sudėta į šitą temą.
 #504481   ramkis
 03 Rgs 2013 11:00
hipy rašė:butu tai ka sako ramkis aksioma, butu irasyta cia be islygu, o ne kaip galimybe:
http://www.e-plans.eu/files/Main/old/ST ... 02Pr02.pdf
Be komentarų, grįžtu prie to paties,pradėkite ką daryti ir pamatysite kas ir kaip. Tai yra planas ir tiek, turinys kaip sakant, kokie turi būti punktai. Nu žodžiu. Gerai pasiskaityk ką čia idėjai ir pats viską susikramtyk. Tai ką aš sakau nėra jokia aksioma, ar teorema, ar dar kas. Sakau tai su kuo esu susidūręs, ir šitai ką tu čia nurodei, neapgina tavo savininkiškų pretendzijų. Ieškokite toliau gerbiamieji, gal dar rasite kažką tokio, kuom galėtumėt nustebinti :-D
 #504489   hipy
 03 Rgs 2013 11:13
nu blin, as esu susidures su policininku-kysininku, tai jie dabar visi tokie? tu net neisivaizduoji, kaip pvz kokie skirtingi nzt skyriai priimineja skirtingus sprendimus vienodose situacijose, kai turetu vadovautis ta pacia biblija...
 #504521   Vytenisnl
 03 Rgs 2013 12:30
Hipy - jei jis žemės nesigražino ar iš valstybės nepirko - nelabai jam ir reikia žinoti :) aš irgi apie juos nežinočiau, jei nematyčiau, kad atėjo laikas juos išformuoti, bet jokie veiksmai neatliekami
 #504536   ramkis
 03 Rgs 2013 12:55
hipy rašė:kiek suprantu, jei ezeras neatiduotas kazkam patikejimo teise, tai sutartis turetu but pasirasoma su nzt skyrium. ramkis gi puikiai zino, kas toj sutarty nezinodamas kas nzt. truputi juokinga...
Matai nzt, jokių būdu nėra NŽT, mati kaip išsilavinimo spragos trugdo :-D O sutartis būtent turi būti nepasirašoma su tavo minėta tarnyba, juk jau sakiau, kad tu net nesivargini pasidomėti priklausomybės. Nu kam be reikalo, hipy tu čia rašinėji, jau nuorino tave dėl kelių ir kelelių, ten pridusai. Dabar čia, vėl keli kipišą bele kelt. Susižinok kam privalu pasirašinėti sutartį ir su kuom, tuomet galėsi savo išmonę ir rašybos perlus, čia dėstyti. Jei nežinai, tai gal aš ir pasufleruosiu :-D :-D :-D
 #504544   hipy
 03 Rgs 2013 13:41
del keleliu, tai nusibodo su pliku pesiotis ir pridusau, kam norejau tam pm parasiau. o del priklausomybes, tai uzbaik jei jau "a" pasakei - kam ten kas priklauso? ar vel man ck pavartyt? ai beje, keliai keleliai irgi nzt valioj, kol nepatiketa kitaip... nors... ck tai neskaiciau, gal ir klystu...
 #504547   ramkis
 03 Rgs 2013 13:51
hipy rašė:del keleliu, tai nusibodo su pliku pesiotis ir pridusau, kam norejau tam pm parasiau. o del priklausomybes, tai uzbaik jei jau "a" pasakei - kam ten kas priklauso? ar vel man ck pavartyt? ai beje, keliai keleliai irgi nzt valioj, kol nepatiketa kitaip... nors... ck tai neskaiciau, gal ir klystu...
Tai vat jei kažko nežinai tai ir nerašinėk, o apie priklausomybes nereikia CK skaityti. Čia jau įdėtose nuorodose viskas surašyta. Net pats įdėjai nuoroda, bet vistiek nesusigaudai kas kam ir kodėl priklauso :-D :-D :-D Linksma, o gal liūdna :-D :-D :-D Na gal labiau linksma :-D :-D :-D Na juk gali sukramtyti tą info kur duota, kuią pats idėjai? Ar ir tai per sunku? Aš suprantu, kad atvejis beviltiškas, bet gal ne ant tiek. Nu pasuk savo bent likusius pusrutulius, priversk dirbti pilkąsias smegenų lasteles, nu kažkiek pamastyk ir pamatysi, kad atsakymas prieš akis, atsakymas netgi tavo duotoj nuorodoj :-D :-D :-D
 #504549   hipy
 03 Rgs 2013 13:58
tai gal va taip juodai ant balto parasyk kur as neteisus, kaip turi but, nes dabar bele ka bele kaip vartai, bet nieko taip ir nepasakai... mano nuorodoj kundroto siulomas sutarties variantas, ten jokiu priklausomybiu nera ir but negali, nebent tu kazkoki sifro koda naudoji... o nzt siaip prie zum, ne prie am (cia jei teisingai tavo "pastabas" supratau)... ai tiek to, dustu ir cia... kazin kaip diskusija pasisuktu tau su sauliuku del ko nors ginklus suremus?... :-D
 #504551   Aqua v.
