tie tavo ,,tonki,,bajeriai priverchia zvengt...feedermethod patobulinimas,galim gaudyt ir asimetrine ir paternosteriuSkridžas rašė:o pademonstrossi paatobulinima?

tie tavo ,,tonki,,bajeriai priverchia zvengt...feedermethod patobulinimas,galim gaudyt ir asimetrine ir paternosteriuSkridžas rašė:o pademonstrossi paatobulinima?
Kuo tokio tipo šėryklos tavo manymu būtų pranašesnės prieš kitokias šėryklas būtent Kupšmarėse? Niekad tokių nebandžiau.pensininkas rašė:dar jos butu net labai labai i tema pernai per zt meeta kupisky. nu ir bet kokiam ezere, jei pavyksta didelius burius zuvies prisikviest i pasijaukinta vieta.
Bratka rašė:Tam ir kure,kad Skridzui daug klausimu iskiltu
jos labiau orientuotos i didelius zuvies susikoncentravimo taskus. bet galiu pasakyt, kaip naudojau konteineriukus (dar ir keleta fox turiu), taip toliau juos ir naudosiu, nepriklausomai nuo telkiniotukasG rašė:Kuo tokio tipo šėryklos tavo manymu būtų pranašesnės prieš kitokias šėryklas būtent Kupšmarėse? Niekad tokių nebandžiau.pensininkas rašė:dar jos butu net labai labai i tema pernai per zt meeta kupisky. nu ir bet kokiam ezere, jei pavyksta didelius burius zuvies prisikviest i pasijaukinta vieta.
Na, ir kuo ta orientacija į taškus pasireiškia praktikoje...? Tipo, masalą gulintį jauko krūvoj čiumpa pirma iš būrio jį pastebėjusi žuvis ir daug nesigilindama kas ir kaip tepa slides tolyn, kad kitos kąsnio neatimtų ir pati pasikerta ant kabliuko...? Naudojant kitokias šėryklas gi pavadėlis būna daug ilgesnis, masalas toliau nuo jauko "stalo" ir jį skanaujančio būrio, logiškai masalą aptikusi žuvis turi daugiau laiko nesistumdydama su konkurentėm jį apžiūrėt ir pakramsnot arba nusispjaut ir nuplaukt... Teisinga kryptim aš čia sapalioju, ar ką nors kito minty turėjai...?pensininkas rašė:jos labiau orientuotos i didelius zuvies susikoncentravimo taskus
o kuri is drenanu turi galvoje?vyrgaz rašė:Nors ir ne daug naudojau tas kopijas, bet man niekas nesisuko..Galbūt su suktukais pas jumi kažkas negerai..O tuos drenanus tai ir aš imčiau, jei žinočiau kaip iš už jūros parsigabenti ir pirkimą atlikti..
riesutu sauja kita pabersiu ir uzteksrenaldas rašė:Minimali pirkinio suma 500 eurodoleriu