Neatsakei nė į vieną mano užduotą klausimą 

Hami, perskaičiau dar kartą straipsnį (nors ir prieš tai skaičiau lyg tais normaliai). Be akivaizdaus pažeidimo - laužo kūrimo - daugiau kaip kaip neradau pažeidimų. Jei buvo - pacituok.hamis rašė:Tai dabar gaunasi taip, kad pazeidejas toliau tusinasi, pareigunai atvaziavo ir isvaziavo net neislipe is masinos ( neatlike savo darbo), pazeidejas nenubaustas ir tau dar kyla klausimas, ar reikia tokius dalykus viesinti?
Vitoli, gal klydau prieš tai. Ale pagal straipsnį, taisyklės (be laužo kūrimo) nebuvo pažeistos. Jei buvo pažeistos - tada kurios ?Vitolis rašė:Visai teisingai korespondentai parašė
Da svolačiams negėda rašyt, kad ženklų nėr. Akivaizdžiai valdžia pataikauja tam vietiniam aliharkui (kaip skridžas sako) Tai kurioj vietoj jiems tuos ženklus sustatyt, jei rašiau, kad vienintelis įvažiavimas žiemą ir vasarą UŽTVERTAS ir prie jo, aikštelėje didžiulis stendas, o jame visos lankymosi saloje taisyklės. Tai gal žiemą tada visą salą nuo tokių fyzdukų spygliuota viela užtvert, kad ledu negalėtų su pirdom invažiuot.Vegys rašė:Vitoli, gal klydau prieš tai. Ale pagal straipsnį, taisyklės (be laužo kūrimo) nebuvo pažeistos. Jei buvo pažeistos - tada kurios ?Vitolis rašė:Visai teisingai korespondentai parašė
Taisyklės ar kelių eismo ženklas ?Vitolis rašė:vienintelis įvažiavimas žiemą ir vasarą UŽTVERTAS ir prie jo, aikštelėje didžiulis stendas, o jame visos lankymosi saloje taisyklės
Šiaip Vitolis viską labai teisingai paaiškino. Nuo saves dar truputį pridėsiu.Vegys rašė:Jei iš tiesų tiek žalos pridaryta kiek parodyta straipsnyje - tada gėda žurnalistams - rado ką rašyt. Pagal foto nieko super baisaus nematau. Gal ir pasivėžino keturačiais kur negalima, gal ir laužą sukūrė neleistinoj vietoj. Matau smulkius pažeidimus, o ne tokius, dėl kurių verta būtų į laikraštį rašyt. O gal aš kažko nesuprantu ?
Nu bet tu ir ikirus. Jei būtum ten tu, arba aš, tai būt senai baudelė išrašyta kaip reikia. Va tame ir visas straipsnis, kad tokių dalbajobų nieks negali nubaust. Jei ten būtų siena -varytum tiesiai į ją (ženklo nėra) Bet .... ai tingiu demagogija užsiiminėt.Vegys rašė:Taisyklės ar kelių eismo ženklas ?Vitolis rašė:vienintelis įvažiavimas žiemą ir vasarą UŽTVERTAS ir prie jo, aikštelėje didžiulis stendas, o jame visos lankymosi saloje taisyklės
Vėlgi, neteisinu šventės dalykų/dalyvių, bet tokių pažeidimų n+1 per dieną.
Atsakymo į klausimą "Ar kiltų toks skandalas, jei vietos verslininko aš ten būčiau šventęs" taip ir nesulaukiau ...
Tiksliai nebepamenu įvykių sekos, bet dėl per/po baikerių šventę ten vykusių pasivažinėjimų, bei dėl pasivažinėjimų motorinėmis transporto priemonėmis po salą ką tik po takų įrengimo darbų (kol dar nebuvo uždaryti vartai į salą, dėl to, kad įvažiavimas buvo reikalingas ten dirbančiai technikai) buvo kilę ne ką mažesni skandaliukai.Vegys rašė:Atsakymo į klausimą "Ar kiltų toks skandalas, jei vietos verslininko aš ten būčiau šventęs" taip ir nesulaukiau ...
Matai čia ne "violetinis" atvejis tai galioja nekaltumo prezumcijatukasG rašė:http://www.grynas.lt/aplinka/sventes-sk ... d=57920064 .
Nesuprantu, tik kodėl "didvyrių" veideliai slepiami...?
o gal nereik maisyt baudziamosios ir administracines atsakomybes?tukasG rašė:Nesu teisininkas, bet vat kad ir tokią už mane raštingesnių žmonių diskusiją apie nekaltumo prezumpciją paskaičius http://www.infolex.lt/portal/start.asp? ... &groupID=1 kilo dar daugiau klausimų: ar, kiek ir kada galioja ta nekaltumo prezumpcija baudžiamiems už administracinius nusižengimus? Čia gi dažniausiai ne teismas o pareigūnas ir kaltę įrodo ir nuobaudą paskiria...