Jei neima žuvys- ima žvejai.
Yra ir deep versija:edmundaxx rašė:Šis ...
http://voblery.com.ua/catalog/magallon-diving.html
Du metrai ir kiek giliau- drąsiai

Yra ir deep versija:edmundaxx rašė:Šis ...
gana cia fleimintilooking4snow rašė:Aklai tiki, ka tau sako, o ne bandai pats suprasti ir atrasti?Zvejyba juk yra nuolatiniai eksperimentai ir reiketu tureti kuo maziau visokiu isankstiniu nsusitatymu (siuo atveju kazkoki mistini vieninteli tinkama balansa).
Turiu šitą žvėrį - Jackall Magallon. Dirba anas didesniame gylyje nei 0,3 -0,5m. Jei neagresyviai ir su ilgesnėm pauzėmis, tai drąsiai iki 1,5m.Menke rašė:tai man ir ydomu kiek eina tas didysis magalonas, nes man reikia kad eitu 0,3 - 0,5m. o ka ten tuose saituose raso tai teorija.
dar 3 kart paklausk tam paciam puslapy, tai tikrai atsiliepimu padaugesbaramunda rašė:spro jazz minnow 75ss ,kokie atsiliepimai?
SauliusM rašė:dar 3 kart paklausk tam paciam puslapy, tai tikrai atsiliepimu padaugesbaramunda rašė:spro jazz minnow 75ss ,kokie atsiliepimai?
Didele dalimi galima sutikti su tamstos mintim (paimta iš konteksto), bet kablių pakeitimas kai kuriais atvejais- ne tai kad reikalingas, bet yra būtinas. Paimkim pvz. pigius ir gerus voblerius, kad ir dorado. Jei nori, kad jų neištiesintų rimtesnė žuvis, tai iš karto reikėtų pasikeisti (aš asmeniškai daugiausia keičiu į owner arba gamakatsu). Kitas variantas... rašo pvz. vobleris- suspenderis, bet realiai jis skęsta (be pavadėlio net). Vėl būtina balansuot voblerį su lengvesnių kablių pagalba. Gali būti ir atvirkštinis variantas, kad vobleris lengvai kyla, o reikia, kad jis būtų suspenderis. Ir t.t. ir t.p. Masė yra pavyzdžių, kad be kablių keitimo neišsisuksiiusegun rašė:...kabliu pakeitimas nesiskaito
Vėl yra ne vienas pavyzdys, kada pvz. vobleris vandenyje "ramybės" būsenoje kybo užpakaliu žemyn (arba atvirkščiai- nosimi žemyn) ir ans puikiausiai gaudo, gaudo kartais netgi netraukiant voblerio, o kada ans palengva nosimi kyla į paviršių ir imituoja besimaitinančią paviršiuje aukšlę ar kuoją ir pan. O ką jau kalbėti apie tvičinginius voblerius, kurie praktiškai neturi nuosavo darbo ir specialiai subalansuoti-išbalansuoti taip, kad voblerį- žuvytę "atgaivinti" gali tik pats žvejys, meistriškai valdydamas įrankiuslooking4snow rašė:... kartais toks isbalansavimas netgi padaro stebuklus.
TAIL DANCER -paprastas 7-9cm, su Deep versija jau vietomis dugnas "arsis":edmundaxx rašė:Rapalos Husky Jerk Deepai, Taip Danceriai...
tai butent as ir noriu tu japonisku.tik nenoriu prisipirkt visokiu kurie net netiks man velkiavimui starkiecam.o,kad dezelej gules be darbo,irgi ne biznis.vistiek lengviau kai specai pataria.Rapolas rašė:Jei gaila 50 lietuviškų už kokį japonišką, tai tuomet galima pasitaupyt ir už kokį 15-ką lituoklių su Dorado Stick-u velkiaut. Tik nežinau, kas iš jo liks po kelių rimtesnių "kliovų" (šlakis tai kartais "v driebizgi" perkunda:D )
Tai vat, tuomet palauk, gal koks Kauno marių starkiecų "siaubas" išlys ir patars..savii rašė: tai butent as ir noriu tu japonisku.tik nenoriu prisipirkt visokiu kurie net netiks man velkiavimui starkiecam.o,kad dezelej gules be darbo,irgi ne biznis.vistiek lengviau kai specai pataria.
SauliusM rašė: ... as nemazai velkiauju tai yra yo zuri hardcore LB90SP. ana ir eseriai kala, tai manau ir starkiecui tiktu. i koki SH-60 hardcora irgi jauciu nespjautu starkiecas.
ai nu, jei labai nori daug babkiu padet tai va pvz gan craft paradox paimk:ramzis rašė:Na rapolai patark tokiam gyliui japonisku, neperkandamu velkiavimui? man ir idomu
o ant lt kur ju rast,yra koks e-shopas?SauliusM rašė:kauno mariose kiek esu mates daug kas butent tuos deep tail dancerius ir naudoja. bet pats kai tikslingai starkiu as nevelkiauju, tai net nezinau ka patart. is tokiu potencialiai starkiam tinkamu su kuriuos as nemazai velkiauju tai yra yo zuri hardcore LB90SP. ana ir eseriai kala, tai manau ir starkiecui tiktu. i koki SH-60 hardcora irgi jauciu nespjautu starkiecas.
o kaip sis variantas,gal buna ju mazesnio kalibro?http://www.zvejybosreikmenys.lt/dirbtin ... --ghiw-newsavii rašė:sveiki.reiketu biski patarimo apie voblerius.galetumet patarti kokius voblerius rinktis starkiokui?galvoju vasara uzsiimti velkiavimu tvenkinyje kuriame gylis mazdaug 6-4m. ir pagrinde dominuoja paprastosios auksles-kaip suprantu,pagrindinis maistas starkiu turetu buti.butu gerai kas is savo praktikos patartu kokiu normalesniu vobliku,taip nesinoris visokio s prisipirkti
kai reik uz viena koki 50 lietuvisku atiduoti.
ai nu, pasiguglink patssavii rašė:o ant lt kur ju rast,yra koks e-shopas?