neris!shameh rašė:gal kas patars kur galima normaliai su dugnine isikurt ir kad nebutu simtas zmoniu aplink?
vietu daug tik reikia paciam susirasti po zaliu tiltu is abieju pusiu dubes prie keliu policijos duobes sakyciau taip susirask nuosalia duobike salia vilniaus, kad ir prie gariunu tilto zemiau, pasiserk keleta vakaru ar is rytio kaip tau geriau ir bandyk. masalai dzikas kukuruza blynas sliekai manau trecia zukle prijaukines zuveliokus tikrai turesi rezultau jei tingi vazineti serti tai yra paprastesnis budas prisivilioti jami veziam buciuka gaudyti, prikisi duonos, batono pririsi plyta ir pries duobe nuskandini isibrides ryt poryt gali drasei duobei biski pametes pasaro arba vel prikises duonos drasei zvejoti zuvis bus atejusiosshameh rašė:o gal konkretesni taska nery:)? ir masala, kazkaip man vilniaus neris nedosnities kaunu daug visko papuldavo, vilniuj dazniausiai tusciai tenka grizt, atrodo ir vietos normalios ir zuvis juda bet nejudina nk ka bandziau
Ha ha ha neatspejaipensininkas rašė:nauja vieta pakeitei, nebesedi nudroztoj nemencines duobej, tai ir rezultatai kiti
Tai ka tu cia tada darai,ei Neris tau visiskai pox??pensininkas rašė:man tavo vietos, o tuo labiau ir pati neris, kaip telkinys, visiskai neidomus.
Kaskas uzsip...delino,tai neidomu,tai rybacina diena-naktipensininkas rašė:nu va, o mes uz nemencines irgi 5dienio nakti tokius 4 samukus jamem. Usai kaip pas katina, o burna kaip pas krokodila. Paleisti. Pirma karta juos tikslingai gaudziau. Be ju dar draugelis 4 metimu istrauke 53cm lydeka, kuri ta pati vakara buvo iskepta folijoj ir suesta. Ridenant kukuruza pajamem kelis sapaliecus tokius iki 25 cm, ant feederio pasikabino 2 karsiecai (600-900g), kelios kuojos, strepetys, peraugusi auksle ir asariukas. Gaudem idomioj vietoj, kur po rieduliu vaga vos vos teka, o gylis siekia 4m+, nes pries keleta metu toj vietoj panere bandem dugna pasiekt - nepavyko
Gal viecike draugo ir labai gera,bet itariu kad draugas gal kartais ir pasariuko imeta tenaipensininkas rašė:nu nu, vaikstai kaip povas dabar pasiputes arogancijos pilnas?nery zvejoju tik tada, kai draugelis pakviecia pas save i fazienda, kuri yra ant neries kranto. ir kaip bebutu keista, niekad atsoso nepasitaike, nes vieta labai labai retai lankoma su neistryptom zolem ir gera duobe
O tai duobe ne prie pat kranto? Pacioi duobei srove didele?? Kiek maciau duobiu,tai visada ten srove nedidele ar vos ne stovintis vanduo...Klausyk tamsta,a cia ne ta kartais viecike,kur is vamzdelio dar saltinelis teka,o is desines stipriai nulinkes medis?pensininkas rašė:pasaro neberia, nes pats buna ten tiek kartu, kiek ir mes. Nebent kas man butu idomu nery, tai uzsiinkaruot pries duobe su valtim ir su plude ar su ta pacia dugnine pagaudyt. O nuo kranto man sunkiai sekas kovot su srove ir nesamom siukslem, kurios butinai uzsikabina uz valo
Nihrena sau duobutepensininkas rašė:duobej sroves beveik nera, pati duobe eina beveik per visa upes ploti. vamzdziu ir palinkusiu medziu salia nemaciau