Kur tu matai mano nuomonę? NesuprantuAqua v. rašė:Pridet reiketu, kad cia tik tamstos (p. Ramki) nuomone.
Bent as, kazka darydamas, ja (tamstos nuomone) pasiremciau tik tiek, kiek ir info supermamu forume.

Gal kažkuom skirsis, bet ne esmė. Tuko duotoje nuorodoje yra aiškiai viskas surašyta, aš sekančiam pasisakyme išskyriau citatą iš ten. Nu kaip dar reikia kai kuriems viską sukramtyti, net nežinau. Pasikartosiu, aš puikiai suprantu visų sąvininkiškus jausmus, nes pats esu miško, žemės ir panašių dalykų sąvininkas. O bet tačiau, mano savininko libido reglamentuoja daugybė teisės aktų, ir kaip bebūtų gaila, dažnai aš savininkas turiu mažiau teisių nei žmogus norintis lankytis mano nuosavybėje, arba būnantis arti jos. Net nežinau kaip geriau išsireikšti. Bet kas norės, tas supras, o kas nenorės, tas toliau bandys pramušti savo buka makaule sieną, daužykit negaila. Tai tiek, domėkitės, pasiskaitinėkite. Beveik viską jau kas reikalinga sudėta į šitą temą.Wytux rašė:Tai cia nacionalinio parko direkcijos sutartis. Jei statai ne parke tai klausimas ar lygiai tokia pati sutartis bus ?
ot tai dave ...