Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #496170   scorpium1
 26 Lie 2013 09:43
Lasalu prisirijes salatis jusu,negali net puzo nuo dugno pakelt :-D
 #496193   Fuksas
 26 Lie 2013 10:43
Bl0ogis tie lasalai :x
Yo, vakar P21 CJ58 droziau ilgai ir nuobodziai... :v-ar
 #496209   Fuksas
 26 Lie 2013 11:58
Rapolas rašė:Man rods ,kad tu ten ilgai jį dar gaudysi :-D Gal net geriau pirma būtų su plūdianke visas aukšles išgaudyt, kad nebeturėtų kuom maitintis ,o jau tuomet kriakdžeką siūlyt :-D
Tik laiko klausimas kada jis susimaus (o as ne :-D ) o paciam Rapolai kaip su salatais siemet Neryje?
Ar irgi saiposi?
 #496212   bameris
 26 Lie 2013 12:01
kurioje cia vietoje nery gaudot tuos nedorelius :D
 #496213   Fuksas
 26 Lie 2013 12:02
bameris rašė:kurioje cia vietoje nery gaudot tuos nedorelius :D
Palei verkiu gatve Vilniuje...
 #496240   upinis
 26 Lie 2013 13:31
Na, nuraminot kažkiek. Pasirodo lašalai-nenuoramos dėl visko kalti.
O aš jau savo žilus plaukus buvau pradėjęs iš nevilties rauti, nes vakarykštė žvejyba - pati nesėkmingiausia šiam sezone.
Prasėdėjau su dugninėm nuo 5.00 iki 11.00.
Šėriau. Keičiau masalus. Bet rezultate - visiškas nulis. Vienintelis rimtas šansas - gerą meknę, apie 1,5 kg nepavyko paimt ranka, nes neapėmiau per sprandą, o sietelio neturėjau :oops: Triskart bandžiau sučiupti, ji vis išslysdavo, o ketvirtąkart... ::hai-bai 'viarkt.
Beje, nuobodžiaudamas susikūriau sau pramogų: pamačiau, jog vandeny negiliai guli negyvas vėžys -atėjūnas. Ištraukiau,- ogi dar šviežias. Aš jo uodegėlę trakšt, perlaužiau ir - ant kabliuko gabaliuką.
Ir ką jūs manot? Po poros minučių - kaip rovė kažkas tą masalą! Gaila, nepasikirto.
Taigi, gimė mintis - masalui naudoti šiuos padarus.
Gal kas bandėt? Pasidalinkit patirtimi.
 #496257   scorpium1
 26 Lie 2013 15:13
Greiciausia koks sapalioks uzkibes buvo,sapalai vezi ciumpa tik spek rankas traukt :-D Ir girdejau dar usai megsta veziena :-D.
 #496271   egiduks
 26 Lie 2013 15:53
upinis rašė: Beje, nuobodžiaudamas susikūriau sau pramogų: pamačiau, jog vandeny negiliai guli negyvas vėžys -atėjūnas. Ištraukiau,- ogi dar šviežias. Aš jo uodegėlę trakšt, perlaužiau ir - ant kabliuko gabaliuką.
Ir ką jūs manot? Po poros minučių - kaip rovė kažkas tą masalą! Gaila, nepasikirto.
tai cia panasus variantas, kaip ant geldutes liezuvio, geldute isgliaudai ta raumeninga liezuvi nupjauni dedi ant kablio ir gaudai... ;)
 #496351   scorpium1
 27 Lie 2013 06:09
Jau valanda kaip rybacinu,ne taip jau ir baisu su tais lasalais,kimba ir an dziku ir kukuruzu,sadoke jau plaukioja ziobris neblogas an dziku,trys kuojos an kukuruzu ir lasalu, ir du strepeciai an lasalo. Kimba zuveles :-D
 #496356   scorpium1
 27 Lie 2013 07:52
Ka tik buvo gera pokliovke an dziku,net pikeris nuo stovialio nusoko,traukiu atsargiai i jauciu kaskas nehilo sedi,tik pritraukiau arciau kranto,kaip davesi i priesinga puse,vel traukiu. ..traukiu...graibstas jau parostas...ir pritraukes prie pat kranto matau AFIGENNA eseri!! Ivedu i graibsta ir jis jau pas mane!Pasirodo kad sedo jelcius apie 15 cm tai jis an jo ir susigunde! :-D Jei iseis is mobiliako,tai fotke imesiu..
 #496368   scorpium1
 27 Lie 2013 08:37
eserioks ir jo zertva :-D
Prikabinti failai
DSC_0019.jpg
eserioks
 #496370   Sokratas
 27 Lie 2013 08:49
tai ešerįs užsimovė ant to pačio kabliuko kaip ir aukšlė ?

nes neperseniausiai irgi panašiai man buvo, bet prie kranto aukšlę paleido, nes tebuvo pusę jos įsikandęs
 #496376   scorpium1
 27 Lie 2013 09:02
Ne,eseris prarijo strepeti visa,kablis isikabines buvo tik i elciu,eseris tiesiog negalejo jo isspjaut,nes nemazas tas elcius,vos gerklen tilpo,vos isejo istraukti :-D
 #496399   Arturijus
 27 Lie 2013 11:02
upinis rašė:Na, nuraminot kažkiek. Pasirodo lašalai-nenuoramos dėl visko kalti.
O aš jau savo žilus plaukus buvau pradėjęs iš nevilties rauti, nes vakarykštė žvejyba - pati nesėkmingiausia šiam sezone.
Prasėdėjau su dugninėm nuo 5.00 iki 11.00.
Šėriau. Keičiau masalus. Bet rezultate - visiškas nulis. Vienintelis rimtas šansas - gerą meknę, apie 1,5 kg nepavyko paimt ranka, nes neapėmiau per sprandą, o sietelio neturėjau :oops: Triskart bandžiau sučiupti, ji vis išslysdavo, o ketvirtąkart... ::hai-bai 'viarkt.
Beje, nuobodžiaudamas susikūriau sau pramogų: pamačiau, jog vandeny negiliai guli negyvas vėžys -atėjūnas. Ištraukiau,- ogi dar šviežias. Aš jo uodegėlę trakšt, perlaužiau ir - ant kabliuko gabaliuką.
Man sendiena panasi situacija, viska bandziau gaila kriaukliu neturejau... Zodziu draugelis 700 g.(meshlinis slieks ir dzykas) karsioka, as 1800 g. (gelezinis sliekas ir dzykas)... Zodziu prasedejom nuo 4.00 iki 11.00... Sapalu juokio judejimo, naktinis sliekas buvo ziauriai atakuojamas pugzliu, kukuruzas ignoruojamas... zodziu nuobodu pasidare, pradejau t.p. kimicinti ir boilius is batono dariau, ir vabala uzdejau kazkoki juoda, zodziu nusprendeme vaziuoti namo...
Vezio uodegos nebandziau, bet girdejau labai geru atsiliepimu, dar hebra perka parduotuveje zalias ir raudonas krevetes... zodziu reiks pamieginti.
 #496422   scorpium1
 27 Lie 2013 14:07
Idomu kur yra tu zaliu kreveciu,nes kiek ne ieskojau tai ne vienoi pardavykloi neradau,visur tik jau virtos .O reikia butent zaliu.Hebra,gal kas mate kur tu zaliu yra pirkti?
 #496425   upinis
 27 Lie 2013 14:31
scorpium1 rašė:Idomu kur yra tu zaliu kreveciu,nes kiek ne ieskojau tai ne vienoi pardavykloi neradau,visur tik jau virtos .O reikia butent zaliu.Hebra,gal kas mate kur tu zaliu yra pirkti?
Paskutinį kartą tai didelėj maximoj buvo tam skyriuj, kur žuvis atšaldyta tarp ledo gabaliukų voliojasi. Kaina 3? LT. už Kg.
Dar būna ir ten po stiklu, kur viskas į ledą sušaldyta, bet gal geriau šviežesnis produktas...
Aplamai Maximoj žuvies skyrius man rimčiau atrodo, nei kitų centrų.
Ne reklama čia !nea! . Tik dalinuosi patyrimu.
 #496427   scorpium1
 27 Lie 2013 14:39
upinis rašė:
scorpium1 rašė:Idomu kur yra tu zaliu kreveciu,nes kiek ne ieskojau tai ne vienoi pardavykloi neradau,visur tik jau virtos .O reikia butent zaliu.Hebra,gal kas mate kur tu zaliu yra pirkti?
Paskutinį kartą tai didelėj maximoj buvo tam skyriuj, kur žuvis atšaldyta tarp ledo gabaliukų voliojasi. Kaina 3? LT. už Kg.
Dar būna ir ten po stiklu, kur viskas į ledą sušaldyta, bet gal geriau šviežesnis produktas...
Aplamai Maximoj žuvies skyrius man rimčiau atrodo, nei kitų centrų.
Ne reklama čia !nea! . Tik dalinuosi patyrimu.
Aciu uz info! Dar klausimas,o kokios spalvos tos zalios buvo,kur Maximoi mates?
 #496436   upinis
 27 Lie 2013 14:59
scorpium1 rašė: Aciu uz info! Dar klausimas,o kokios spalvos tos zalios buvo,kur Maximoi mates?
Spalvą tai sunku aprašyt. Pilkai-rudai-murzinos gal...
 #496444   Vegys
 27 Lie 2013 15:35
scorpium1, manau bet kurioj didesnėj parduotuvėj rasi. Kaina nemaža, vaizdas panašus į šias
Paveikslėlis
Pabandęs nepamiršk parašyt rezultatys
 #496451   Arturijus
 27 Lie 2013 16:53
Tai ir nereik imt kilogramo, uztenka 20-50 g. visai zvejybai... Na nebent kybius nerealus. Kita savaite isbandysiu... Klausimelis del moliusku, koki gabala dedat,kaip maunat, kas dazniausiai kimba... gal maziau judina pugzlys???
