SauliusM rašė:Vytenisnl rašė:lėvi tie tavo kontaktai, man tai sakė ir bilietą nupirks ir namą jau dabar ruošia, o išsiųs metai prieš, kad apsitrinčiau, pasiruoščiau ir atvykus kitiems buržujams jau bučiau karaliukas vietinis.
siule ir man sita abonenta, bet kazkaip atsisakiau. pagalvojau, kad man ir 2 menesiu pilnai uzteks. babkiu ciumodane vistiek pervezinet nereik banko saskaitoj anos is viso pasaulio man vienodai lengvaipasiekiamos. o visa kita, tai... ai...
aga pasvajuok abonenta

.pirma iskris dants,paskum plaukai nuslinks,jai blogiau nebus,vilna jug arti.o tu vituk paskola dar gausi imt .nuors gal tau ir gerai nereiks grazint tau paskolos,biznierius atsirado.nors ka gali zinuot turginei is staniku namus pasistato,gal ir tau pasiseks.svarbiausia kad sektus.skolose sedet ir rizikinga.vokeciose sake jai nuori koki bizniuka sukt,parasai verslo plana,ten ar pardotuvike ar kokia ploviklele atsidaryt,tai savivaldybe 15000 euru paskolos duoda,jai neisejo bankruotoji,ta skola nuraso ir 5m negali viel bizniukui euru prasyt,,.dar Bremene vaziuojam sako va cia stovejo 2daugiaaukscei,ziuriu liko tik kalniukai,klausiu kodel socelei remtinu neapgyvendino,atsako taigi niera visi apgivendinti.dar maciau prie stoties trys bomzai miegmaisiose grynai ant saligatvio isitaise ir nieks ju nelecia.Paskui hamburge sale stoties ziuriu ciumadanu tvora padaryta tu ciumadanu trem dviem eilem,o is viduroi galvos kiso bomzu,ir ju nieks nelecia.taip iseina kad benamiu ten mazai,o jai ir yra reiskia zmogui taip patinka gyvent ir jo teisiu paiso, jo neliecia,nevaro.
va cia yra demokratija.
o pasmus nieko niera nei komunizmo nei demokratijos,vieni sukcei ,susirauke is vargo zmones.mums iki ju 100m bet ir tai mes ritames i kita puse.
nebetikiu as tais marazmais,makaronu kabinimais.
gyvenimas zmoniems geresnis nebus ka beisrinktum,tad balsuosiu uz teisibe.