Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #492024   scorpium1
 05 Lie 2013 14:35
As tai ir i vidutinius soglasen,tik duok,tegu mane net po kila meliuzga,uzpuola ir uzkankina kibimais :-ou-je :-ou-je :-ou-je
Paskutinį kartą redagavo 3 scorpium1. Iš viso redaguota 5 kartus.
 #492025   Instruktorius
 05 Lie 2013 14:37
Vakar tokie nelegalai tik kibo. :)
Prikabinti failai
samuks.jpg
samuks.jpg (65.18 KiB) Peržiūrėta 5057 kartus(ų)
 #492027   scorpium1
 05 Lie 2013 14:40
Instruktorius rašė:Vakar tokie nelegalai tik kibo. :)
Cia kurioi vietoi + -
 #492054   Sportininkas
 05 Lie 2013 16:44
as sianakt 2 pagavau panasius. viena didesni, kita mazesni. bet kaune. kliovai tik nuo 00:30 prasidejo ir baiges greit..
 #492073   Sokratas
 05 Lie 2013 18:43
na va, o tu pergyvenai, kad sutraiskys tavo fideri :)
 #492078   Instruktorius
 05 Lie 2013 20:02
Buvo dar pora kibimu irgi jauciau kad samukai, taciau tik viena pavyko si karta isviliot. O kibimai cia Vilniuje prasidejo apie 22:30 ir baigesi apie 02:00... Toje vietoje pries pora dienu kolega unguri islupo ...
 #492210   mindoze
 07 Lie 2013 11:09
shameh rašė:gal kas patars kur galima normaliai su dugnine isikurt ir kad nebutu simtas zmoniu aplink :)?
neris! ;uolrait ir zuvis yra ir zmoniu nulis ;-)
 #492214   shameh
 07 Lie 2013 13:10
o gal konkretesni taska nery:)? ir masala, kazkaip man vilniaus neris nedosni :) ties kaunu daug visko papuldavo, vilniuj dazniausiai tusciai tenka grizt, atrodo ir vietos normalios ir zuvis juda bet nejudina nk ka bandziau
 #492240   pensininkas
 07 Lie 2013 19:41
nu va, o mes uz nemencines irgi 5dienio nakti tokius 4 samukus jamem. Usai kaip pas katina, o burna kaip pas krokodila. Paleisti. Pirma karta juos tikslingai gaudziau. Be ju dar draugelis 4 metimu istrauke 53cm lydeka, kuri ta pati vakara buvo iskepta folijoj ir suesta. Ridenant kukuruza pajamem kelis sapaliecus tokius iki 25 cm, ant feederio pasikabino 2 karsiecai (600-900g), kelios kuojos, strepetys, peraugusi auksle ir asariukas. Gaudem idomioj vietoj, kur po rieduliu vaga vos vos teka, o gylis siekia 4m+, nes pries keleta metu toj vietoj panere bandem dugna pasiekt - nepavyko
 #492363   mindoze
 08 Lie 2013 12:55
shameh rašė:o gal konkretesni taska nery:)? ir masala, kazkaip man vilniaus neris nedosni :) ties kaunu daug visko papuldavo, vilniuj dazniausiai tusciai tenka grizt, atrodo ir vietos normalios ir zuvis juda bet nejudina nk ka bandziau
vietu daug tik reikia paciam susirasti po zaliu tiltu is abieju pusiu dubes prie keliu policijos duobes sakyciau taip susirask nuosalia duobike salia vilniaus, kad ir prie gariunu tilto zemiau, pasiserk keleta vakaru ar is rytio kaip tau geriau ir bandyk. masalai dzikas kukuruza blynas sliekai manau trecia zukle prijaukines zuveliokus tikrai turesi rezultau jei tingi vazineti serti tai yra paprastesnis budas prisivilioti jami veziam buciuka gaudyti, prikisi duonos, batono pririsi plyta ir pries duobe nuskandini isibrides ryt poryt gali drasei duobei biski pametes pasaro arba vel prikises duonos drasei zvejoti zuvis bus atejusios ;-)
 #492369   Arturijus
 08 Lie 2013 13:04
Keturiu metro gilis Nery???? Oho senai tokiu giliu nemaciau :D
 #492383   Rapolas
 08 Lie 2013 13:31
Arturijus rašė:Keturiu metro gilis Nery???? Oho senai tokiu giliu nemaciau :D
Yra ,ir nemažai :-D bet tokios vietos visos sužymėtos- tik lentelių nėra :-D
 #492404   scorpium1
 08 Lie 2013 14:22
