Iškyla prie ežero ir pasiute karšiai...
Bet pradėkim viska nuo pradžių. Dar penktadieni padiskutave su forumiečiais dėl pašaro karšiams, Vavai prigrąsinus su tuščia sietka čia nesirodyti, sededamas darbe laukiu atvažiuojančios žmonos manes pasiimti. Aišku išėjo taip kaip visada penktadieni ir užtruko. Man jau mintyse kirba mintys kad mūsu vieta jau bus užimta

. Bet vistiek viltis miršta paskutinė. Gryžtam greitai namo, susikraunam šmutkes ir nerandu kuoliukų ir mikserio pašarui maišyti, bet tikiuosi ji rasti garaže. Nulekiam į garažą, viską iškuičiu, bet ir čia jo nėra

. Pradeda imti nervas, važiuoju į žūklės prekių parduotuvę pirkti sliekų dzikų ir tuo pačiu kuoliukų. Beje paklauses vieno patarimo, prieš išlekiant užpilu karštu vandeniu 4 saujeles senelio košės (4 grudu košė). Po žūklės prekių parduotuvės lekiame tolyn, viename miestelyje sustojam i parduotuvę apsiprekint, dar dabar negaliu atsipeiket koks brangus maistas Lietuvoje. Po parduotuves pajudame tolyn, jau apie puse 7 valandų penktadienio vakaro. Dauk kas ruošiasi stebėti futbolo mačą, o aš su savo gyvenimo pakeilevia lekiam link ežeriuko. Prilekus ežerioka iki kurio lieka vos kilometras ar 2, pradeda plaupti lietus

. Ir kodel viskas turi nesisekti, bet tai tik pradžia. Nusukam i keliuka vedanti per pieva link ezeriuko. Automobilis tikrai neskirtas bekelei ir nuvažiavus kelis šimtus metrų, pamates purvynę stabteliu ir padarau klaidą. Automobilis sėda

. Lipam iš mašinos, lietus pliaupia ir pradedam galvoti ka daryti. Dviese vos ne vos per daugiau negu 4 valandas sugebam išsistumdyti su domkrato ir plytgaliu pagalba automobilį. Kiauri iki paskutinio triusikų siūlo, batai žliugsi, baltos maikes pavirtusios kamufliažu, kelnes visos juodos nuo purvo, mašina visa juoda, posparnis sulaužytas, dugno plastmasė sulaužyta, bamperis atluptas, bet išsišiepe ligi ausų, kad visgi ištrūkome iš tų pančių lekiame toliau link kito keliuko kuris veda į tą pačią vietą. Jau po 11 ir tikėtis kad bus neužimta vieta, daugiau negu naivu. Privažiuojam ir akurat

vieta užimta. Bet šalimais yra kita graži vietelė. Sustojam ten, nueinam prie vandens ir iš ežero puses pamatom užraša ant medžio

privati valda. Puolam į neviltį, bet jėgų jau ant tiek nebeturime kad liekam čia. Statom palapine, nupjaunu miške vieną rastigali ir begame gult. Jau 12 ir jėgų visiškas nulis. Užsistatom žadintuvą prieš penkias. Miegam ramiai ir staiga sucypia tas nelemtas žadintuvas. Išgirstame kad lauke lietus. ir perstatom zadintuva 6, bet ir 6 atsikelus lyja. Tada spjaunu ir išjungiu visai. Atsikelu puse 10, saulute sviecia, lauke silta ir gera. Uzsikuriam lauža, atsinešu kruopas pabrinkintas ir pradedu maišytis pašara. Kruopas sumaišau su 2 pakeliais mondial-f powermix river tuti fruti ir vienu pakeliu timar ežerinio jauko. Drėkinu su vandenuku sumaišytu su melasa super karšis. Kaikam šis receptas atrodė per dauk komponentu turintis, bet aš dar suberiu skardine kukurūzų ir leidžiu pabrinkti. Kaip visiem pasirodys vel keista, bet imu meškere, imu didele šėryklėle be svorio, kemšu pašaru ir mėtau, taip sumėtau 2 trečdalius pašaro, praeina gera valanda. Tada leidžiu žuvims užuosti mano viliojimus ir pagardus ir rišuosi meškeres. Užsirišu viena meškere su plaukiančia palete tuti fruti o kita su asimetrine kilpa ir 2 kukurūzai bei trys dykiukai. Tylu... Permetu kelis kartus, bet vistiek tylu. Tada maunu slieka ir neužilgo prasideda

ištraukiu pirmajį karšį:
image host
Laimingas visas kaip troleibusas kabinu slieka ir metu atgal ir vėl
image upload
Let the game begin

jama karšiai nuo kilo iki 1,5 kg. Vienas pasikabina 2,1 kg:
upload pictures
Einant dienai vakarop susimaišau dar viena porcija ir paleidziu 2 trečdalius vandenin vel su didžiaja karmuške, po keliolikos minučių vėl seka kibimai:
adult image hosting
oras

nuotaika

ir dar su savo

(žmonele). Į vakara kibimas apsiramina, bet nenustoja. Eilinis kibimas, traukiu, kažkas intensyviai spardosi, žmona dirba su graibštu ir kaskart šoka vandenin ir semia karšius, bet šį sik tai ne karšis. O gražuolis 1,4 kg lynas

dar tokio berots nesu pagaves ...
free picture hosting
Apie 11 valanda pajudam link lovytės su mintim kad šiandien užteks ir ryt anksti ryte kelsimes ant rytinio kliovo. Bet išaušus rytui vel krapnoja ir išjungiam žadintuvą. Be keliolikos 9 atmerkiam akis ir lendam lauk iš palapines, bandom kurti lauža bet prasideda lietus, lendam atgal, po 10 minučiu vel gražu. Lendam lauk, nešames šmutkes, užkuriu lauža ir sakau eik ištrauk meškere, nes ten paryčiais kai ėjau į gamtuką buvo nuleista beždžionėlė, pavyniojau ir dabar vėl nuleista, žmona traukia ir matau kad yra, bet deja pavadėliai 0,12 yra nestori tad jau 2 karšiecas lekia atgal į laisvę. Bet nenusimenam, einam papusryčiauti. Aš speriai sukirtes pora sumuštiniu lekiu neštis šmutkiu ir vėl žvejoti, perisrišu viska maunu slieka ir pirmyn. Dar prieš tai vėlgi pamėčiau desietka didžiūjų šėriklėlių ir pirmyn. Ilgai laukti nereikėjo

karšiai vėl kaip pasiute kimba vienas po kito

. Sietelyje jau yra 6 karšiai ir lynas, imam paleidineti viska kas kimba, o kimba nuo 500-600gr (pakliuvo tik trys) iki 1,5kg karšiecai. Visi sekmingai lekia namo. Adrenalino apimtas skambinu pusbroliui ir dalinuosi įspudžiais, staiga beždžionėlė ima kilti ir rėkiu kad kirstu, žmona prilekia, kerta ir yra, visa išsišiepus traukia, aš griebiu sietka ir brendu į vandenį, žiūrių

parsipumpuoja petelne, karšis tikrai virš 2 kg. Griebiu su graibšu ir kalbedamas telefonu žvengiu ir rėkauju kaip mes lupam karšius, pasilenkes kabinu kabli iš lūpos, žiū vėl beždžionėlė kitos meškerės važiuoja

sakau mesk meškere ir kirsk, aš skubu atkabinti kabli viena ranka, dar komentuoju kas vyksta kitam telefono galui ir stebiu kaip pumpuoja dar vieną petelnę. Neišėmes karšio iš graibšto lekiu i vandeni ir semiu antrą tokį pat

. Žmona dar laimingesnė nei aš troleibusas ir rėkia jau kad aš tave apgaudžiau

. Atsegu antra ir einam pasifotkinti:
picture hosting
upload pictures
Pati baisiai spirga ir sako davai paleidziam situos, sakau drasiai, ima viena pabuciuoja ir vandenin, ima kita, pabuciuoja ir vandenis, tas dar aplink kojas paraizo ir gelmėn. Aišku tuom viskas nesibaigė

eina eilė kitų kibimų:
adult upload image
Jau pradėjau net nebenešti ink kranta o tiesiog atkabinėti ir paleisti:
upload pictures
Vėjas pradeda stipriai kilti, jau maunu paskutinius sliekus, o jie zarazos vistiek kimba

. Ištraukiu eilini karšieca ir likus slieko gabaliukui pridedu keleta dzikų ir vėl metu. Matau jau atlekia lietus, nesiojam daiktus, pradeda pilt o beždžionka vėl kyla, kertu yra

išlupu paskutinijį savaitgalio kilinį karšį ir sakau nu šita paimsiu, nes per jį aš sušlapau. Tuo metu vienas karšiokas kepė ant lauželio, nulėkėm greit prie mašinos, palindom po bagažinės dangčiu ir kapojom karši, seilės tysta kaip skanu. Bevalgant nustoja lietus ir nutariu eiti išsitraukti sietka pasverti kiek gi ten tos žuvies. Mintyse skaičiuoju, kad turetu buti apie 6-7 karšius ir 1 lynas. Brendu iki sietkos ir

, sietka tuščia

, pasirodo pakilus vėjui atsisuko ir visos žuvys išplaukė namolio, liko tik vienas 1,5 kg karšiokas. Taip pasiemėm 3 karšiukus po 1-1,5kg ir viena 2,2kg, nes dičkis ir mažesnis po nakties neištempė, pažeistos žiaunos buvo. Bet visumoi paėmus ir padarius reziumė, savaitgalis buvo nuostabus, nors ir su įvikiais, bet daug kibimų, karšių ištraukėm daugiau nei 20, į pašarą suregavo puikiai, tik šeštadieni kibimai buvo vangesni, paima slieka ir čiaumoja vietoi besisukdami, o sekmadieni stveria ir lekia. Tai va tiek tos beletristikos ir įspudžių iš šio savaitgalio iškylos prie ežero...