Vienas forumo dalyvis mane išdūrė. Tad manau tokia tema reikalinga. Galima būtų paviešinti vardą ir pavardę, suaugs, ieškosis darbo, darbdavys per google suves vardą ir pavardę ir matys jo "gražią" istoriją.
Pirkau voblerius, perkant po vieną išėjo 72lt už visus. O visus iš karto imant sutarėme 60lt su atsiuntimu, aš pasiūliau papildomus 10lt už jo pasiūlytas sukriukes, taigi 9 vobleriai + 3 sukriukės ir atsiuntimas = 70lt.
Išsiunčiau pinigus, tada prasidėjo... sako pagalvojau, kad man neapsimoka(o pinigai jau pas jį), paštas brangus ir t.t. sakau vaikeli bus paviešinti tavo duomenys ir dėl tų 70lt kentėsi visą gyvenimą, jis man atšovė nenori nepirk arba dar papildomai damokėk. Jis taip kalbėjo turėdamas ir mano pinigus ir voblerius. Prasidėjo gasdinimai su chebrom, kas antroj žinutėj bl, *PYP* ir t.t.
Sutarėm kad gražins pinigus, bet viena dieną gavau sms, kad vis dėl to išsiuntė voblerius. Gaunu neregistruota laišką(brangus paštas? turbūt trys litai kainavo). Jame 8 vobleriai ir nei vienos sukrės, visi aptrinti ir noname, tik du iš jų neblogi, vienas rapala. žodžiu šeši iš tų aštuonių išvis nieko gero. Minėjo, kad nauji ar beveik nauji, bet visi sudrožti, naudoti gan ilgai.
Ką patartumėte daryti? nereikalingas man šis mėšlas, gavau net ne tą ką tarėmės, buvau iškeiktas ir t.t.
Parašiai pardavėjui sms, nekelia jis telefono, niekda ir nekėlė, jei bandydavau skambinti gaudava sms "neužp*sk dirbu aš", jeigu atsakymo negausiu manau paviešinsiu forume, vardą pavardę ir sąsk nr.