Is 6dienio i 7dieni sedeta Bezduonio ruoze(Nemencine-Buyvidziai) su pikeriais/fideriais,tai vakare ir ryte pora kg prylupau,keleta karsioku ant perlovkes ir blino,desimtukas neblogu kuoju ant dziko ir perlovkes ir keli nemazi strepeciai ant visko po truputi.Nakti karsiai nepasirode,nedidelis samukas uzkibo apie 24.00 ir keliavo atgal,o apie 23.00 dar buvo ant slieku uzkibes nedidelis unguriukas ~45cm,irgi paleistas..Reikaliukai taisosi... :grin:
 #492405   pensininkas
 08 Lie 2013 14:25
nauja vieta pakeitei, nebesedi nudroztoj nemencines duobej, tai ir rezultatai kiti
 #492427   scorpium1
 08 Lie 2013 17:22
pensininkas rašė:nauja vieta pakeitei, nebesedi nudroztoj nemencines duobej, tai ir rezultatai kiti
Ha ha ha neatspejai :tia-tau ,viecike sena ir visiems pazystama("nudrozta"),tiesiog ten kur gaudziau toliau laikosi gruzai ir kormuskes del letesnes sroves,tai ir rezultatai geresni nes zuvis toli nuo krantu stovi,o "nudroztoj nemencines duobej" pagautos(ir pabego) pacios didziausios zuvys :!: ,ne faktas siaip kad ir ten ne pagauciau,nes gaudziau ten kur pries pora dienu buvo otsosas ir pagavau.O siaip daznai stebinu ivairiose "nudrostose" vietose ivairius visazinius pensininkus pagaudamas ten,kur ju manimu zuvies nera ir kur jiems visiskai nekimba :ruko
P.S Linkiu tau pensininke "nenudrostuose" vietose LABAI daug kibimu ir nerealiai pagaut zuvies,sekmes tau ir geru (o svarbiausia ramiu :-D ) klausytoju :-D ....
 #492499   pensininkas
 08 Lie 2013 21:29
man tavo vietos, o tuo labiau ir pati neris, kaip telkinys, visiskai neidomus. Taip kad mokyk ten tuos pensininkus ir vaiksciok laimingas kas antra zvejyba atsosa gaves
 #492502   Vegys
 08 Lie 2013 21:32
jei tik kas antra žūklė Neryje prasta - reiškiasi gerai gaudo ! Kad man taip su Nerim sektųsi ... :)
 #492530   scorpium1
 09 Lie 2013 06:46
pensininkas rašė:man tavo vietos, o tuo labiau ir pati neris, kaip telkinys, visiskai neidomus.
Tai ka tu cia tada darai,ei Neris tau visiskai pox?? :shock: :?:

Ir kam tada Nerij gaudai,kam save taip kankini gaudydamas visiskai neidomioj upej:
pensininkas rašė:nu va, o mes uz nemencines irgi 5dienio nakti tokius 4 samukus jamem. Usai kaip pas katina, o burna kaip pas krokodila. Paleisti. Pirma karta juos tikslingai gaudziau. Be ju dar draugelis 4 metimu istrauke 53cm lydeka, kuri ta pati vakara buvo iskepta folijoj ir suesta. Ridenant kukuruza pajamem kelis sapaliecus tokius iki 25 cm, ant feederio pasikabino 2 karsiecai (600-900g), kelios kuojos, strepetys, peraugusi auksle ir asariukas. Gaudem idomioj vietoj, kur po rieduliu vaga vos vos teka, o gylis siekia 4m+, nes pries keleta metu toj vietoj panere bandem dugna pasiekt - nepavyko
Kaskas uzsip...delino,tai neidomu,tai rybacina diena-nakti :-D

P.S.:Nesnekek nesamoniu ir viskas bus ok :-ou-je :/braj;
 #492545   pensininkas
 09 Lie 2013 07:42
nu nu, vaikstai kaip povas dabar pasiputes arogancijos pilnas? :-D nery zvejoju tik tada, kai draugelis pakviecia pas save i fazienda, kuri yra ant neries kranto. ir kaip bebutu keista, niekad atsoso nepasitaike, nes vieta labai labai retai lankoma su neistryptom zolem ir gera duobe :gutgut
 #492652   scorpium1
 09 Lie 2013 13:45
pensininkas rašė:nu nu, vaikstai kaip povas dabar pasiputes arogancijos pilnas? :-D nery zvejoju tik tada, kai draugelis pakviecia pas save i fazienda, kuri yra ant neries kranto. ir kaip bebutu keista, niekad atsoso nepasitaike, nes vieta labai labai retai lankoma su neistryptom zolem ir gera duobe :gutgut
Gal viecike draugo ir labai gera,bet itariu kad draugas gal kartais ir pasariuko imeta tenai ;-)
P.S Kas link arogancijos,tai seip as esu gan tolerantiskas.....kol ne uzkabina ... :-D
Paskutinį kartą redagavo 1 scorpium1. Iš viso redaguota 9 kartus.
 #492761   pensininkas
 09 Lie 2013 22:49
pasaro neberia, nes pats buna ten tiek kartu, kiek ir mes. Nebent kas man butu idomu nery, tai uzsiinkaruot pries duobe su valtim ir su plude ar su ta pacia dugnine pagaudyt. O nuo kranto man sunkiai sekas kovot su srove ir nesamom siukslem, kurios butinai uzsikabina uz valo
 #492769   scorpium1
 10 Lie 2013 06:58
pensininkas rašė:pasaro neberia, nes pats buna ten tiek kartu, kiek ir mes. Nebent kas man butu idomu nery, tai uzsiinkaruot pries duobe su valtim ir su plude ar su ta pacia dugnine pagaudyt. O nuo kranto man sunkiai sekas kovot su srove ir nesamom siukslem, kurios butinai uzsikabina uz valo
O tai duobe ne prie pat kranto? Pacioi duobei srove didele?? Kiek maciau duobiu,tai visada ten srove nedidele ar vos ne stovintis vanduo...Klausyk tamsta,a cia ne ta kartais viecike,kur is vamzdelio dar saltinelis teka,o is desines stipriai nulinkes medis?
 #492775   pensininkas
 10 Lie 2013 07:46
duobej sroves beveik nera, pati duobe eina beveik per visa upes ploti. vamzdziu ir palinkusiu medziu salia nemaciau
 #492870   scorpium1
 10 Lie 2013 12:43
pensininkas rašė:duobej sroves beveik nera, pati duobe eina beveik per visa upes ploti. vamzdziu ir palinkusiu medziu salia nemaciau
Nihrena sau duobute :superšokas Dar tokiu Neri nemaciau ! :shock: Nenuostabu kad tokioj ,sakyciau SUPERDUOBEJ,atsosu nebuna,tokioj viecikei siaip rekordus must reikia :-D
 #492876   Rapolas
 10 Lie 2013 12:52
scorpium1 rašė: Dar tokiu Neri nemaciau ! :shock:
nu ir aš perkračiau mintyse susižymėtas duobes ,tai kad per visą upės plotį ir aš tokios nežinau :-D
 #493032   Instruktorius
 11 Lie 2013 01:58
Sianakt vel samukai kilograminiai kabinejos ir keliavo namo i savo duobes. Arsus pasitaike, smagiai traukesi :) Kolegos diena buvo prie gariunu tilto ant betonkes tai sake nieko gero, o kitoj pusej diedukai kazka smagaus buvo ikabine bet i kranta isvilkt nepavyko...
 #493060   scorpium1
 11 Lie 2013 08:24
Instruktorius rašė:Sianakt vel samukai kilograminiai kabinejos ir keliavo namo i savo duobes. Arsus pasitaike, smagiai traukesi :)
O ant kuo geriau kimba?Naktiniu ar paprastu kuoksto?Ar dar gal kuo :?:
 #493106   Instruktorius
 11 Lie 2013 10:49
Mano sistemele paprasta: vienas kabliukas,vienas naktinis. Ant mesliniu esam bande tai nieko gero...
 #493153   Arturijus
 11 Lie 2013 14:09
Instruktorius rašė:Mano sistemele paprasta: vienas kabliukas,vienas naktinis. Ant mesliniu esam bande tai nieko gero...
Man t. p. mesliniai sliekai Neryje nepasiteisina, geriausiai arba naktinis arba salia upes iskastu kuokstas.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 174
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė