Nesiparink
13 licencjų liko neuzpildytų. Per tą laiką šalia manęs (tiksliau kartu su manim į žvejybą atvykę) pagavo 14 (110cm) ir 4 kg (77cm) šlakius, ir dar mačiau kaip 3 jų pakabintas žuvis (vienos panašu kad nepakirto, kitas dvi naiviai bandė "nulaikyt jėga") . pats buvau pakirtęs vieną žuvį (pagal tai ką mačiau turėjo būt šlakiokas apie 4-5kg) bet ir ta mane pargudravo. O upėje žuvies šiemet mačiau daugiau negu per paskutinius 4 sezonus kartu sudėjus...
va taip va....

va taip va....
Mike rašė:Nu ir ką aš galiu pasakyti apie lašišų sezoną. Aštuonios tikslingos žūklės - nė vieno kibimo. Gaudžiau tose vietose kur šiemet tikrai daug pagavo. Pat s mačiau begalę išėjimų. Gaudžiau ant tų masalų, ant kurių daug pagavo. O aš nepagavau. Nelaimė kažkokia. Ir tą nelaimę matyt aš pats prie kranto atnešu, nes per visas tas žūkles nemačiau, kad koks šalia gaudantis būtų ištraukęs, palaikęs ar bent kibimą turėjęs. O gaudžiau tarp tų žmonių, kurie ne po vieną dešimtį per sezoną pagavo. Ir vos tik išvažiuodavau, jiems kažkokiu mistiniu būdu kibimas prasidėdavo. Nu bet čia tik laiko (kitų metų) klausimas kada pagausiu.