ne, nebandziau. juokais as cia, mat vien naturalkom gaudau. turiu keleta firetiger'iu, bet tik tam, kad butu 

Create your fishing style
va, ikvepimui, kad daugiau pasitikejimo pradziai butuWooHoo rašė:Ant tiek prastas juodas?![]()
cia podkormke vyksta dabar. nes pagrindinis emimas ant jacksonu bus kiek veliau kiek as gandus girdejauramkis rašė:Na cia gera taktika,gydimo is po stalo.Jum taip tikriausiai Tolikas ir vibratoriu su vazelinu isiulytu
Pralinksminot
Iškart ramiau einu miegoti..!Evaldas Z rašė:va, ikvepimui, kad daugiau pasitikejimo pradziai butuhttp://www.illex.fr/fr/event/dark-perch.246.html
Nors ir šūdą su trišakiu, jei tik man pasirodys, kad man jo reikia..ramkis rašė:Na cia gera taktika,gydimo is po stalo.Jum taip tikriausiai Tolikas ir vibratoriu su vazelinu isiulytu
Pralinksminot
yra ju pas mus?,man visai graziai atrodoEvaldas Z rašė:va, ikvepimui, kad daugiau pasitikejimo pradziai butuWooHoo rašė:Ant tiek prastas juodas?![]()
http://www.illex.fr/fr/event/dark-perch.246.html
pasiimi eilini magsquada ir fystelni juodu nagu laku ar juodu markeriu.Andrius0522 rašė:yra ju pas mus?,man visai graziai atrodoEvaldas Z rašė:va, ikvepimui, kad daugiau pasitikejimo pradziai butuWooHoo rašė:Ant tiek prastas juodas?![]()
http://www.illex.fr/fr/event/dark-perch.246.html
maximoj prie nagu lako stendo nueik. po 2 lt buteliukas ir spalvu visokiausiu.Andrius0522 rašė:Supratau,reikes koki gal paeksperimentuoti su drauges lakais ;D jei tures juodo lako :D
diskusijos su Igneliu be pasekmiu nepraejoSauliusM rašė:maximoj prie nagu lako stendo nueik
Su markeriais- patogiau. Turi kelias pagrindines spalvas (pvz. juodą, oranžinę, salotą, mėlyną ir žalią), porą iš jų fluorescencinių, ir jau gali eksperimentuot prie vandens.. ir papilves mėgint spalvint, ir taškučių pridėliot. Nepatiko- su spiritiencu nuplovei ir vėl iš naujo uždažeiAndrius0522 rašė:Supratau,reikes koki gal paeksperimentuoti su drauges lakais ;D jei tures juodo lako :D
Tokį daiktą sugadint ?????Rapolas rašė:su spiritiencu nuplovei
Galima nedidelį acetono (arba kitokio skiediklio:D) buteliuką (kad ir nuo to pačio nagų lako) vežiotis, tuomet pagundų mažiau, ir "geras daiktas" namuose likęs nesusigadinsshelwius rašė:Tokį daiktą sugadint ?????Rapolas rašė:su spiritiencu nuplovei
etilacetatoRapolas rašė:Galima nedidelį acetono (arba kitokio skiediklio:D) buteliuką (kad ir nuo to pačio nagų lako) vežiotis, tuomet pagundų mažiau, ir "geras daiktas" namuose likęs nesusigadinsshelwius rašė:Tokį daiktą sugadint ?????Rapolas rašė:su spiritiencu nuplovei
Perkam, tik stenduose nelabai ką pamatysį ,"iš krepšių".kernius1 rašė:Kur panevėžiečiai ZipBaits voblerius perkat? Nuėjau ten prie maximos kur yra, tai sakė neturi.
Ramygalos gatvėj dar nebuvo progos patikrint, o ten irgi iš krepšių ar normaliai ?edmundaxx rašė:Perkam, tik stenduose nelabai ką pamatysį ,"iš krepšių".kernius1 rašė:Kur panevėžiečiai ZipBaits voblerius perkat? Nuėjau ten prie maximos kur yra, tai sakė neturi.Ne toj parduotuvėj žiūrėjai. Vakar kaip tik rašiau, kur Panevėžy geriausias pasirinkimas.
ziurint kaip metysi. su beinertsu metant visko buna. su multu itin retai.zet rašė:Sauliau, o tau uzsimeta tie rapala shallow shad rapai ? As juos tik velkiavimuiBet kadangi velkiauju retai :D
Pakolkas iš krepšio, nes vietos neturi viskam iškelt, nes dabar išsikėlę viską šapalui.kernius1 rašė:Ramygalos gatvėj dar nebuvo progos patikrint, o ten irgi iš krepšių ar normaliai ?
Su juo reikia "susidraugaut", iš pradžių ir man jis toks atrodė. YO-ZURIŲ prie turgaus ieškok.kernius1 rašė:Dabar tik daėjo apie kokį čia sakalą kalbi, aš ten penktadienį buvau nuėjęs apsidairyt ir Rapala BX Minnow nusipirkau. Bet Yo-Zuri tai ten man atrodo išvis nėra, arba gal nemačiau, o šiaip tai ten tikrai geras pasirinkimas (tik tas pardavėjas man kažkoks nedraugiškas pasirodė)
Tai tipo reikia nueit ir voblerių už 500lt pasiimt, tada jau draugas busedmundaxx rašė:Su juo reikia "susidraugaut", iš pradžių ir man jis toks atrodė. YO-ZURIŲ prie turgaus ieškok.kernius1 rašė:Dabar tik daėjo apie kokį čia sakalą kalbi, aš ten penktadienį buvau nuėjęs apsidairyt ir Rapala BX Minnow nusipirkau. Bet Yo-Zuri tai ten man atrodo išvis nėra, arba gal nemačiau, o šiaip tai ten tikrai geras pasirinkimas (tik tas pardavėjas man kažkoks nedraugiškas pasirodė)