Laukiam tęsinio 

Joo šitam žmogeliui kai jis dirba geriau po kojomis nesimašytIgnelis rašė: tai klaipedos hobio centro tas apkunus didziaakis parduotuves "lyderis"
nu ir ka papasakojo? must per veida kumsciu grasino, ar namus uzkeikt, ar kanors? apskritai is kur tel. nr gavo?Ignelis rašė:snd pazadino mane to pardavejo skambutis....ispradziu nesupratau kas cia ir ko nori
taigi bukit atsargus kalbedami apie sia parduotuve nes ir jus sulauksit "kieto vyro" skambucio santykiu pasiaiskinimui
taigi "kietas vyre" jeigu perskaitysi sia zinute anksciau negu uzsuksiu pas tave i parduotuve pasikalbet del to tavo "kieto" skambucio. tai zhinok kad nesu sutikes nevieno kuris apie tave teigiamai atsilieptu(netgi tarp zmoniu kurie tave gan neblogai pazysta), tik kiti santuresni yra ir tiesiog nusispjauna.
Kas norit paskambint Igneliui, skambinkit šiuo telefonu http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... 57#p109357ciapajavas rašė:apskritai is kur tel. nr gavo?
buvo-buvo,pamenu ,kadras dar tas buvoVegys rašė:Kas norit paskambint Igneliui, skambinkit šiuo telefonu http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... 57#p109357ciapajavas rašė:apskritai is kur tel. nr gavo?
Beje, Vilniuje Žveryne buvo toks pardavėjas-durnelis. Tiesa, ne ant tiek durnas, bet vis tiek ... Po to sako, lygtais Gariūnuose dirbo ... Bet kaip pardavėjas buvoPaprašai info apie kotą už xxx LT, jis pasiūlo už 2x brangiau ir šaiposi, kad šūdą pirkt žadi ... Tiesa, tas buvo prieš 10 metų kokia. Po to liko ten dirbt geras pardavėjas.
p.s. Igneli, jei manysi, kad mano viešinama informacija netinkama - parašyk, žinutė bus panaikinta.
Šilutes pl. / Statybininkų g. salia maximos daug rapalos yraSKYLINE rašė:Eisiu ir aš, vis žadu rapalos vobleriukų nusipirkt, nes kiek žinau tai Klaipėdoj jų daugiausiai pasirinkimo.
Taigi pats atsakei i savo klausima. Ten stovejo du pardavejai, jai butu stoveje du ekstrasensai ,tai viskas butu buve kitaip. O jai rasi kur kitur padeti savo pinigus, tai kokios tada bedos.Vylukas rašė:Užsukau šiandien popiet Kaune į Žuklį,su mintimi išleisti 300-500 lt. Užėjau,pastovėjau,kelias minutes,prie mane dominančios vitrinos,tai taip niekas ir nesiteikė prieiti,pasidomėti,gal reikia ko,ar pan.,nors du pardavėjai,prie kasos buvo ir nieko neveikė.
Na ir velniai nematė,nors ten ne vieną tūkstantį jau išleidau,kur padėti kitus litus,rasiu ir be šios parduotuvės.
Pala,pala. Čia jau ne pirmas panašus atvejis toje parduotuvėje. Tai pagal Jus,tipo aš pats turiu siūlytis kažką nupirkt,ar pardavėjas turėtų būti suinteresuotas kuo daugiau parduoti?ciapajavas rašė:ten kaune visa klientūra ant tiek pasiputusi? sunku prieiti zodi istarti?
Na,labai persiprašau,jei visai ne į temą parašiau,ar šita info niekam nenaudinga,ypač klaipėdiečiams.dusys rašė:
Taigi pats atsakei i savo klausima. Ten stovejo du pardavejai, jai butu stoveje du ekstrasensai ,tai viskas butu buve kitaip. O jai rasi kur kitur padeti savo pinigus, tai kokios tada bedos.
Pritariu !hipy rašė:na pvz man patinka, kai prie manes apziurincio prekes nelenda koks konsultantas, jei kazkas idomu - pats pasiklausiu konkreciai kas domina. tad kas nepatiko tau, man butu tikrai patike...
niekas jusu neklause, kokioj pozoj jum patinka. Zmogus sako, kad atejo apsipirk, o del pardaveju elgesio isejo tuscias. Kokie dar klausimai? Pardavejam 'premija' gal priklauso? Tipo zino, kad kai kurie tik eksponatais grozisi. Lai tokie grozisi, o klientus aptarnaut (geraja prasme) reikia.Vegys rašė:Pritariu !hipy rašė:na pvz man patinka, kai prie manes apziurincio prekes nelenda koks konsultantas, jei kazkas idomu - pats pasiklausiu konkreciai kas domina. tad kas nepatiko tau, man butu tikrai patike...
Netgi nemėgstu, kai vos tik atsistoju prie stendo ar meškerę į rankas paimu, iš kart "Gal domina kas?" Kai domins - tai pats ir paklausiu ....