Blyn, kaip cia paaiskinsi, budavo tokiose Koops parduotuvese, Urmo bazeje makaronai zvaigzdutes (lietuviski), gana prastos kokybes maistui, bet isvirus gaudavosi kaip guminiai, puikiai tikdavo masalui, uzmetus prabudavo ant kablio 2-3 valandas ir istraukdavome su jais, net neabejoju, kad ir dabar ju yra.
Galima is importiniu, bet jie plonesni.
Nepyk, tikrai jokiu foto nemesiu ir makaronu neieskosiu, nezvejoju ant donkiu senokai, tiesiog keista ziuret kaip jus cia visokius sh. ant kablio kabinat:)
Reikia paciam meginti - uzverdi vandeni, imeti sauja makaronu ir verdi gal kokias 5 minutes, as ragaudavau, makarono isore jau suminksteja o vidus dar lieka kietokas, tada buna laikas nukosti.
Kai nukosi juos, tada supili i kazkoki platesni inda, uzpili sauksteli saulegrazu aliejaus ir maisai kol atves, na ir gaunasi jie guminiai.
Esme tame, kad per viena zvejyba pasidarydavau ju ivairiu, verdant galima kokios vaniles i vandeni idet, cinamono, ar nukosus cesnako skiltele ipjaustyt, na eksperimentai.....
Bandydavome daryti ilgesni pavadeli, ant jo primauti daugiau makaronu, tai numetus serykla su jais i vandeni jie sukrisdavo labai idomiai, kaip palaidi, o ant kabliuko likdavo daugiau.
Stebuklu cia nera, bandyk pats, tikrai nesudetinga, o Kauno mariose zuvys juos labai megsta
Vo kaip ir kolega virsuje rase, galima ir taip daryt
