Sena istorija, 2008 metaiEvaldas Z rašė:...idomu kada rasyta lydekiukscio zinute...

...kitam gale vobleris
Sena istorija, 2008 metaiEvaldas Z rašė:...idomu kada rasyta lydekiukscio zinute...
tu jinquan (kas kinietiskai reiskia auksinis pavasaris) kinijoj koks tukstantis skirtingu kompaniju su tuo paciu pavadinimu gali but ir visai nebutinai ta kuria cia nuoroda kazkas deda isguglines. nes jei jau kinietiska kompanija isguglint eina tai jau biskiuka prodvynuta ta kompanija. nes ten tokiu gatviniu kompaniju apie kurias guglej nei zodzio nebus tai kitajuj jauciu keli milijona gal yraErnestielis rašė:Gerai, kad neemiau tu Jinquan, vidinis mano balsas nepavede taip sakant :D
EEE, zvaigzde, neimk labai giliai, kas prisip... nori tas ir prisip... , o man tiesiog idomu pasidare kas ir kaip. o ir kapstyt ner ka labai, nes per guglo vaizdu paieska ivedus jaxon micro, tavo masalu fotkes puikuojas pirmoj eilej penktos is kaires...lydekiukstis rašė:Bet ir atsiranda zmogenu, ieskanciu kur cia pri...isus![]()
![]()
Netingi kapstyti 3,5 metu istorijas.
Evaldas Z rašė:nebandet nieks dar tampyt greedy guts 44 ?
nerades ko ieskojau, pasiemiau viena pabandymui. siaip is isvaizdos tokia miela didziujiu kopija. na zinot, kaip kad koks mailiukas buna tiksli sumazinta tevu kopija.
ka tu cia pasakyt norejei? anys siaip jau yra smith camion kopijos a prie ko cia jackson ir a-elita tai neisikirtau...blight rašė:Turiu aš tų Jaxon Micro irgi 4-5vnt, na kažkiek dirba, kad "total crap" tikrai nepasakyčiau, bet iki orginalų Jackson A-elita jies toli kakiais plauktO kažin Kaune kur nors galima rast Jaxon Tingo (3cm)?
Nu blin, man jie panašesni į turimą Jackson A-elita, net ir spalva 1:1, bet nesuprantu dabar, net googlėj tokio nerandu...SauliusM rašė:ka tu cia pasakyt norejei? anys siaip jau yra smith camion kopijos a prie ko cia jackson ir a-elita tai neisikirtau...
Evaldai, nu užmiršo žmogas, kad prieš kiek laiko jais topinių sąrašą papildęs buvo.Evaldas Z rašė:EEE, zvaigzde, neimk labai giliai, kas prisip... nori tas ir prisip... , o man tiesiog idomu pasidare kas ir kaip. o ir kapstyt ner ka labai, nes per guglo vaizdu paieska ivedus jaxon micro, tavo masalu fotkes puikuojas pirmoj eilej penktos is kaires...lydekiukstis rašė:Bet ir atsiranda zmogenu, ieskanciu kur cia pri...isus![]()
![]()
Netingi kapstyti 3,5 metu istorijas.
A-elita rusų firma tokia yra? Neteko susidurt (manau)SauliusM rašė:jackson yra japonu firma a-elita yra rusu firma podjobkes daranti. kaip jos abi vienam masale gali derintis neisivaizduoju...
vital (vilnius) rašė:Mano dezutes naujokus
Pirmas "MasuMasters Shad"40 eseriu siaubas,ipac prudeliose.Geresnis pravedimas "Stop and Go",Russijoi ir Baltarusijoi jau tapusi UL klassika,deja kaip ir visi "MasuMasters" vobleriukai
![]()
Antras tai krankas "A-Elita"crank 30,tai jau sapalu pamegtas vobleriukas, tai labai pavikes kopija "Smith Camion".Bet gauduo pazistami sake neko prasciau negu "originalas" ir kaina 4 kartus mazesni tik 15lt![]()
![]()
MM shad 40
A-Elita Crank 30
pas mane tik vienas belikes idant salmo tiniukai jau baigia anuos isstumt is mano deziukes. o bet as anu netampauir naudoju tik plukdymui. tai ten giliai pokum kaip ans dirba. giliukas su pragreztaskyle ir trisakiu priristu plukdant lygiai analogiskai dirba ka jaxon ka smith camion... va dar rudeni bassday kobun paemiau, bet dar sausas guli, tai gali but naujas lyderis plukdymui.Vitolis rašė:Jaxon Micro irgi turiu 3 štukes. Pas Iną pirkau berods. Dirba jie man normaliai. Stiprioj srovėj negaudau jais, tam reikalui yra kiti, bet Šventojoj laiks nuo laiko jie man iššaunašapalaujant. Nesiskundžiu.
Tai ir Tiniukais ašen nesiskundžiu. Upeliuose visi jie eina pradžioj žvalgybos tiek Jaxoniukai, tiek Salminiai tiniukai, hornetukaiSauliusM rašė:pas mane tik vienas belikes idant salmo tiniukai jau baigia anuos isstumt is mano deziukes. o bet as anu netampauir naudoju tik plukdymui. tai ten giliai pokum kaip ans dirba. giliukas su pragreztaskyle ir trisakiu priristu plukdant lygiai analogiskai dirba ka jaxon ka smith camion...Vitolis rašė:Jaxon Micro irgi turiu 3 štukes. Pas Iną pirkau berods. Dirba jie man normaliai. Stiprioj srovėj negaudau jais, tam reikalui yra kiti, bet Šventojoj laiks nuo laiko jie man iššaunašapalaujant. Nesiskundžiu.
Nu točnai, grynai toksai. Kažką čia "sufeilinau"SauliusM rašė: pas tave toks kaip zemiau?
Maniškiai irgi tokias "mirties kilpas" daroMarius1 rašė:...Jackall Tiny Magallon ir Jackall Magallon...čiut stipriau timptelėjus, verčiasi aukštyn papais ir vėl pilvu žemyn eina...ar jie taip ir turi dirbt...
pratraukiau pora kart, bet to uzteko, kad suprasciau, jog bus taikomi turbut tik eseriu tvicui del to sroves nelaikymo...Tadunce rašė:greedy guts 44 nelaiko taip srovės, kaip vyresni broliukai. Ant rimtesnio ciongo verčiasi kilpom ir nori šokt iš vandens. Ant protingos - vidutinės srovės - čiki
Vitoli, biski atvirksciai viskas buvoVitolis rašė: prieš kiek laiko jais topinių sąrašą papildęs buvo.o dabar ant tų masalų jau
![]()
![]()
![]()
lydekiukstis rašė:Tie vobleriukai senai siukslyne. O va veliau kiek pirkau, visi![]()