p.arturas rašė:gal ir gerai taip rengtis zvejybon
batai 600
kostiumas 1200 koks mandresnis
kojnes 50
antras sl polartec 300
apatinis kompl 300
pirstines 200
kepure 120
nu tai pardavejo svajone...ale galima ir ,,biski" pigiau.
Murzium ar nemurzium,bet šios prekes ne kiekvienam mirtingajam dirbanciam už lietuviška vidurkį .
.....bet busi murzium apsauktas.
Kodėl sakai, kad tai - pardavėjo svajonė?p.arturas rašė:gal ir gerai taip rengtis zvejybon
batai 600
kostiumas 1200 koks mandresnis
kojnes 50
antras sl polartec 300
apatinis kompl 300
pirstines 200
kepure 120
nu tai pardavejo svajone...ale galima ir ,,biski" pigiau.
.....bet busi murzium apsauktas.
ne apie kostiuma o apie batus buvo kalba.Tironas rašė:parturai, nu kad nusipezi juodai. prieko murzius ir prie ko kaina rubu?
kostiumas nurodytas yra grynu gryniausias loxatronas. na taip tox vertas 200lt, bet netaip kad tipo kvepuoja ir neperslampa ir kainavo 500, dabar va sekit uz pigiai.
tyciojies..?Mangiz rašė:Nu jo.. aisku :D as irgi susipirkciau is nurodyto saraselio su panasiom kainomBet kolkas, skiriu atitinkamai lesu kiek praleidziu laiko tam reikalui
Bet kadangi as neesu gyvas vien zvejyba tai noriu ir masina nusipirkti, nama, telefonai, kompai ir t.t.
Uz tokia suma pirkciausi jei gauciau kiek dabar + 2000 i men
Ir nemanau kad busiu murzius jei atvarysiu zvejoti visa apranga susipirkes uz 500lt, rites meskeres 500lt Taciau grysiu i savo nama su savo dzipu
O kai pasiziuriu atvaziuoja su suluzusiu pasatu, grysta i isnuomuota 2 kambariu senos statybos buta ( sito nematau, bet susidaro toks ispudis man ) bet uztai pas ji irankiai nuliovi. Nu tai kiekvienas pasiskirsto prioritetus pagal save. Man asmeniskai murzius atrodo butent toks zmogus.
Dabar galit mane akmenim uzmetyti![]()
Kaip ir sakiau kiekvienas turi savo nuomone ir prioritetusIgnelis rašė: tyciojies..?man tai juokingai atrodo, kai zhmogus vazineja su ale prabangiu auto isigytu uz kredita, o ant ledo kojas sala ir dreba kaip visciukas...
tai ten ir lenkiama tema.Mangiz rašė:
Kaip ir sakiau kiekvienas turi savo nuomone ir prioritetus
Tironas rašė:o seip jo, plasmasinius imk botus ir bus ramu. busi dar vienas kur rasys, kad emiau batus, labai lengvi, nieko nesveria. silti
igneli, tu pries kokius metus rinkaisi masina, proba kazkokia ziurejei, jei tu toks zajadlas zvejas, tai auto pasirinkimas irgi turetu turet gam didele reiksme. su pilvabraukiu kur nori ten nenuvaziuosi. reiskias tu ne zvejas o tik apsimetiIgnelis rašė:
tyciojies..?man tai juokingai atrodo, kai zhmogus vazineja su ale prabangiu auto isigytu uz kredita, o ant ledo kojas sala ir dreba kaip visciukas...
as proba pries metus..?p.arturas rašė:igneli, tu pries kokius metus rinkaisi masina, proba kazkokia ziurejei, jei tu toks zajadlas zvejas, tai auto pasirinkimas irgi turetu turet gam didele reiksme. su pilvabraukiu kur nori ten nenuvaziuosi. reiskias tu ne zvejas o tik apsimetiIgnelis rašė:
tyciojies..?man tai juokingai atrodo, kai zhmogus vazineja su ale prabangiu auto isigytu uz kredita, o ant ledo kojas sala ir dreba kaip visciukas...
Mangiz rašė:Pritariutrynkit lauk is vis