atsakyk man Sauliau, kam leisti žvejoti plūdine meškere ten, kur yra tik lašišinės žuvys? Aš ne tik apie Merkį, tokių upių ra nemažai. Praėjus su elektrolovu, baltos žuvys ten sudaro kelis proc. Kiek gi tu jų su meškere ten pagausi? Aš matau daug populizmo prieš visus žvejus, bet man atrodo, kad gal reikia ir apie žuvų išteklių apsaugą pagalvoti? Aš jau nešneku apie pasauline lašišinių žuvų gaudymo kultūra. Ar mums pofig tą ES kultūrą ir aplinkosauga, bet pinigus tam iš Jūsų visvien pasiimsimSauliusM rašė:ir toliau kaltinsiu, nes sitaip sikt ant galvu zvejojantiems kitais budais negalima.kablys rašė:Gal as kazka ir ne iki galo suprantu,bet vat,kad tu viska puikiai suprasdamas,visviena esi ant tiek durnas,kad del visko kaltini muselininkus,tai cia faktas.SauliusM rašė:o tu tikrai ant tiek durnas, kad nesupranti?

O pasisakymai, kad plūdininkai ieško kuojų upėtakiniuose upeliuose prilygsta pasisakymams, kad rudenį Nerį gaudom salačius prie lašišinės nerštavietės. Jau vieną kartą buvome užlipę ant šio grėblio. Pabandom dar kartą, ir iki tol, kol kotas suluš?