Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #446460   vava
 05 Vas 2013 21:45
nu gal nebutinai???
 #446466   Shtulas
 05 Vas 2013 22:06
Beveik viską padvigubink iš 2 ir gausi ne murziaus statusą :)
 #446468   p.arturas
 05 Vas 2013 22:23
primeciau kiek mano ziemine apranga verta
tai gavosi biski virs stukos, reiskias murzius :?
 #446469   vava
 05 Vas 2013 22:26
tai cia parduotuvinem kainom ar ivertinus nusidevejima?
 #446472   vava
 05 Vas 2013 22:35
nu ka, paziurek, kiek pensija norejo uz kazkoki afigitelna drabuzeli ir kiek gavo..... jauciu, kad tava kampliektas ir puse simto netraukia :)
 #446476   p.arturas
 05 Vas 2013 22:59
tai kad ir neparduodu as jo. kostiuma ir batus tik sia ziema pirkau.
pencijos kolekcijos neipirko nieks.
 #446480   Tironas
 05 Vas 2013 23:17
parturai, nu kad nusipezi juodai. prieko murzius ir prie ko kaina rubu?
kostiumas nurodytas yra grynu gryniausias loxatronas. na taip tox vertas 200lt, bet netaip kad tipo kvepuoja ir neperslampa ir kainavo 500, dabar va sekit uz pigiai.
 #446530   riboks
 06 Vas 2013 10:10
p.arturas rašė:gal ir gerai taip rengtis zvejybon
batai 600
kostiumas 1200 koks mandresnis
kojnes 50
antras sl polartec 300
apatinis kompl 300
pirstines 200
kepure 120
nu tai pardavejo svajone...ale galima ir ,,biski" pigiau.

Murzium ar nemurzium,bet šios prekes ne kiekvienam mirtingajam dirbanciam už lietuviška vidurkį .

.....bet busi murzium apsauktas.
 #446532   Mangiz
 06 Vas 2013 10:21
Nu jo.. aisku :D as irgi susipirkciau is nurodyto saraselio su panasiom kainom :) Bet kolkas, skiriu atitinkamai lesu kiek praleidziu laiko tam reikalui :)

Bet kadangi as neesu gyvas vien zvejyba tai noriu ir masina nusipirkti, nama, telefonai, kompai ir t.t. :)
Uz tokia suma pirkciausi jei gauciau kiek dabar + 2000 i men :)

Ir nemanau kad busiu murzius jei atvarysiu zvejoti visa apranga susipirkes uz 500lt, rites meskeres 500lt Taciau grysiu i savo nama su savo dzipu :)

O kai pasiziuriu atvaziuoja su suluzusiu pasatu, grysta i isnuomuota 2 kambariu senos statybos buta ( sito nematau, bet susidaro toks ispudis man ) bet uztai pas ji irankiai nuliovi. Nu tai kiekvienas pasiskirsto prioritetus pagal save. Man asmeniskai murzius atrodo butent toks zmogus :superšokas .

Dabar galit mane akmenim uzmetyti '''bum 'viarkt
Paskutinį kartą redagavo 1 Mangiz. Iš viso redaguota 6 kartus.
 #446533   dainiuška
 06 Vas 2013 10:23
p.arturas rašė:gal ir gerai taip rengtis zvejybon
batai 600
kostiumas 1200 koks mandresnis
kojnes 50
antras sl polartec 300
apatinis kompl 300
pirstines 200
kepure 120
nu tai pardavejo svajone...ale galima ir ,,biski" pigiau.

.....bet busi murzium apsauktas.
Kodėl sakai, kad tai - pardavėjo svajonė? :) Kaip tik atvirkščiai. Žvejys, susipirkęs kokybiškus rūbus, juos nešios daug metų ir pas žūklės pardavėjus pirkimų šia tema nebeturės. O vat didžiausi pajamų nešėjai yra tie, kurie perka pigius daiktus. Nusiperka, pabando, daiktas nebepatinka, greitai nusidėvi, neatitinka lūkesčių, suplyšta, suyra ir pan. - žvejys vėl lapatai, lapatai atgalios pas pardavėją... :) Va kur yra prekybininkų džiaugsmas.
Dirbu apdailos medžiagų srityje. Atvažiavo italas, tiekiantis kokybiškas, storas, ilgaamžes ir, aišku, brangias PVC dangas. Sako - kodėl jūs mūsų dangų parduodate tiek mažai, o kažkokių "popierinių", plonų, kainuojančių triskart pigiau - parduodate labai daug? Atsakymas - po kelerių metų tos "popierinės" susidėvės ir klientas vėl mums darys apyvartą, o po tavo kokybiškos dangos nupirkimo pirkėjas pas mus sugrįš tik po 15-20 metų :) Tai kas geriau?
 #446552   p.arturas
 06 Vas 2013 10:51
Tironas rašė:parturai, nu kad nusipezi juodai. prieko murzius ir prie ko kaina rubu?
kostiumas nurodytas yra grynu gryniausias loxatronas. na taip tox vertas 200lt, bet netaip kad tipo kvepuoja ir neperslampa ir kainavo 500, dabar va sekit uz pigiai.
ne apie kostiuma o apie batus buvo kalba.
 #446804   Ignelis
 06 Vas 2013 23:49
Mangiz rašė:Nu jo.. aisku :D as irgi susipirkciau is nurodyto saraselio su panasiom kainom :) Bet kolkas, skiriu atitinkamai lesu kiek praleidziu laiko tam reikalui :)

Bet kadangi as neesu gyvas vien zvejyba tai noriu ir masina nusipirkti, nama, telefonai, kompai ir t.t. :)
Uz tokia suma pirkciausi jei gauciau kiek dabar + 2000 i men :)

Ir nemanau kad busiu murzius jei atvarysiu zvejoti visa apranga susipirkes uz 500lt, rites meskeres 500lt Taciau grysiu i savo nama su savo dzipu :)

O kai pasiziuriu atvaziuoja su suluzusiu pasatu, grysta i isnuomuota 2 kambariu senos statybos buta ( sito nematau, bet susidaro toks ispudis man ) bet uztai pas ji irankiai nuliovi. Nu tai kiekvienas pasiskirsto prioritetus pagal save. Man asmeniskai murzius atrodo butent toks zmogus :superšokas .

