Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #470415   Evaldas Z
 22 Bal 2013 21:40
ne, nebandziau. juokais as cia, mat vien naturalkom gaudau. turiu keleta firetiger'iu, bet tik tam, kad butu :)
 #470418   WooHoo
 22 Bal 2013 21:45
Firetigeriai tai tikrai dažnai sudirba, veltui neišsitrauki :) Netgi turiu vieną prūdą kur ant kitokių spalvų nieko ir nesu pagavęs apart firetiger ir panašių atspalių..
 #470425   Airis
 22 Bal 2013 21:52
pas mane karjere, kuriame labai skaidrus vanduo, juodas labai gerai eina
 #470426   ramkis
 22 Bal 2013 21:53
Na cia gera taktika,gydimo is po stalo. :-D Jum taip tikriausiai Tolikas ir vibratoriu su vazelinu isiulytu :-D Pralinksminot ;-var-var.
 #470431   Vaidis
 22 Bal 2013 21:57
Turejau Duel Aile Magnet juoda su blizguciais, silkes kabinosi skaidriam vandeny, bet charizmos jame neradau, tai atsiisveikinau :/braj;
 #470436   SauliusM
 22 Bal 2013 21:58
ramkis rašė:Na cia gera taktika,gydimo is po stalo. :-D Jum taip tikriausiai Tolikas ir vibratoriu su vazelinu isiulytu :-D Pralinksminot ;-var-var.
cia podkormke vyksta dabar. nes pagrindinis emimas ant jacksonu bus kiek veliau kiek as gandus girdejau :-D
 #470437   ramkis
 22 Bal 2013 22:02
Yra dar gyvenimo nesugadintu zmoniu, naiviu ir tikinciu kaledu seneliu,oi Toliku :-D
 #470447   WooHoo
 22 Bal 2013 22:20
Evaldas Z rašė:va, ikvepimui, kad daugiau pasitikejimo pradziai butu :) http://www.illex.fr/fr/event/dark-perch.246.html
Iškart ramiau einu miegoti..! :-D
ramkis rašė:Na cia gera taktika,gydimo is po stalo. :-D Jum taip tikriausiai Tolikas ir vibratoriu su vazelinu isiulytu :-D Pralinksminot ;-var-var.
Nors ir šūdą su trišakiu, jei tik man pasirodys, kad man jo reikia.. ;-)
 #470510   SauliusM
 23 Bal 2013 08:42
Andrius0522 rašė:
Evaldas Z rašė:
WooHoo rašė:Ant tiek prastas juodas? :-D
va, ikvepimui, kad daugiau pasitikejimo pradziai butu :) http://www.illex.fr/fr/event/dark-perch.246.html
yra ju pas mus?,man visai graziai atrodo :)
pasiimi eilini magsquada ir fystelni juodu nagu laku ar juodu markeriu.
vienas mano pazystamas taip sapalam voblerius priklausomai pagal sezona 3 kart perdazydavo metuose skirtingom spalvom.
sake nafig man pirkt kelis voblerius jei as pagal situacija galiu viena ir ta pati nusidazyt kaip tuo momentu man reik.
tai pas ji markeriai ir nagu lakas aukstumoj buvo :-D
 #470519   Andrius0522
 23 Bal 2013 09:13
Supratau,reikes koki gal paeksperimentuoti su drauges lakais ;D jei tures juodo lako :D
 #470525   SauliusM
 23 Bal 2013 09:25
Andrius0522 rašė:Supratau,reikes koki gal paeksperimentuoti su drauges lakais ;D jei tures juodo lako :D
maximoj prie nagu lako stendo nueik. po 2 lt buteliukas ir spalvu visokiausiu.
 #470527   Evaldas Z
 23 Bal 2013 09:28
SauliusM rašė:maximoj prie nagu lako stendo nueik
diskusijos su Igneliu be pasekmiu nepraejo :)
 #470530   kernius1
 23 Bal 2013 09:34
Kur panevėžiečiai ZipBaits voblerius perkat? Nuėjau ten prie maximos kur yra, tai sakė neturi.
 #470592   Rapolas
 23 Bal 2013 11:28
Andrius0522 rašė:Supratau,reikes koki gal paeksperimentuoti su drauges lakais ;D jei tures juodo lako :D
Su markeriais- patogiau. Turi kelias pagrindines spalvas (pvz. juodą, oranžinę, salotą, mėlyną ir žalią), porą iš jų fluorescencinių, ir jau gali eksperimentuot prie vandens.. ir papilves mėgint spalvint, ir taškučių pridėliot. Nepatiko- su spiritiencu nuplovei ir vėl iš naujo uždažei :-D
O su nagų lakais gerai, kai su moteriškaitėm į žvejibą važiuoji drauge, pas jas kosmetičkose visko pilna :-D
 #470610   Rapolas
 23 Bal 2013 12:00
shelwius rašė:
Rapolas rašė:su spiritiencu nuplovei
Tokį daiktą sugadint ????? :-D
Galima nedidelį acetono (arba kitokio skiediklio:D) buteliuką (kad ir nuo to pačio nagų lako) vežiotis, tuomet pagundų mažiau, ir "geras daiktas" namuose likęs nesusigadins :-D
 #470615   SauliusM
 23 Bal 2013 12:05
Rapolas rašė:
shelwius rašė:
Rapolas rašė:su spiritiencu nuplovei
Tokį daiktą sugadint ????? :-D
Galima nedidelį acetono (arba kitokio skiediklio:D) buteliuką (kad ir nuo to pačio nagų lako) vežiotis, tuomet pagundų mažiau, ir "geras daiktas" namuose likęs nesusigadins :-D
etilacetato :gutgut http://lt.wikipedia.org/wiki/Etilacetatas
tik jau reik ziuret tada, nes ne viska ima anas.
 #470638   Rapolas
 23 Bal 2013 13:00
Vos ne (arba beveik )savadarbiai "juozukai". Tas viršutinis- tai "točnai" galėjo prie savadarbių atsidurt.. Man tai spalvos sakyčiau šiaipsau ,bet aš juk ne šapalas :-D
 #470679   edmundaxx
 23 Bal 2013 14:01
kernius1 rašė:Kur panevėžiečiai ZipBaits voblerius perkat? Nuėjau ten prie maximos kur yra, tai sakė neturi.
Perkam, tik stenduose nelabai ką pamatysį ,"iš krepšių". :-D Ne toj parduotuvėj žiūrėjai. Vakar kaip tik rašiau, kur Panevėžy geriausias pasirinkimas.
 #470697   zet
 23 Bal 2013 14:52
Sauliau, o tau uzsimeta tie rapala shallow shad rapai ? As juos tik velkiavimui :) Bet kadangi velkiauju retai :D

Beje, pries menesiuka nusipirkau idomesnes spalvos shad rapa, tai neisivaizduoju kaip jis perejo kokybes kontrole. Senieji - kieti, tvirti. Sis kazkoks minkstas kaip plastelinas, kreivas, sleivas visas, nu prasciau atrodancio dar gauti neimanoma. Puses nesimetriskos. Siaip tas kampuotumas gal 0 itakos tures kibimui, bet matosi gaminta prasciau nei kokiu siauraakiu. Gal koks estu darbas, nu bet baisu. Ir svoris berods net kitoks nei senuju - sis biski lengvesnis.
Cia gal del spalvos tokios nesamones. Matosi kazkokia folga apviniotas ir ta folga dar uzpilda kazkuo, kai senieji siaip plastmase apipilti.
 #470706   kernius1
 23 Bal 2013 15:24
edmundaxx rašė:
kernius1 rašė:Kur panevėžiečiai ZipBaits voblerius perkat? Nuėjau ten prie maximos kur yra, tai sakė neturi.
Perkam, tik stenduose nelabai ką pamatysį ,"iš krepšių". :-D Ne toj parduotuvėj žiūrėjai. Vakar kaip tik rašiau, kur Panevėžy geriausias pasirinkimas.
Ramygalos gatvėj dar nebuvo progos patikrint, o ten irgi iš krepšių ar normaliai ? :?:
 #470710   SauliusM
 23 Bal 2013 15:32
zet rašė:Sauliau, o tau uzsimeta tie rapala shallow shad rapai ? As juos tik velkiavimui :) Bet kadangi velkiauju retai :D
ziurint kaip metysi. su beinertsu metant visko buna. su multu itin retai.
 #470724   edmundaxx
 23 Bal 2013 16:47
kernius1 rašė:Ramygalos gatvėj dar nebuvo progos patikrint, o ten irgi iš krepšių ar normaliai ? :?:
Pakolkas iš krepšio, nes vietos neturi viskam iškelt, nes dabar išsikėlę viską šapalui.
 #470731   kernius1
 23 Bal 2013 17:16
:lol: Dabar tik daėjo apie kokį čia sakalą kalbi, aš ten penktadienį buvau nuėjęs apsidairyt ir Rapala BX Minnow nusipirkau. Bet Yo-Zuri tai ten man atrodo išvis nėra, arba gal nemačiau, o šiaip tai ten tikrai geras pasirinkimas (tik tas pardavėjas man kažkoks nedraugiškas pasirodė) :lol:
 #470734   edmundaxx
 23 Bal 2013 17:21
kernius1 rašė::lol: Dabar tik daėjo apie kokį čia sakalą kalbi, aš ten penktadienį buvau nuėjęs apsidairyt ir Rapala BX Minnow nusipirkau. Bet Yo-Zuri tai ten man atrodo išvis nėra, arba gal nemačiau, o šiaip tai ten tikrai geras pasirinkimas (tik tas pardavėjas man kažkoks nedraugiškas pasirodė) :lol:
Su juo reikia "susidraugaut", iš pradžių ir man jis toks atrodė. YO-ZURIŲ prie turgaus ieškok.
 #470736   kernius1
 23 Bal 2013 17:27
edmundaxx rašė:
kernius1 rašė::lol: Dabar tik daėjo apie kokį čia sakalą kalbi, aš ten penktadienį buvau nuėjęs apsidairyt ir Rapala BX Minnow nusipirkau. Bet Yo-Zuri tai ten man atrodo išvis nėra, arba gal nemačiau, o šiaip tai ten tikrai geras pasirinkimas (tik tas pardavėjas man kažkoks nedraugiškas pasirodė) :lol:
Su juo reikia "susidraugaut", iš pradžių ir man jis toks atrodė. YO-ZURIŲ prie turgaus ieškok.
Tai tipo reikia nueit ir voblerių už 500lt pasiimt, tada jau draugas bus :lol: Ten prie turgaus tai man visai irgi patinka, pataria visada :)
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė