Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #396125   marenas
 13 Rgp 2012 21:36
gerai kad dar nepasaket kad as dar taip rasau :-niak' .cia tokios bus propogandos ir velnei zyno kas jas rasynies,cia gal net nepaprastu zmoniu darbai perdaug profai su kompais ir zyno kaip issisukt is pagavimu,o tie kas raso is syrdies jie niekur nesislapsto ir jo tokia nuomone.
 #396128   Vegys
 13 Rgp 2012 21:40
bobis rašė:va čia apie panašius dalykus rašo, kad sunkiai surast:
http://www.lrytas.lt/-13445859201342796667-.htm
Čia kažkokio jaunuolio/jaunuolės straipsnis,kurio esmės jis pats nesupranta. Šiuo atveju - nėra ką baust (nors reikalui esant realų IP atseka). Tai, kad kas nori tas naudoja proxy - nieko keisto. Keista, kad tokio lygio dienraščiai priima komentarus iš tokių IP. Banint visus open proxy ir viskas. Ale ne ... Tada komentarų sumažės per pusę, reitingai kris ....

i
 #396129   ramass
 13 Rgp 2012 21:41
Sauliau, tai patys ta politikavimo tema i kolhoza pavertet. Biski viskas aprimsta , tai tik Marienas paraso jau visi triedziat. Nekreiptumet demesio niekas neberasytu. Neatrodo , kad jam tik to ir reikia?
 #396134   Vytenisnl
 13 Rgp 2012 21:52
Spameriams aš zagatofkę vieną naudoju. Kol kas sulaukiau 20 verksmingų skambučių, paskambina 1 iš 5. 2 iš 5 tyliai išima iš sąrašų ir brukšteli mailus. Likusiems 2 nusispjaut. Atmazai beveik visų vienodi: mūsų praktikantai klaidą padarė arba kad pirko paslaugas reklamos ir nieko nežinojo.

Laba diena,

Noriu gauti informaciją, iš kur Jūs gavote mano elektroninį paštą, kuriuo pasinaudojote siųsdami reklaminį pranešimą man priklausančiu elektroniniu paštu. Siųstii reklaminę informaciją šiuo paštu Jums nebuvo suteiktas sutikimas. Taip pat laukiu elektroniniu paštu oficialaus patvirtinimo, kad iš visų jūsų valdomų duomenų bazių mano elektroninis paštas bus pašalintas.

Negaves atsakymo su prašoma informacija,patvirtinimu ir įrodymais (screenshotais šalinimo veiksmų iš jūsų turimų elektroninio pašto duomenų bazių, sąrašų, kitų laikmenų) per 3 d.d., Jūsų nelegalią nederamą ir neetišką veiklą oficialiai apskųsiu Valstybinei ne maisto produktų inspekcijai prie Ūkio ministerijos, Ryšių reguliavimo tarnybai bei kitoms atsakingoms institucijoms dėl LR Reklamos įstatymo pažeidimo (13 str. 1 dalies). Informuoju, kad numatyta bauda pažeidėjams už šio įstatymo pažeidimą pagal dabar galiojančius teisės aktus yra nuo 1 iki 30 tūkst. lt..

Be pagarbos "spameriams" su tikslu bent kiek apvalyti savo pašto dėžutę,

Vytenis P.
 #396139   Sokratas
 13 Rgp 2012 22:07
o, reikės nusikopint ir pasiųst keliems suskiams :lol:
Paskutinį kartą redagavo 1 Sokratas. Iš viso redaguota 13 kartus.
 #396140   MariusM
 13 Rgp 2012 22:09
Ryškiai nėra kas veikti, kaip atrašinėti į spam'ą. Įdomu kam blacklist'as reikalingas.
O dar toks klausimas, kokia "zagatofkę" visokiem sms ir skambučiams į telefoną turi ?
 #396141   Sokratas
 13 Rgp 2012 22:11
marenas rašė:
bobis rašė:Marenai, man rodos čia apie tave:

http://www.lrytas.lt/-13439952451342606854-.htm
vakar ir dziaugiaus aisku gerai labai gerai,cia del jos valio kad tokioi sali sportodama sugebejo laimet uzsispirimo deka
sakydamas, kad čia apie tave, labiau turėjau omenį tai, kas rašoma antram puslapį :lol:
 #396142   marenas
 13 Rgp 2012 22:12
gerai saulienai uzleidziu tau vieta,galiesi snekiet apie rimtus dalykus apie kubiliu zuoka,brazauska,adamkini dydzius vadus,lanzbergi pamirsau,o paprastu pilieciu problemos tai nepolitika,supratau
 #396143   marenas
 13 Rgp 2012 22:17
bobis rašė:
marenas rašė:
bobis rašė:Marenai, man rodos čia apie tave:

http://www.lrytas.lt/-13439952451342606854-.htm
vakar ir dziaugiaus aisku gerai labai gerai,cia del jos valio kad tokioi sali sportodama sugebejo laimet uzsispirimo deka
sakydamas, kad čia apie tave, labiau turėjau omenį tai, kas rašoma antram puslapį :lol:
aisku geriau tyliet,taip ramiau.ir niekur nesikist kaip tikri lietuvei,spardo zmogu jie uzsimerkia,nes tokia jau musu prigimtis.
 #396148   Vytenisnl
 13 Rgp 2012 22:22
MariusM rašė:Ryškiai nėra kas veikti, kaip atrašinėti į spam'ą. Įdomu kam blacklist'as reikalingas.
O dar toks klausimas, kokia "zagatofkę" visokiem sms ir skambučiams į telefoną turi ?
Blacklistas "enlarge your penis" tipo spamui. Zagatofkė visokioms plastikinių langų siūlymo, geriausio serviso tipo ir kitoms Lietuviškoms firmelėms, kurios tiesiog apie reklamos etiką nieko nežino. Ar nori ir tu gaut spamo iš lietuvių įmonių, kurių negaudo tie patys spam filtrai (nes tekstas lietuviškas, skaičiai žinučių permaži ir niekas nereaguoja automatiškai).

Beje, ant mano pašto dėžutės kabo užrašas, kad jokie reklaminiai pranešimai nepageidaujami, o jei juos gausiu - susisieksiu su platintoju ir apskųsiu šią veiklą. Kol kas su niekuo nesusisiekiau, nes gaila laiko popieriniam susirašinėjimui. Visgi reklamos pašto dėžutėj beveik nėra. Per mėnesį iki 5 lankstinukų ateina. Kaip daugiabuty čia labai gerai. Ir man nusišikt kokios akcijos norfoj ar maximoj.

P.S. zagatfokę "Šiuo metu negaliu kalbėti, perskambinsiu vėliau" ir telefone turiu. Ir ką? Susitaupo laiko :-P
 #396157   Wytux
 13 Rgp 2012 22:43
Tu geriau Sauliau 'nukautum' tuos kur is visokiu Zimbabviu siuntineja kad tipo guli milijonai $ ir noretu persiuti - tik duok saskaita- vo cia tai butu geras darbas :gutgut
 #396159   SauliusM
 13 Rgp 2012 22:47
Wytux rašė:Tu geriau Sauliau 'nukautum' tuos kur is visokiu Zimbabviu siuntineja kad tipo guli milijonai $ ir noretu persiuti - tik duok saskaita- vo cia tai butu geras darbas :gutgut
o as cia prie ko?
 #396164   Skumbrotas
 13 Rgp 2012 22:59
SauliusM rašė:.......................................
dar palos forume ir rasau laiska i prokuratura. nes jau pabodo.
Pavėlavai gimt, prie Berijos tai karjerą būtum padaręs.... O ir Chruščiovo-Brežnevo-Andropovo laikais būtum prasisukes, bo absoliuti dauguma stukačių buvo kažkuo prasišikę ir kgbistų perlaužti suskeliai, o tokie idėjiniai, iš pašaukimo stukalinintys kadrai buvo didžiai vertinami....
 #396165   SauliusM
 13 Rgp 2012 23:00
bukvaliai laukiau Skumbroto pasisakymo :lol: dede, sakyk, a kodel kazkoks nuskriaustas jauties ir jautriai reaguoji i viska ka as parasau? o kai del karjeros, tai ir siais laikais nesiskundziu.
 #396167   Vytenisnl
 13 Rgp 2012 23:07
Skumbrotas rašė:
SauliusM rašė:.......................................
dar palos forume ir rasau laiska i prokuratura. nes jau pabodo.
Pavėlavai gimt, prie Berijos tai karjerą būtum padaręs.... O ir Chruščiovo-Brežnevo-Andropovo laikais būtum prasisukes, bo absoliuti dauguma stukačių buvo kažkuo prasišikę ir kgbistų perlaužti suskeliai, o tokie idėjiniai, iš pašaukimo stukalinintys kadrai buvo didžiai vertinami....
O tau valstybėj viskas blogai, visi valdžioje vagys, bet pateisini, kad brolio (tarkim) sūnus valstybei mokesčių nemoka ir kombinuoja? Retorinis klausimas
 #396168   Skumbrotas
 13 Rgp 2012 23:11
Per tokius šliužus mano tėvas 5 metus bunkeryj puvo, o visa giminė mišką Krasnojarske kirto... Mane, šešiolikmetį pacaną, kitas tavo vyresnysis kolega kgbišnikam pridavė, nors doprosus atlaikiau, bet gyvenimą nemažai pagadino... Tfu, kaip nekenčiu tokių ožių :aina-sikt
 #396169   SauliusM
 13 Rgp 2012 23:25
Skumbrotas rašė:Per tokius šliužus mano tėvas 5 metus bunkeryj puvo, o visa giminė mišką Krasnojarske kirto... Mane, šešiolikmetį pacaną, kitas tavo vyresnysis kolega kgbišnikam pridavė, nors doprosus atlaikiau, bet gyvenimą nemažai pagadino... Tfu, kaip nekenčiu tokių ožių :aina-sikt
i sibira "iskomandiruotu" ir pas mane netruksta seimoj. bet va kas pas tave per kalejimo poniatkes tai nesuprantu. ir isvis tu bbi su pirstu cia lygini ir kliedi. siaip tai tureciau isizeist ar kazka. bet kai pagalvoji, zmogus metuose, dar po ligos, nu nenuostabu kad i senatve stogas nuvaziuoja esant aplinkybem tokiom... tiek jau to. paziuresim atlaidziai i situos kliedesius su lengvom paranojos priemaisom.
 #396170   Vytenisnl
 13 Rgp 2012 23:37
Teisuolių ir nekaltų pilni kalėjimai. Bet nesakyčiau, kad dėl to gyvenimas blogėja. O lyginti trėmimus ir skundusius užgrobusiai valdžią pusei ne ta pati svorio kategorija su skundais prieš demokratiškai priimtus įstatymus pažeidžiančius asmenis. Ar kiekvienas norėtų, kad jį apvogtų, o jo kaimynas neskambintų policijai, nes "ožint nenori"?
 #396171   Vegys
 13 Rgp 2012 23:48
Skumbrotas rašė:Per tokius šliužus mano tėvas 5 metus bunkeryj puvo, o visa giminė mišką Krasnojarske kirto... Mane, šešiolikmetį pacaną, kitas tavo vyresnysis kolega kgbišnikam pridavė, nors doprosus atlaikiau, bet gyvenimą nemažai pagadino... Tfu, kaip nekenčiu tokių ožių :aina-sikt
bbi su pirštu lygini :(
O gal šiaip neįsikerti apie ką kalba.
 #396175   Sokratas
 14 Rgp 2012 06:15
sekmadienio rytą pasižvalgau išėjęs balkonan, koks čia oras, koks čia vėjas ir matau vaizdelį: žmogus bėga ratus mokyklos stadione, o du tokie, katriem tik tik snarglys panosėj nudžiūvo, o gal ir nenudžiūvo dar, nes neįsiptriojau iš toli gerai, apsistatę pakylas alum , dūšią taiso...

Kas čia tokio, tsakant, įprastas vaizdelis Rytų Europos platumoms....
Bet kai supratau, kad jie dar ir replikas tam besportujančiam svaido, tai suspaudžiau mygtukus 112

Neužilgo matau, atavžiavo, išsivežė :oops:

Kartais tenka pabūti ir ,,stukačium", ir ožiu :lol:
 #396207   tukasG
 14 Rgp 2012 08:52
Arba, kai kaime nebelieka nei vienos sodybos, kurios nebūtų aplankę vagys ir matai, kad į kaimyno kiemą atvažiavo nematytas busikas, draskosi šunys, kaukia signalizacija... Nebėgsi gi su lazda ir šautuvu linčo teismo vykdyt... Tenka "pastukalint" tiems, kas ir turi tvarką daryt, nes jeigu niekas nereaguos, tai tie patys vagiukai ir vėl po kurio laiko suks ratą per kaimą...
 #396213   tukasG
 14 Rgp 2012 09:00
marenas rašė:bet tik kad tu man saulienai tu pedu draugu neuztrauktum to as daugiau bijau.nes as paprastas zmogelis pries juos neatcilaikysiu, o zmogu surast prinsipo reikalas,betka galima rast. ::hai-bai
Jeigu prisibijai tokių dalykų, tai labai labai pagalvok prieš ką nors darydamas internete, nes "rauniesi" ant tų, kaip Tu vadini, pedų ir jų draugų pora mėnesių, po to pats savo noru, niekieno neverčiamas įkeli savo mašinos numerių nuotrauką, pagal kurią beveik bet kas labai labai panorėjęs gali gana daug apie Tamstą sužinot... Būk protingas...
 #396244   Sokratas
 14 Rgp 2012 10:15
tai jau aišku kad taip, ..... brakonierių akimis žiūrint :lol:
 #396245   sonca
 14 Rgp 2012 10:20
Tai, kad tikrai lyginat pimpį su pirštu kaip čia jau nevienas išsireiškė. Stukalinti okupantui savo kaimynus ar tautiečius tai ne tas pats kas stukalint kaimyną darantį nusikaltimą. Jei visi tylėsim tai ir tvarkos nebus pas mus, kodėl vokiečiai vieni kitus stukalina :?:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė