voblerį dėkxmindax rašė:Buvau pirmojoj savo sapalu zuklej Neryje, gavosi snipstas. 4 kibimai, 1 eseriukas, 1 salaciukas ir 2 neteko rankoj paciupinet. Zvejojau ant to ka turejau, tai yra ant 1 nr sukres su kuria upetakiauju, tad reiktu patarimo kokios sukres jiems tiktu, dydis, lapelio forma, spalvinimas? Ir kaip vest masala, pasroviui ar pries srove?
Su vobleriais nedraugauju, metalas arba gumashelwius rašė:voblerį dėkxmindax rašė:Buvau pirmojoj savo sapalu zuklej Neryje, gavosi snipstas. 4 kibimai, 1 eseriukas, 1 salaciukas ir 2 neteko rankoj paciupinet. Zvejojau ant to ka turejau, tai yra ant 1 nr sukres su kuria upetakiauju, tad reiktu patarimo kokios sukres jiems tiktu, dydis, lapelio forma, spalvinimas? Ir kaip vest masala, pasroviui ar pries srove?
Tai kad seip viduriuojanti istraukiauMariusM rašė:Romai kam taip stipriai spaudei šapalą, pirma foto ?
Sykart juos specialiai palikau namie, reikia ir kitus voblikus nuplautpasminde rašė:romas100 grazu sapalioka pakabinai, tik nesupratau kur savo kilerius camionus padejei ?
O aš maniau, kad su šiuo vobleriu tik lydekas ir ešerius galima pagautMistrall rašė:Buvau biski Nerį...