Rolas rašė:Tadunce rašė:Sportininkas - paimk kabliuką, pririšk porą pūkų iš pagalvės ištrauktų ir pamėgink užmest.
Taps aiškiau nei aišku
O jei, ant galvakablio surist tas plunksnas, neiseis uzmest?

Na įkišiu ir aš savo trigrąšį čia. Tuo labiau, kad galiu ne tik teoriškai pasamprotaut, o pasidalint tikra patirtim.
Iš muselinių masalų spiningu upėtakiams siūliau strimerį - mailiuko imitaciją. Pažįstamas muselininkas keletą jų man už gerus darbus padovanojo. Turiu pasakyt, kad atrinkus tinkamą strimeriuką galima juo išjudint snaudžiančius margius. Beje, tą patį efektą kartais duoda mažiausios silikoninės varlytės ant mini galvakablio. Ir mėčiau aš juos jokiu ne UL, o savo įprastu ML. Aišku, komforto nėra, bet jei tolimo metimo nereikia, o upėtakiai apsnūdę, tai tenka kažko imtis. Buvo dienų, kad net labai pasiteisino. Masalo svoris - panašus kaip mažiausių vobleriukų, taigi, nematau aš čia nieko ypatingo.
Iš lengvųjų muselių turiu keletą to pačio muselininko dovanotų, bet surištų ne ant kabliuko, o ant plonyčio plastikinio vamzdelio. Pagal autoriaus instrukciją, tokią muselę reikia verti ant valo, o gale pririšti pasunkintą trišakiuką. Šios kombinacijos rimtai dar neišbandžiau, bet manau tai irgi nėra visiška nesąmonė. O šiap, tai ko čia daug svarstyti - imi ir bandai...