Tai nori pasakyti kad valgoma guma tas past kaip paprastas silikonas ir neturi pranasumo?dusys rašė:Kaskada kai dar tikejau tais kvapais ,tai buvau isigijes kaskokios nenuplaunamos koses vobleriams ir vartiklems.
Tai nori pasakyti kad valgoma guma tas past kaip paprastas silikonas ir neturi pranasumo?dusys rašė:Kaskada kai dar tikejau tais kvapais ,tai buvau isigijes kaskokios nenuplaunamos koses vobleriams ir vartiklems.
a katrie yra krabo ar krevetes? nes maciau tik skumbresTironas rašė:vieno modeliai yra makreles kvapo, kito krabo arba krevetes.Evaldas Z rašė:jeigu jau gilinames i kulinarines savybes, tai... o skoni turi, ar tik kvapa ?
Neragavau
jis matai apie voblerius su vartiklem kalbejo, tai anie ne minksti kaip guma o kieti yra, tai kazin kuom smirdet jie turetu, kad zuviai valgomi pasirodytu.Menke rašė:Tai nori pasakyti kad valgoma guma tas past kaip paprastas silikonas ir neturi pranasumo?dusys rašė:Kaskada kai dar tikejau tais kvapais ,tai buvau isigijes kaskokios nenuplaunamos koses vobleriams ir vartiklems.
man atrodo aiskiai parasiau, kad ant reinsu nekibo o ant paprastu mansu visgi kibo.Menke rašė:Sauliau, As sutinku kad kartais nekimba, nes nekimba.
manau, kol zuvis nepaima i burna, jie dirba lygiai taip pat kaip eiline guma be kvapo tom salygom, tik tiek kad paemus gal ne taip greit isspjauna ir tiek.shelwius rašė:man įdomu kaip tie"smirdalai" dirba srovėj stiprioj ir nelabai švariam vandeny, kad ir Nemune iš pavasario kai visas pašalas plaukia...
Ir aš taip pat galvoju, bet kažkaip vis nesiryžtu kabinti jų, o dar zacepų pilna pas mane...SauliusM rašė: manau, kol zuvis nepaima i burna, jie dirba lygiai taip pat kaip eiline guma be kvapo tom salygom, tik tiek kad paemus gal ne taip greit isspjauna ir tiek.
o paskaityt sunku pries klausiant? kaip tik vakar diskutavomTukasVS rašė:Šiandien buvau pašilaičiuose, už senukų kur yra parduotuvė, tai užsivežė jie naujų valgomų gumų. Lucky John Tioga vadinasi, gal kas bandėte? Ar pasiteisino?
jamiau vakar balist pakiuka ir tiogos, tai balist buvo krevetes kvapo, nors realiai tai, bent jau pagal mano nosi, tie kvapai skiriasi tik stiprumu. ir tai gal vienas is ju prasigaraves buvo, todel kazkiek skyres.SauliusM rašė:a katrie yra krabo ar krevetes? nes maciau tik skumbres
Menke. nieko jie du kartus nepasiteisina. Jai butum turejes toki pat guminuka bet be kvapo, tai kibimas butu tokspat.Menke rašė:Sauliau, As sutinku kad kartais nekimba, nes nekimba. Bet kai kimba tai smirdukai du kartus efektyvesni uz standartini silikono. Kai zvejodavau su standartiniu silikonu tai, prie menkiausio prisilietimo stegdavaisi pakirsti, o su smirdukais, pajautes kliova padarau 2-4 sekundziu pauze, kad gerai įrytu ir tada garantuotai pakertu.
SauliusM rašė:man atrodo aiskiai parasiau, kad ant reinsu nekibo o ant paprastu mansu visgi kibo.Menke rašė:Sauliau, As sutinku kad kartais nekimba, nes nekimba.
aisku tas buvo labai velai rudeni, pries pat uzsalant, saltas vanduo ir kitokie bla bla. fyg znajet kaip saltam vandeny su tom smarvem yra.
Nemune, Kauno mariose dirba, patikek. Ypač nuo liepos galo iki gruodzio.shelwius rašė:man įdomu kaip tie"smirdalai" dirba srovėj stiprioj ir nelabai švariam vandeny, kad ir Nemune iš pavasario kai visas pašalas plaukia...
vat kai mano vietose pagaus su "smirdukais" tada ir pagalvosiu, nes draugas bandė ir purškalus naudot visokius, bet kruopų gavo vistiek nuo manęsPikehunterlt rašė:Nemune, Kauno mariose dirba, patikek. Ypač nuo liepos galo iki gruodzio.shelwius rašė:man įdomu kaip tie"smirdalai" dirba srovėj stiprioj ir nelabai švariam vandeny, kad ir Nemune iš pavasario kai visas pašalas plaukia...
tai ir tu "mano vietose" kruopu gautum... galshelwius rašė:vat kai mano vietose pagaus su "smirdukais" tada ir pagalvosiu, nes draugas bandė ir purškalus naudot visokius, bet kruopų gavo vistiek nuo manęs
parduot gi reikia kazkaipRapolas rašė:shelwius klausia, kaip "smirdukai" dirba pavasarį, o kitas įtikinėja, kad dirba nuo liepos iki gruodžio
Nu jo, dabar gi liepaEvaldas Z rašė:parduot gi reikia kazkaipRapolas rašė:shelwius klausia, kaip "smirdukai" dirba pavasarį, o kitas įtikinėja, kad dirba nuo liepos iki gruodžio
Evaldai tu pauostyk mailiu o paskui pauostyk vandens zoliu kuoksta is to pacio telkinio. Ir vienas ir kitas turi kvapa, bet uzsimerkes tu neatskirtum kur uostai mailiu ,kur vandens zoles. Tai as vadinu neutraliu kvapu.Evaldas Z rašė:na, kad mailius kvapo neturi, tai jau neirodysi tikraikitas dalykas, visi mano tureti guminukai (ne "valgomi") turejo stipresni ar silpnesni "gumos" kvapa. bekvapiu kazkaip neciupinejau dar.
o del tu kvapu naturalumo, tai kodel zuvys pilna burna ryja visokius medaus skonio spragesius, vanilinius, braskinius ar dar biesas zino kokius boilius ir smaguriauja tesla su cesnaku. nelabai tikisi, kad joms tie kvapai ir skoniai kasdieniai ir naturalus. ir kiek kokia lydeka per gyvenima macius, o tuo labiau ragavus ryskiai raudonos ar morkavos zuveles (zinoma, iki galo neaisku, kaip jos tas spalvas mato, bet)... kodel stambios ezeru lydekos mieliau renkasi juriniu zuvu file ant kablio ir pan...
del masalo isvaizdos ir pravedimo pritariu, nes butent tai ir atkreipia zuvies demesi.