 03 Rgs 2013 14:11
..... tas toliau bandys pramušti savo buka makaule sieną, daužykit negaila...u čia rašinėji, jau nuorino tave dėl kelių ir kelelių, ten pridusai....Na juk gali sukramtyti tą info kur duota, kuią pats idėjai? Ar ir tai per sunku? Aš suprantu, kad atvejis beviltiškas,.....Nu pasuk savo bent likusius pusrutulius
O tai ka, jau galima issireiskimuose nesivarzyti :) , moderai 'poilsiauja'?
Nes as senai turiu daug ka mielo pasakyt vienam tipui (niekaip neatspesit kam :grin: ),
ir bano siaip nebijau, tik kad ne is 'Meskiuku' kiles ir nenoriu vaiku isaugint 'Sajaniukais'
 #504554   ramkis
 03 Rgs 2013 14:14
hipy rašė:tai gal va taip juodai ant balto parasyk kur as neteisus, kaip turi but, nes dabar bele ka bele kaip vartai, bet nieko taip ir nepasakai... mano nuorodoj kundroto siulomas sutarties variantas, ten jokiu priklausomybiu nera ir but negali, nebent tu kazkoki sifro koda naudoji... o nzt siaip prie zum, ne prie am (cia jei teisingai tavo "pastabas" supratau)... ai tiek to, dustu ir cia... kazin kaip diskusija pasisuktu tau su sauliuku del ko nors ginklus suremus?... :-D
Nu tai ir pasuk, smegenis, kodėl Kundrotas rašo raštą, tai ne sutarties variantas, pasiskaityk dar kartą. Taigi, pasakysiu, sutartį dėl lieptelio statybos reikia pasirašyti su to regiona RAAD, tai vat. Pasakiau, nusiramink dabar nebeversk manes gaišti laiko ir mokinti.Nors pagal konstituciją pas mus turėtų būti mokslas nemokamas, o bet tačiau yra dažnai atvirksčiai. Už tai, ką aš žinau sumokėjau daug, tai netik finansai, jie sudarė nedidelę dalį viso to mokesčio. Daugiau man kainavo nervų ir tuo pačiu sveikatos. Aš suprantu, kad kartais nesinori pripažinti vienokių ar kitokių tiesų, ir dėl to nejaučiu jokio nepatogumo. Bet dažnai glumina žmonių nežinojimas ir bandymas nežinant kažką įrodyti. Tavo atveju, tu net nežinai, kas kuruoja, arba kieno priklausomybėje yra vandens telkiniai (na nekalbu apie nuosavus), o vistiek keli bangas. Įdedi nuorodą į ministro raštą, kuris net nėra sutarties forma, o tik reikalvimų sąrašas iš ko turi susidaryti sutartis. Net pavadinimas skelbia, kad vandens telkinių priklausomybė yra AM, o konkrečiai RAAD. Na gal loginis mąstymas nėra tavo stiprioji pusė, todėl tai galima ir atleisti. Taigi, daviau atsakymų daugiau negu reikia. Nesiruošiu daugiau ką aiškinti. Gal esi jaunas, ir maksimalistas, nežinau, nelaikau tai blogybe, bet kartais patylėjimas dėl to ko nežinai, ir kitų aiškinimas, kad nežinai yra didelis pliusas. Dabar manau jau reikėtu nutraukti šitą bergzdžią diskusiją, o jei nori tęsti tuomet, pasidomėk daugiau ir giliau, ir nebūtina skaityti CK, bet visiem šitiem reikalam yra labai daug reglamentuojančių aktų ir visokių nesąmonių.
 #504581   hipy
 03 Rgs 2013 15:06
nu pagaliau kazka konkretaus parasei:
ramkis rašė:Taigi, pasakysiu, sutartį dėl lieptelio statybos reikia pasirašyti su to regiona RAAD, tai vat.
aciu, buvau neteisus, pripazystu klydes.
ramkis rašė:Tavo atveju, tu net nežinai, kas kuruoja, arba kieno priklausomybėje yra vandens telkiniai (na nekalbu apie nuosavus), o vistiek keli bangas.
banga del liepto teisetumo: tu gali duot nekurias vietas nukirst, kad birzu, raseiniu ar svencioniu raad veiksmai bus identiski esant tai paciai situacijai?...
ramkis rašė:...Bet dažnai glumina žmonių nežinojimas ir bandymas nežinant kažką įrodyti
nu negaliu tau nepritart :-D dar prideciau: dar glumina, kaip zmones mano esa viska zinantys...
 #504680   vava
 03 Rgs 2013 19:48
Aqua v. rašė:O tai ka, jau galima issireiskimuose nesivarzyti :) , moderai 'poilsiauja'?
nepoilsiauja, o idemiai stebi diskusija :) nemanau, kad kazkur perzengtos ribos, tiesiog truputi astriau issireiksta. O ir oponentas nelabai piktinasi
Aqua v. rašė: Nes as senai turiu daug ka mielo pasakyt vienam tipui (niekaip neatspesit kam :grin: ),
ir bano siaip nebijau, tik kad ne is 'Meskiuku' kiles ir nenoriu vaiku isaugint 'Sajaniukais'
linkiu ir toliau taip elgtis ;uolrait
 #505241   SauliusM
 05 Rgs 2013 13:17
tukasG rašė:Kas naujo girdėt "Žvejų rojaus" projekte?
kolkas nieko. visa AM uzsipi... su prasidejusiu lasisu sezonu, vakar pasikeitusia limituotos zukles tvarka ir su tuo susijusiais naujais ALIS gliukais. tai ner kada nei "rojum" nei dar keliais projektais uzsiiminet.
 #510594   Urlys
 26 Rgs 2013 17:55
Jei teisingai supratau, dabar išsirinksime vandens telkinį ir įsteigsime žvejų mėgėjų rojų, o likusiuose vandenyse, steigsime žvejų verslininkų rojų?. Nors kas ir belieka ubagine, tik rojus steigti ;-) .
 #512514   SauliusM
 04 Spa 2013 09:09
tukasG rašė:Dėl "žvejų rojaus" titulo toliau kausis Lazdijai, Molėtai ir Zarasai
ne, nu ot juokdariai ministerijoj. cia del to reikejo puse metu burbulus pust.
Galima pagalvot, kad dar vidurvasari tas nebuvo aisku.
Jeigu ka, tai ziurekit mano liepos 11d pranesima megeju zvejybos tarybos temoj...
O kad cia kazkam pasicirkint reikejo su visokiom Kauno, Kupiskio ar Kursiu mariom, tai tik voveres pajuokino ir tiek...
 #512516   SauliusM
 04 Spa 2013 09:10
hipy rašė:manau vien del geografijos turetu laimet moletai...
jei man reiketu siandien balsuot, tai irgi savo balsa uz Moletus atiduociau, bet Zarasai su Lazdijais irgi turi stipriu lobistu, kurie gali padaryt vienokia ar kitokia itaka.
 #512595   tukasG
 04 Spa 2013 16:51
SauliusM rašė:ne, nu ot juokdariai ministerijoj. cia del to reikejo puse metu burbulus pust.
Galima pagalvot, kad dar vidurvasari tas nebuvo aisku.
O kad cia kazkam pasicirkint reikejo su visokiom Kauno, Kupiskio ar Kursiu mariom, tai tik voveres pajuokino ir tiek...
Sekant publikacijas žiniasklaidoj šia tema man seniau viena frazė, vienam straipsny užkliuvus buvo... "...rugsėjo 18 d., darbo grupė nustatys projektų atrankos kriterijus ir išrinks būsimos „žvejybos rojaus“ zonos pavadinimą...":
http://grynas.delfi.lt/aplinka/kurti-zv ... z2glTCFFwR
Taip sakant, pirmiausia surinko paraiškas iš norinčių dalyvaut, tada pažiūrėjo, kas dalyvauja ir tik tada sukūrė atrankos kriterijus, kad būtų galima "atrinkt" tik tuos, apie kuriuos "dar vidurvasary tas buvo aišku"...
Sąmokslo teorija, aišku, bet kaip kadaise viens lietuvių politikos klasikas sakydavo: "Kas galėtų paneigti, kad..."
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 132
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė