Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #460100   ciapajavas
 22 Kov 2013 19:38
Ignelis rašė:snd pazadino mane to pardavejo skambutis.... :lol: ispradziu nesupratau kas cia ir ko nori :cool: taigi bukit atsargus kalbedami apie sia parduotuve nes ir jus sulauksit "kieto vyro" skambucio santykiu pasiaiskinimui :-D taigi "kietas vyre" jeigu perskaitysi sia zinute anksciau negu uzsuksiu pas tave i parduotuve pasikalbet del to tavo "kieto" skambucio. tai zhinok kad nesu sutikes nevieno kuris apie tave teigiamai atsilieptu(netgi tarp zmoniu kurie tave gan neblogai pazysta), tik kiti santuresni yra ir tiesiog nusispjauna.
nu ir ka papasakojo? must per veida kumsciu grasino, ar namus uzkeikt, ar kanors? apskritai is kur tel. nr gavo?
jau idomu pasidare kas ten per zmogenas, reiks nuvaziuoti prie progos pasiziureti. kaip i koki eksponata.
 #460112   Vegys
 22 Kov 2013 19:57
ciapajavas rašė:apskritai is kur tel. nr gavo?
Kas norit paskambint Igneliui, skambinkit šiuo telefonu http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... 57#p109357

Beje, Vilniuje Žveryne buvo toks pardavėjas-durnelis. Tiesa, ne ant tiek durnas, bet vis tiek ... Po to sako, lygtais Gariūnuose dirbo ... Bet kaip pardavėjas buvo :/nek Paprašai info apie kotą už xxx LT, jis pasiūlo už 2x brangiau ir šaiposi, kad šūdą pirkt žadi ... Tiesa, tas buvo prieš 10 metų kokia. Po to liko ten dirbt geras pardavėjas.

p.s. Igneli, jei manysi, kad mano viešinama informacija netinkama - parašyk, žinutė bus panaikinta.
 #460154   vital(vilnius)
 22 Kov 2013 22:20
Vegys rašė:
ciapajavas rašė:apskritai is kur tel. nr gavo?
Kas norit paskambint Igneliui, skambinkit šiuo telefonu http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... 57#p109357

Beje, Vilniuje Žveryne buvo toks pardavėjas-durnelis. Tiesa, ne ant tiek durnas, bet vis tiek ... Po to sako, lygtais Gariūnuose dirbo ... Bet kaip pardavėjas buvo :/nek Paprašai info apie kotą už xxx LT, jis pasiūlo už 2x brangiau ir šaiposi, kad šūdą pirkt žadi ... Tiesa, tas buvo prieš 10 metų kokia. Po to liko ten dirbt geras pardavėjas.

p.s. Igneli, jei manysi, kad mano viešinama informacija netinkama - parašyk, žinutė bus panaikinta.
buvo-buvo,pamenu ,kadras dar tas buvo '''bum :lol:
 #460484   RastaMan
 24 Kov 2013 11:42
Šiai dienai didžiausia - tai "Salmo" parduotuvė (kiek žinau)
http://www.maps.lt/map/default.aspx?lan ... orthophoto
P.S. Bent jau asmeniškai man, tai maloniausia krautuvėlė "Žūklės kodas". Kažkaip ten žmonės "myli" savo darbą :gutgut (na bet čia tik mano nuomonė)
http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=322 ... tops,zebra
 #466291   Vylukas
 11 Bal 2013 21:25
Užsukau šiandien popiet Kaune į Žuklį,su mintimi išleisti 300-500 lt. Užėjau,pastovėjau,kelias minutes,prie mane dominančios vitrinos,tai taip niekas ir nesiteikė prieiti,pasidomėti,gal reikia ko,ar pan.,nors du pardavėjai,prie kasos buvo ir nieko neveikė.
Na ir velniai nematė,nors ten ne vieną tūkstantį jau išleidau,kur padėti kitus litus,rasiu ir be šios parduotuvės.
 #466296   dusys
 11 Bal 2013 21:35
Vylukas rašė:Užsukau šiandien popiet Kaune į Žuklį,su mintimi išleisti 300-500 lt. Užėjau,pastovėjau,kelias minutes,prie mane dominančios vitrinos,tai taip niekas ir nesiteikė prieiti,pasidomėti,gal reikia ko,ar pan.,nors du pardavėjai,prie kasos buvo ir nieko neveikė.
Na ir velniai nematė,nors ten ne vieną tūkstantį jau išleidau,kur padėti kitus litus,rasiu ir be šios parduotuvės.
Taigi pats atsakei i savo klausima. Ten stovejo du pardavejai, jai butu stoveje du ekstrasensai ,tai viskas butu buve kitaip. O jai rasi kur kitur padeti savo pinigus, tai kokios tada bedos.
 #466298   Vylukas
 11 Bal 2013 21:42
ciapajavas rašė:ten kaune visa klientūra ant tiek pasiputusi? sunku prieiti zodi istarti?
Pala,pala. Čia jau ne pirmas panašus atvejis toje parduotuvėje. Tai pagal Jus,tipo aš pats turiu siūlytis kažką nupirkt,ar pardavėjas turėtų būti suinteresuotas kuo daugiau parduoti?
Šiaip esu gan ramus,beje,visai ne iš Kauno,bet toks kai kurių požiūris į darbą,tai *****. Na,tegu turisi,panašu,kad jiems atlyginimas nuo apyvartos nepriklauso.
 #466301   Vylukas
 11 Bal 2013 21:44
dusys rašė:
Taigi pats atsakei i savo klausima. Ten stovejo du pardavejai, jai butu stoveje du ekstrasensai ,tai viskas butu buve kitaip. O jai rasi kur kitur padeti savo pinigus, tai kokios tada bedos.
Na,labai persiprašau,jei visai ne į temą parašiau,ar šita info niekam nenaudinga,ypač klaipėdiečiams.
 #466306   ciapajavas
 11 Bal 2013 21:53
zuklys yra gan didele e-parduotuve, tai info nera visiskai nenaudinga. kiek teko uzsisakineti priekaistu neturiu, nuolaida atskaiciuoja net neprasomi, pristato laiku, pristato tai kas uzsakyta ir pns.
siaip as tavo pretenzijas pilnai suprantu is vienos puses. klientas visada teisus ir t.t. bet kad del tokio sudniekio eiti rasyti kazkokius atsiliepimus, tipo "manimi nepasirupino" yra bobiška svelniai tariant. nesupyk, bet atrodo kaip atrodo. teisingai, rasi ir kitur kur savo tukstancius padeti. ten kitur gal dar kavos pasiulys ir pedas pamasazuos.
man asmeniskai dazniausiai prekinantis ivairiose parduotuvese(ne butent zukles) nepatinka kai lenda siknon kasnors ir trukdo mastyti. tai cia kaip ir teigiamai vertinti linkes sita "kurioza" :lol:
 #466312   Vylukas
 11 Bal 2013 22:05
Niekam nepatinka "lindimas Šiknon",man irgi. Bet nuėjus į pardę siūlytis pačiam,tai irgi ne variantas. Ir taip ten jau ne vieną ir ne du kartus. Taip,suprantu,kad ten pasirinkimas pakankamas,internetu ir esu ne kartą pirkęs-jokių problemų,kol neužsuki. Šiandien tiesiog pakeliui buvo,tai užsukau,nors beveik jau žinojau,kas ten laukia.
Ir nieko čia bobiško nematau,pasidalint patirtimi,o ne kažkokiomis vienkartinėmis emocijomis,apie žūklės prekių parduotuvės pardavėjų požiūrį į darbą.
 #466316   Wytux
 11 Bal 2013 22:14
nu patyres pardavejas irgi gal mato, ar 'zalias' atejo kuriam pagalbos reikia iskarto, ar biski 'raukiantis' - kuriam gal nebutina trukdyt lendant i akis... tai Vylukas dizaukis, nes taves 'uzskaite' kaip 'profa' manau :ruko O kai jau nori pardavejo paslaugu tai tiesiog pasiziuri i ji ...tipo " Eee , a girdi- eini cia, man reikia ,shyta, katuskes ir visaka .." ir tikrai pardavejas prisistatys .. nu ne tarybiniai laikai :roll:
O jei dmesio is pardaveju trukta, nu tai uzsirasyk i kokius topshop pirkejus- vo ten tai taves be demesio nepaliks diena nakti :-D
 #466336   Vegys
 12 Bal 2013 05:50
hipy rašė:na pvz man patinka, kai prie manes apziurincio prekes nelenda koks konsultantas, jei kazkas idomu - pats pasiklausiu konkreciai kas domina. tad kas nepatiko tau, man butu tikrai patike...
Pritariu !
Netgi nemėgstu, kai vos tik atsistoju prie stendo ar meškerę į rankas paimu, iš kart "Gal domina kas?" Kai domins - tai pats ir paklausiu ....
 #466341   vava
 12 Bal 2013 07:07
as, budamas virsininko vietoje, tokiam pardavejui pizdulei israsyciau uz bbd ant kliento. Nesakau, kad reikia list ir bandyt kazka ikist, bet mandagiai bent paklaust keliais zodziais yra labai normalu ir sveikintina.
 #466351   Aqua v.
 12 Bal 2013 07:51
Vegys rašė:
hipy rašė:na pvz man patinka, kai prie manes apziurincio prekes nelenda koks konsultantas, jei kazkas idomu - pats pasiklausiu konkreciai kas domina. tad kas nepatiko tau, man butu tikrai patike...
Pritariu !
Netgi nemėgstu, kai vos tik atsistoju prie stendo ar meškerę į rankas paimu, iš kart "Gal domina kas?" Kai domins - tai pats ir paklausiu ....
niekas jusu neklause, kokioj pozoj jum patinka. Zmogus sako, kad atejo apsipirk, o del pardaveju elgesio isejo tuscias. Kokie dar klausimai? Pardavejam 'premija' gal priklauso? Tipo zino, kad kai kurie tik eksponatais grozisi. Lai tokie grozisi, o klientus aptarnaut (geraja prasme) reikia.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė