Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #393317   ultimate
 01 Rgp 2012 16:35
Labai gaila tų lidekų, tuo pačiu gaila tų žmonių, kurie tam telkinį pagavę paleisdavo, saugodavo jas, kad užaugtu, išnerštu ir suteiktu ateičiai tikėjimo, kad gal šitas savaitgalis po 5 metų, bus tas kai užkibs Ji kad net nepavyks atkelti nuo dugno.
O kiek dar tokių yra kuriem yra sutrikusi smegenų veikla ir neideda viešai foto. Labai graudu.....
 #393358   Wytux
 01 Rgp 2012 19:54
durnialiaiplia ... mano brolisi uz vandenyno, o as su oranziniu busiku vazineju, o ne su kazkokia juoda japaske...... ir aplamai- as ant zilvicio zuvis veriu o ne ant 'kukano', taip kad !:fak!
 #393651   tukasG
 03 Rgp 2012 09:09
Amžina ginčų tema: http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/aptver ... d=59237409 . Kaip vis dėlto sovietmetis sužalojo daugelio sąmonę... Vis dar tebenorim visko ir už dyka, net ačiū sunku pasakyt, leidimo apsilankyt privačioj teritorijoj paprašyt... Tegu kažkas tvarkosi, o mes jau atvažiavę pri...kt sugebėsim... Ir dar įstatymu tai leidžiančiu pamosuosim, jeigu kažkas piktinsis... Gamta visų namai... :?:
 #393728   ultimate
 03 Rgp 2012 18:34
Tukas va todėl ir Klaipėdoje gaudom stintas sėdėdami vienas kitam ant kelių o dar kiti laukia eilės. O uosto teritorija didelė ir Laivytės teritorija priskirta žmonėms, TAČIAU pasakyta vyksta darbai vaikščioti nesaugu. BET jai niekas negirtuokliautu, SVARBIAUSIA nešiukšlintu, netik Laivytės, bet ir kruizinių laivų terminalo sienos atsidarytu plačiau. Bet mes taip mylim žvejai gamtą, kad išaušus rytui atrodo puse miesto šiukšles išpylė pakrantei.
 #393754   marenas
 03 Rgp 2012 22:06
tukasG rašė:Amžina ginčų tema: http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/aptver ... d=59237409 . Kaip vis dėlto sovietmetis sužalojo daugelio sąmonę... Vis dar tebenorim visko ir už dyka, net ačiū sunku pasakyt, leidimo apsilankyt privačioj teritorijoj paprašyt... Tegu kažkas tvarkosi, o mes jau atvažiavę pri...kt sugebėsim... Ir dar įstatymu tai leidžiančiu pamosuosim, jeigu kažkas piktinsis... Gamta visų namai... :?:
geras bozius esi,tik kad zemes neturi prie upes :grin: ,tu teisus buvom priprate grazei gyvent ilsetis uz dyka,slapenka valgydami ir nestresavo ilsejosi gamtoi,tevai kiekviena savaitgali gamtoi budavo,o db kas daros,suskiu priviso dvyracius meto i vandeni,suskei,jei neturi pinigu esi niekas,o tu dar dieva tiki,ar taip dievas sukure kad kitas zmogus kyta enktu?laizot baznyciu iskrypusiu slenkscius,ir snekat oi taip ir taip,nekenciu baznyciu fanatiku,nieko kito nemato.komunizmas islygino zmones bent 30m gerai gyveno be streso,o kad ten buvo kgb tai taip turejo but,db saugumas ir savo daro.gyvenkit sau ir nepulkit jai zmogus su seima nezynuodami praeina per zeme kaskieno issimaudyt valtike isileist,su tryju metu vaiku,ir isbega smekla paskui vyrelis,matosi kad kaskoks ugalovnikas tik db biznesmenas,pasijauciau tada blogai lb blogai,ten tas sodu keliukas gaisrininkams turi but privaziuot o jis mat cia juo,tai man taip ir knieti atkersyt,nuors praejo jau 4m.jai ne ten netoli mano tevu sodai jau senai buciau atkersyjas,bet i suda nesinori kist ranku.tad nereik aiskint kad mes priprate prie veltui,jai jau seimos nenuori leist praeit.buozes
 #393760   tukasG
 04 Rgp 2012 00:56
marenas rašė:geras bozius esi,tik kad zemes neturi prie upes :grin:
Tas ir yr, kad turiu. Užtai ir aktuali man ta diskusija, kas blogesnis, ar tas kur stengiasi įsigyt, sutvarkyt, prižiūrėt ir leist naudotis, nors ir ne visiems to panorėjusiems, ar tas kuris garsiai šaukia, kad pas mus viskas - visų ir mojuodamas "įstatymu" braunasi link upės per ne savo dobilus, nei labas, nei sudie, nei ačiū, nei prašom nesakydamas...
 #393779   marenas
 04 Rgp 2012 12:19
yra kaip yra,sirijoi vyksta revoliucija,biedni ir pazeminti vercia tironus,aisku jais kiti naudosis kol ir jie ahu jie n ins,ir juos uzlenks,taip dievas padare klaida daug klaidu sukurdamas zmogu,gobsumas ir vis negana ir negana,tik kai mirtys ateina nieko nebereik,taip kad butu lengviau visiems gyvent jai upes zemes ezerai butu visiems prieinamos,o uz ju tvarkima imtu valstybe mokesti,taip ar taip uz visokes nesamones lupa,o cia butu geras ju darbas,turtingems nereiktu nerimaut kad kaskas nuori praeit per jo zeme,nes jos neturetu,o biednam nereiktu bijot vaiksciot,ir gyventu visi laimingai,komunizmo ideja buvo labai gera,aisku be auku nepaviko to padaryt,katalikizmas lb jau iskreiptas,ten blogi zmones prysidengia gerais,per daug ten purvo.nuvalkiotas tykiejimas.
 #394020   Urlys
 06 Rgp 2012 10:30
Ne prie ko čia kapitalizmas/socializmas, bet kurią santvarką sugriaus nebaudžiamumas, abejingumas. Bet labiausiai man patinka kai turtingas budulis keikia biedna budulį, arba atvirkščiai. Ir dar įdomiau bus, kai Lietuvoje tik jie (turtingi ir biedni buduliai) beliks. Ar dar kam nors bereikės tu nesaugių, užšiukšlintų pakrančių.
 #394109   tukasG
 06 Rgp 2012 14:36
O kaipgi be "budulių", jie gi mūsų nacionalinis turtas. :) Jeigu ne jie, tai ir Lietuvos vardas nebūt paminėtas prieš tūkstantį metų. :) Jojo vargšas Europos vienuolis, per Lietuvą ir užsimanė papoilsiaut vietinių "budulių" miške, prigulė, o "buduliai" su "beisbolkėm" jau ir čia... :)
 #394540   marenas
 07 Rgp 2012 20:50
tukasG rašė:O kaipgi be "budulių", jie gi mūsų nacionalinis turtas. :) Jeigu ne jie, tai ir Lietuvos vardas nebūt paminėtas prieš tūkstantį metų. :) Jojo vargšas Europos vienuolis, per Lietuvą ir užsimanė papoilsiaut vietinių "budulių" miške, prigulė, o "buduliai" su "beisbolkėm" jau ir čia... :)
eina perst,vienisas vienuolis,istorijos biski paskaityk,ka dare tie vienisi vienuolei,naivuolis.zynom mes tos tavo vienolius zude ,prievartavo,degino.o i kryziaus zygius ejo tie kas est neturiejo o ne del dievo isitikinimu,
 #395012   KestasL
 09 Rgp 2012 09:46
Vienas forumo dalyvis mane išdūrė. Tad manau tokia tema reikalinga. Galima būtų paviešinti vardą ir pavardę, suaugs, ieškosis darbo, darbdavys per google suves vardą ir pavardę ir matys jo "gražią" istoriją.
Pirkau voblerius, perkant po vieną išėjo 72lt už visus. O visus iš karto imant sutarėme 60lt su atsiuntimu, aš pasiūliau papildomus 10lt už jo pasiūlytas sukriukes, taigi 9 vobleriai + 3 sukriukės ir atsiuntimas = 70lt.
Išsiunčiau pinigus, tada prasidėjo... sako pagalvojau, kad man neapsimoka(o pinigai jau pas jį), paštas brangus ir t.t. sakau vaikeli bus paviešinti tavo duomenys ir dėl tų 70lt kentėsi visą gyvenimą, jis man atšovė nenori nepirk arba dar papildomai damokėk. Jis taip kalbėjo turėdamas ir mano pinigus ir voblerius. Prasidėjo gasdinimai su chebrom, kas antroj žinutėj bl, *PYP* ir t.t.
Sutarėm kad gražins pinigus, bet viena dieną gavau sms, kad vis dėl to išsiuntė voblerius. Gaunu neregistruota laišką(brangus paštas? turbūt trys litai kainavo). Jame 8 vobleriai ir nei vienos sukrės, visi aptrinti ir noname, tik du iš jų neblogi, vienas rapala. žodžiu šeši iš tų aštuonių išvis nieko gero. Minėjo, kad nauji ar beveik nauji, bet visi sudrožti, naudoti gan ilgai.
Ką patartumėte daryti? nereikalingas man šis mėšlas, gavau net ne tą ką tarėmės, buvau iškeiktas ir t.t.
Parašiai pardavėjui sms, nekelia jis telefono, niekda ir nekėlė, jei bandydavau skambinti gaudava sms "neužp*sk dirbu aš", jeigu atsakymo negausiu manau paviešinsiu forume, vardą pavardę ir sąsk nr.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #395039   Edosius
 09 Rgp 2012 10:38
Tai kaip tik rodo kad šiandien to Karpis1 gimtadienis.... Ir nemažai metų... Iš turimos užsiregistravimo santraukos matome kad gyvena Kaune..
 #395043   KestasL
 09 Rgp 2012 10:57
Edošius rašė:Tai kaip tik rodo kad šiandien to Karpis1 gimtadienis.... Ir nemažai metų... Iš turimos užsiregistravimo santraukos matome kad gyvena Kaune..
Aš jau klausiau dėl metų, jis sakė kad čia pusbrolio , jam tipo 23. Bet pasirodo pagal vardą ir pavardę jis tikrai nepilnametis ir tie keiksmažodžiai kas antroj žinutėj viską pasako.
Žodžiu, į policiją aš nesikreipsiu, juokingi pinigai, tik šiaip apmaudu, kad kažkas krenta į balą dėl tokių sumų.
Kaip ir minėjau, atsiradus pavardei internete visi kas jo ieškos matys šiuos mūsų susirašinėjimus ir kai suaugs ir bandys ieškotis darbo tuomet laaaabai pasigailės.
Radau jo foto iš varžybų, čia nesenai čempionu tapo vaikų klasėj, o dabar meškerės brolius apgaudinėja. Gėda ir tiek.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 104
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė