bet del valo keisti kota, ka as zinau...
turi buti kazkokia kita iseitis... 

Įdomus gėrimas ta degtinė: skonis tas pats, o nuotykiai vis skirtingi…
Nu Grazvi is taves tokio atsakymo nelaukiaugrazvis rašė:Nu renaldas is dalies sutinku, kad reik kotu yvairiom situacijom, bet paprasciausias dalykas pasivynioti ta shoka jai jau taip lupat tuos pavadelius, arba kam isikalineti jai matot, kad truksta zuvis riebesne jama dekit storesnius pavadelius.
Klausimas varysiu y karpyne karpiu gaudyti praeitais metias visi karpiai pabego su pavadeliu as naudoju 0.1mm ka man daryti nenoriu stroesniu :D tai labai jau juokingia skamba.
Arba prikit pavadelius uz 60 lt 50m kur 0,1 laiko iki 2,5kg ir viskas.
su tuom sutinkurenaldas rašė:Del valo keisti koto nereikia, kaip ir ne visur ir visada butina naudot tokius plonus pavadelius, tiesiog reikia tureti ne viena kota, o kelis skirtingus ir visada galima bus issisukt is situacijos.
tas tai aisku, biski ne taip paklausiauhamis rašė:Skiriasi korpuso dydziai, paziurek kaip atrodo 1000 korpusas ir 4000 :D
kiek esu skaites apie tokius valus, tai raso,kad jie atspindi sviesa, lauzia ja kazkaip ir tipo zuvis nemato.turejau paprasta vala tipo irgi nematomas, tai pabandziau ber slovika paziureti pripyles vandens, nu as ji maciau, bet skirtumas yra su kokiu zaliu ar rudu...Feedaristas rašė:Na gal nevisiskai nematomas bet gal maziau pastebimas nei zalias... Idomu butu suzinot nuomone is zmoniu kurie ji bande. Ar labai kietas?
RoBass rašė:kiek esu skaites apie tokius valus, tai raso,kad jie atspindi sviesa, lauzia ja kazkaip ir tipo zuvis nemato.turejau paprasta vala tipo irgi nematomas, tai pabandziau ber slovika paziureti pripyles vandens, nu as ji maciau, bet skirtumas yra su kokiu zaliu ar rudu...Feedaristas rašė:Na gal nevisiskai nematomas bet gal maziau pastebimas nei zalias... Idomu butu suzinot nuomone is zmoniu kurie ji bande. Ar labai kietas?
SkiriasiRoBass rašė:tas tai aisku, biski ne taip paklausiauhamis rašė:Skiriasi korpuso dydziai, paziurek kaip atrodo 1000 korpusas ir 4000 :Dtiesa sakant domino klausimas 1000 ir 2500 skirtumai, nes kazkokiame uzsienio saite ziurejau, tai nelabai ejo izlibinti dydzio skirtumus
floro, bet kazkas turetu buti panasaus ir su pintuFeedaristas rašė:RoBass rašė:kiek esu skaites apie tokius valus, tai raso,kad jie atspindi sviesa, lauzia ja kazkaip ir tipo zuvis nemato.turejau paprasta vala tipo irgi nematomas, tai pabandziau ber slovika paziureti pripyles vandens, nu as ji maciau, bet skirtumas yra su kokiu zaliu ar rudu...Feedaristas rašė:Na gal nevisiskai nematomas bet gal maziau pastebimas nei zalias... Idomu butu suzinot nuomone is zmoniu kurie ji bande. Ar labai kietas?
Tu cia apie florocarbona ar pintuka?
jasna.hamis rašė:SkiriasiRoBass rašė:tas tai aisku, biski ne taip paklausiauhamis rašė:Skiriasi korpuso dydziai, paziurek kaip atrodo 1000 korpusas ir 4000 :Dtiesa sakant domino klausimas 1000 ir 2500 skirtumai, nes kazkokiame uzsienio saite ziurejau, tai nelabai ejo izlibinti dydzio skirtumus
Na as sroveje negaudau tai man kaip ir nelabai idomu kaip jis juda sroveje. Jo styprumas geresnis (bent ant popieriaus ka raso) nei salmo, tai gal jis ir minkstesnis... Viena kart tik buvo taip kad Salmo pintukas man prie pat rites nutruko (apie 70m)Tironas rašė:neturetu. Realiai tas klimaksas darytas is Dynema pluosto. Tai yra is to paties ko ir Salmo ir dar daugybe kitu. Tiesiog tai yra nedazyta Dynema. todel tas pluostas galima sakyti kad permatomas. ar tai reiskia kad jis vandenyje maziau matomas? - vargu. net jei ir taip butu ar tai duoda kazkokius privalumus? Juk risat pavadeli. rode man makaulius kad pasaulio fyderio izimybes ir cempionai gaudo ryskiais roziniais valais ir nieko. vadinasi pagrindinio valo spalva nevaidina jokio vaidmens. dar kaip tik geriau gal kai matai kur tavo valas eina ir kaip jis juda sroveje. ar ne?
kokiomis salygomis jis trukinejo? Ta prasme kokiu budu, kur ir ka zvejojai?Karalaitis rašė:esu bandes ta ghost 0,12 climaxa. valas labai minkstas, tiesiog skystas, trukinejo belekurioj vietoj. panaudojau bekingui.