upėtakių ir kiršlių lim. žūklę siūloma daryti ne tik Merky dabar. O dėl Lietuvos mastu, tai man primena: "noriu milijono iškart", "gal imsite dalimis?", "gal ir imčiau dalimis, bet noriu iškart" Pajusk skirtumą. Man tai dalimis tinka :D Dėl kompromiso. Mes darome tiek, kiek leidžia šalies įstatymai. Niekas nedraudžia kitiems klubams siekti. Kas dirba, tas gauna. Kokie čia kompromisai?SauliusM rašė: va labai gerai rasai, upetakiniu upiu keli simtai. tai kuo tas vienas Merkys toks ypatingas? ar bus vienokia ar kitokia jame tvarka situacija bendru Lietuvos mastu is esmes nepasikeis. Ir tas Merkys ypatingas tik tuom, kad "Merkio" klubui del jo niezti labai. ir taip jau perdaug tam klubui demesio skirta, net sitoj temoj tame tarpe taip pat. pasiulyta toj vienoj upej daryt licencine zukle. cia ir taip didelis kompromisas klubui daromas, tai jiem dar mazai. nei vienas kitas klubas jokiu net panasiu kompromisu neturi. apnaglejot galiu pasakyt. gal geriau pasnekam apie upetakiu apsauga Dubysoj? kodel nieks nerekia, kad Dubysoj uzdraust zvejybos su pludine? Arba Zeimenoj? O gal Minijoj? tos upes ka nesvarbios? kodel butent del Merkio tiek triuksmo?
Žmonės "Merkiui" moka pinigus, nes žino už ką moka. O mokėti AM už jų "impotentinius popieriukus" Minijai ar Žeimenai pinigus, kurie nueis makrofitams, nemanau, kad bus daug norinčių. Bet jei tu už tai, tai ok. AM irgi už tai. Valio.
Aš už tvarką ir kitose upėse, galime nustatyti jose lim. žūklę, tik kas ją kontroliuos? AM? O gal "merkiečiai" turėtų vėl susimesti pinigų ir dar reiduoti Minijoj ir Žeimenoj?