Dabar galit mane akmenim uzmetyti '''bum 'viarkt
tyciojies..? :-D man tai juokingai atrodo, kai zhmogus vazineja su ale prabangiu auto isigytu uz kredita, o ant ledo kojas sala ir dreba kaip visciukas... :superšokas
 #446820   Ignelis
 07 Vas 2013 00:28
o tironas pasileides plaukus.... :lol:
 #446841   Mangiz
 07 Vas 2013 06:59
Ignelis rašė: tyciojies..? :-D man tai juokingai atrodo, kai zhmogus vazineja su ale prabangiu auto isigytu uz kredita, o ant ledo kojas sala ir dreba kaip visciukas... :superšokas
Kaip ir sakiau kiekvienas turi savo nuomone ir prioritetus :)
 #446851   p.arturas
 07 Vas 2013 08:16
Mangiz rašė:
Kaip ir sakiau kiekvienas turi savo nuomone ir prioritetus :)
tai ten ir lenkiama tema.
daznai diskusija lenkiama primigtinai zmogui persant pati geriausia ir brangiausia produkta. jei zmogus gali tai sau leis tai viskas ok. jei negali lazdavojimais baigiasi, tipo
Tironas rašė:o seip jo, plasmasinius imk botus ir bus ramu. busi dar vienas kur rasys, kad emiau batus, labai lengvi, nieko nesveria. silti
 #446854   p.arturas
 07 Vas 2013 08:20
Ignelis rašė:
tyciojies..? :-D man tai juokingai atrodo, kai zhmogus vazineja su ale prabangiu auto isigytu uz kredita, o ant ledo kojas sala ir dreba kaip visciukas... :superšokas
igneli, tu pries kokius metus rinkaisi masina, proba kazkokia ziurejei, jei tu toks zajadlas zvejas, tai auto pasirinkimas irgi turetu turet gam didele reiksme. su pilvabraukiu kur nori ten nenuvaziuosi. reiskias tu ne zvejas o tik apsimeti :-D
 #446866   riboks
 07 Vas 2013 09:43
nu s.... cia jus malat konkreciai...
 #446995   Ignelis
 07 Vas 2013 14:55
p.arturas rašė:
Ignelis rašė:
igneli, tu pries kokius metus rinkaisi masina, proba kazkokia ziurejei, jei tu toks zajadlas zvejas, tai auto pasirinkimas irgi turetu turet gam didele reiksme. su pilvabraukiu kur nori ten nenuvaziuosi. reiskias tu ne zvejas o tik apsimeti :-D
as proba pries metus..? :lol: :grin: klysti ir masai su kazkuo...., as su multipla jau gal 4metai vazineju :-D :gutgut su minkshtesniais graspikais ;uolrait o jei dar 4x4butu ir negestu... :twisted: i zemupio purvynus nevaziuoju tai kam tas dzipas zuklei?, toliausiai i zukle buvau nuvykes iki "kirkenes" (pasaulio krastas). o traktoriaus reikejo tik 1x per visus tuos metus. tik vat keista, kodel pykt ant tu zmoniu kuriu ZVEJYBINIS auto kainuoja kaip geras zieminis kostiumas.. :cool:
P.S uzmesk aki i skandinavus, kuriu gatvese pilna senu tvarkingu automobiliu. nors vidutines seimos saskaitoje arti milijono santaupu... ::hai-bai tiesiog mentalitetas kitas, niekas galvos nesuka del virselio ir pasipuikuoti priesh kaimyna niekas nera suinteresuotas.
 #447001   p.arturas
 07 Vas 2013 15:11
gal ir sumaisiau del probes su kokiu kitu.
matai apie kiat puikybe kalbejo, kadangi skiriasi lygis pragyvenimo, tai musiskiai puikuojasi nauju prabangiu zvejybiniu kostiumu ir batais nors santaupu nulis ir koks pasatas 90'm uz kampo
bet cia jau visai diskusija i lankas eina.
 #447008   Arvidys
 07 Vas 2013 15:33
Toliau tesiant offtopic... Tai jei zmogus nenori gadint savo sveikatos ir renkasi kokybiskus brangius kostiumus tai cia jau puikavimasis? :ks>
 #447010   hipy
 07 Vas 2013 15:36
nu taip: perkam fiata ir geras zvejybines pirstines, kad ana stumdant rankos nesaltu... :-D
 #447012   Ignelis
 07 Vas 2013 15:42
Puikuojasi? Nemačiau nevieno kuris ant ledo vaikščiotų kaip podiumu. Bet mačiau besidžiaugiančių kuriems bjauriu oru nešalta. Ar tai puikavimasis? O su kokia auto atriedi iki ledo, tai tik mergai įspūdį gal tegali padaryt... o jei jau turit kas tokių sugebėjimų pažiūrėję į auto tiksliai pasakyti kiek žmogus santaupų ir turto turi, tai pasakykite lito tikslumu kiek pas mane ir pasidalinsiu perpuse :lol:
 #447013   Mangiz
 07 Vas 2013 15:44
55
 #447014   Arvidys
 07 Vas 2013 15:44
Nu labai įdomus sakyčiau pažiūris... Tai kitas ateis tada ir sakys nafik perki tarkim naują audinę 4x4 ir vistiek galiausiai ieškai traktoriaus... Va nusipirk naują Rangeroverį/Defenderį ir nebus bėdos... Kitas vapse ateis ir sakys o nafik tas defenderis geriauu jamk malunsparnį... ir t.t.
 #447015   p.arturas
 07 Vas 2013 15:52
krc, visi totaliai viens kito nesuprantat arba nebandot, baigiam beprasmiska diskusija.
 #447017   Mangiz
 07 Vas 2013 15:56
Pritariu :) trynkit lauk is vis :)
 #447019   Mindžius
 07 Vas 2013 16:08
Mangiz rašė:Pritariu :) trynkit lauk is vis :)
;uolrait cia raso visi ir prie litu ir bedarbiai, tai manau ne ta vieta diskutuot tokiom temom. Vienas bomzas prasydamas ant alaus man taip pasake: "Ubagai nedraugai" :liež-uvis
 #447053   Shtulas
 07 Vas 2013 18:31
O žmogus tik norėjo patarimo kažkokio...
SAULIUS'M, išbandei gal labiau jau tas Gamakatsu kelnes?
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė