Yo, vakar P21 CJ58 droziau ilgai ir nuobodziai...

Tik laiko klausimas kada jis susimaus (o as neRapolas rašė:Man rods ,kad tu ten ilgai jį dar gaudysiGal net geriau pirma būtų su plūdianke visas aukšles išgaudyt, kad nebeturėtų kuom maitintis ,o jau tuomet kriakdžeką siūlyt
tai cia panasus variantas, kaip ant geldutes liezuvio, geldute isgliaudai ta raumeninga liezuvi nupjauni dedi ant kablio ir gaudai... ;)upinis rašė: Beje, nuobodžiaudamas susikūriau sau pramogų: pamačiau, jog vandeny negiliai guli negyvas vėžys -atėjūnas. Ištraukiau,- ogi dar šviežias. Aš jo uodegėlę trakšt, perlaužiau ir - ant kabliuko gabaliuką.
Ir ką jūs manot? Po poros minučių - kaip rovė kažkas tą masalą! Gaila, nepasikirto.
Taigi, gimė mintis - masalui naudoti šiuos padarus.
Gal kas bandėt? Pasidalinkit patirtimi.
Man sendiena panasi situacija, viska bandziau gaila kriaukliu neturejau... Zodziu draugelis 700 g.(meshlinis slieks ir dzykas) karsioka, as 1800 g. (gelezinis sliekas ir dzykas)... Zodziu prasedejom nuo 4.00 iki 11.00... Sapalu juokio judejimo, naktinis sliekas buvo ziauriai atakuojamas pugzliu, kukuruzas ignoruojamas... zodziu nuobodu pasidare, pradejau t.p. kimicinti ir boilius is batono dariau, ir vabala uzdejau kazkoki juoda, zodziu nusprendeme vaziuoti namo...upinis rašė:Na, nuraminot kažkiek. Pasirodo lašalai-nenuoramos dėl visko kalti.
O aš jau savo žilus plaukus buvau pradėjęs iš nevilties rauti, nes vakarykštė žvejyba - pati nesėkmingiausia šiam sezone.
Prasėdėjau su dugninėm nuo 5.00 iki 11.00.
Šėriau. Keičiau masalus. Bet rezultate - visiškas nulis. Vienintelis rimtas šansas - gerą meknę, apie 1,5 kg nepavyko paimt ranka, nes neapėmiau per sprandą, o sietelio neturėjauTriskart bandžiau sučiupti, ji vis išslysdavo, o ketvirtąkart...
![]()
.
Beje, nuobodžiaudamas susikūriau sau pramogų: pamačiau, jog vandeny negiliai guli negyvas vėžys -atėjūnas. Ištraukiau,- ogi dar šviežias. Aš jo uodegėlę trakšt, perlaužiau ir - ant kabliuko gabaliuką.
Ir ką jūs manot? Po poros minučių - kaip rovė kažkas tą masalą! Gaila, nepasikirto.
Paskutinį kartą tai didelėj maximoj buvo tam skyriuj, kur žuvis atšaldyta tarp ledo gabaliukų voliojasi. Kaina 3? LT. už Kg.scorpium1 rašė:Idomu kur yra tu zaliu kreveciu,nes kiek ne ieskojau tai ne vienoi pardavykloi neradau,visur tik jau virtos .O reikia butent zaliu.Hebra,gal kas mate kur tu zaliu yra pirkti?
Aciu uz info! Dar klausimas,o kokios spalvos tos zalios buvo,kur Maximoi mates?upinis rašė:Paskutinį kartą tai didelėj maximoj buvo tam skyriuj, kur žuvis atšaldyta tarp ledo gabaliukų voliojasi. Kaina 3? LT. už Kg.scorpium1 rašė:Idomu kur yra tu zaliu kreveciu,nes kiek ne ieskojau tai ne vienoi pardavykloi neradau,visur tik jau virtos .O reikia butent zaliu.Hebra,gal kas mate kur tu zaliu yra pirkti?
Dar būna ir ten po stiklu, kur viskas į ledą sušaldyta, bet gal geriau šviežesnis produktas...
Aplamai Maximoj žuvies skyrius man rimčiau atrodo, nei kitų centrų.
Ne reklama čia. Tik dalinuosi patyrimu.
esam bande vezio uodegeles. taip pat - virtas saldytas mazas krevetes. jeigu vandens telkinyje yra siu gyviu - kimba.upinis rašė: pamačiau, jog vandeny negiliai guli negyvas vėžys -atėjūnas. Ištraukiau,- ogi dar šviežias. Aš jo uodegėlę trakšt, perlaužiau ir - ant kabliuko gabaliuką.
Ryskit meskeres su virve,prie kojos didelio pirsto,tada ir prizadins ir nepabegsArturijus rašė:Naktinis kolegu isejimas, sedejo nakti is 30 I 31... vienas duobes gilumoje kitas isejime... rezultatas pirmo 8 krsiai nuo 600 iki 1,5 kg... kitas du sapalai, karsiokas 1,2, zobrys. Masalas pirmo sliekas dzykas, antro kukuruzas, sliekas -dzykas, dzykas. Vena meskere ant naktinio slieko pajama kazkas ir su visa meskere nuplauke. Kita rozu meskeres reiks rysti.