 #496755   scorpium1
 29 Lie 2013 12:57
Vakar su dviem draugais ir vieno is ju sunumi buvom su nociovke prie upes,16 buvom jau vietoi.Karoce,tokios provalnos rybalkes as ne atsimenu,kliovo voobsce jokio,ne ant kuo,metai kaip i sulini :( Per beveik visa para, pagavau tik 1 :!: puskarsi 100 gr,ir VSIO :-ug Bandziau an sleko,dziko,kukuruzo,perlovkes,lasalo,blyno-be rezultatu :-ug
Draugas su sunum irgi panasiai,o va kitam pasiseke pagaut netoli nuo kranto,apie 2-3 m,tris neblogus karsiokus apie700-900 gr.Gaude jis an poludonkes,an slieko,vietiniu viecikei,siaria ten pastoviai,tai tik del to ir pasyseke.Balta zuvys miega,o pliesrunai duodasi prie krantu,isejimas po isejimo,tai ten tai ten ir vakar ir siandien,gaila spiningelio neturejau.
 #496785   Fuksas
 29 Lie 2013 14:29
:gutgut grybai yra gerai...Gal as siandien irgi eisiu pagrybaut. O del Usorio tai :-D Itariu
ans veikejas, kuris vakarais duodas pas mane ir yra usas, o ne salatis, vienas senas zvejys irgi patvirtino, kad tie kai delfinai buna pasokineja,o salatis nifega - jis gudresnis :-D
 #496791   pensininkas
 29 Lie 2013 14:49
upinis rašė: pamačiau, jog vandeny negiliai guli negyvas vėžys -atėjūnas. Ištraukiau,- ogi dar šviežias. Aš jo uodegėlę trakšt, perlaužiau ir - ant kabliuko gabaliuką.
esam bande vezio uodegeles. taip pat - virtas saldytas mazas krevetes. jeigu vandens telkinyje yra siu gyviu - kimba.
 #497069   iusegun
 30 Lie 2013 20:43
tik ka atlekiau nuo neries. uzklupo lietus. buvau pamikrinti. tai kabaliojasi eseriukai, dvi lydekaites - viena tokia arti kilo nutruko. veiksmas yra. masalai mikrobiniai. pilna neris mailiuko, tai ir kala ta mikrobiuka - awaruna 1,5 colio :gutgut
manjachkiu niekas ciupineti nenorejo.
 #497239   egiduks
 31 Lie 2013 14:30
vakar pries lietu ant 0 sukriukes pora eseriuku paemiau salia pleziuko nuo zoliu ilankelej kur laivas ziemoja. bet poto kazkoks dunelis iplauke su savo plaustu, apsuko rata ir visa zvejyba baigesi.. viska isbaide.
 #497380   iusegun
 31 Lie 2013 21:28
vel nuo neries - pora val. - 4 schiupokai - 1'as jau kilinis. viena awaruna nukando, dar pora nutruko. eseriu siandien nera (gal pavadelio baidesi). taip kad su nerie lydekom viskas tvarkoj :-D
 #497435   Arturijus
 01 Rgp 2013 07:42
Naktinis kolegu isejimas, sedejo nakti is 30 I 31... vienas duobes gilumoje kitas isejime... rezultatas pirmo 8 krsiai nuo 600 iki 1,5 kg... kitas du sapalai, karsiokas 1,2, zobrys. Masalas pirmo sliekas dzykas, antro kukuruzas, sliekas -dzykas, dzykas. Vena meskere ant naktinio slieko pajama kazkas ir su visa meskere nuplauke. Kita rozu meskeres reiks rysti.
 #497489   scorpium1
 01 Rgp 2013 10:28
Arturijus rašė:Naktinis kolegu isejimas, sedejo nakti is 30 I 31... vienas duobes gilumoje kitas isejime... rezultatas pirmo 8 krsiai nuo 600 iki 1,5 kg... kitas du sapalai, karsiokas 1,2, zobrys. Masalas pirmo sliekas dzykas, antro kukuruzas, sliekas -dzykas, dzykas. Vena meskere ant naktinio slieko pajama kazkas ir su visa meskere nuplauke. Kita rozu meskeres reiks rysti.
Ryskit meskeres su virve,prie kojos didelio pirsto,tada ir prizadins ir nepabegs :-D Nebloga rybalke :gutgut Idomu kelinta nakti kibimai buvo ? As vakar pora valandu buvau,apie 18 val,tai karsiokas apie 800 gr,3 ziobriai 300 - 600 gr ir melocius ivairus,visos didesnes ant lasalu,dzika tik melocius jame....reikaliukai gereja :grin:
 #497667   Arturijus
 01 Rgp 2013 22:13
Ka tik nuo upes, nuo 17.00 iki 21.00, vienas karsiokas 1,7 kg. vienas sapliokas (nusiustas namo augti) ir geras nerealizuotas kibimas (nuejo su kabliu) graziai spurdejo... Viskas ramuma...
Scorpium1, o kaip tu tuos lasalus islaikai toki ilga laika??
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 174
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė