jo, fedia, as irgi sakau, kad maziau reik veiksmo filmu ziuret, kad slakiai banginiais netycia nepataptu 

Kaip cia baiges? Vakar zurnala paskubomis prekybos centre perverciau ir akys neuzkliuvo... Ar kaltu atsirado?Cekasss rašė:Sveiki visos kitos naujienos,visa informacija su vardais ir pavardemis ir visa tolimesne eiga bus isspausdinta Vasario menesio Zukle zurnale ten ir pamatysit kaip vilnius su kaunu karevo del sio termino [masalui naudojant zuvele] manau po sio straipsio turetu prareteti gretos kanto gatveja:}
nu bet nedau tokiu vietu belike..Rapolas rašė:Kažkaip labaj suabejojau tų 120 nešiojamų aparatų galimybėmis patikrinti žvejų leidimus. Yra dar nemažai vietų, kur net normalaus (ką ten normalaus-bent kokio...) mobiliojo telefono ryšio nėra. Gal GA irgi su paimtu leidimu važiuos į artimiausią kaimo Perlo terminalą pasitikrinti ar popierius galioja, nu neaiški man šita (kaip ir dar kelios ) vieta :D
Donasssss rašė:nu bet nedau tokiu vietu belike..Rapolas rašė:Kažkaip labaj suabejojau tų 120 nešiojamų aparatų galimybėmis patikrinti žvejų leidimus. Yra dar nemažai vietų, kur net normalaus (ką ten normalaus-bent kokio...) mobiliojo telefono ryšio nėra. Gal GA irgi su paimtu leidimu važiuos į artimiausią kaimo Perlo terminalą pasitikrinti ar popierius galioja, nu neaiški man šita (kaip ir dar kelios ) vieta :D
na matai, pasienis ne vien tik žemupys. Dar yra "aukštupys" (pasienis su Baltarusija), yra ir gūdžių miško ežerėlių, kur net GPS sunkiai "prasimuša", bet nesakau, kad viskas "beviltiška"- tiesiog abejoju, kad tie aparatai (120) artimiausiu laiku visi ir visur veiksDonasssss rašė:nu bent zemupy tai problemu su rysiu kaip ir nebera
O ko tu kažko lauki kol kažkas atsiraspaska rašė:Gal atsiras koks GA atstovas ir pakomentuos susidariusia padeti Nemuno deltos regioniniam parke.Kalbu apie žukles leidimus ju išdavimo tvarka ,kiek teko bendraut su žmonem tai dauguma aplamai nežino,kad kažkas keičiasi...
Nieko as nelaukiu,atsakymas eini i ALIS programa ir perki licenzija,tik vat kad ta ALIS neveika dar ne velnioSkumbrotas rašė:O ko tu kažko lauki kol kažkas atsiraspaska rašė:Gal atsiras koks GA atstovas ir pakomentuos susidariusia padeti Nemuno deltos regioniniam parke.Kalbu apie žukles leidimus ju išdavimo tvarka ,kiek teko bendraut su žmonem tai dauguma aplamai nežino,kad kažkas keičiasi...Skambink tiesiai į NDRP direkciją ir pareikalauk kad išaiškintu
Jei tau viskas aišku tai ir nesijaudinkUrlys rašė:Čia dabar kas per paslaptys? Ar negalėtumėte paprastai ir man paaiškinti ką aš turėčiau paklausti? Pasižiūrėjau aš pranešimą NDRP dėl limituotos žvejybos
, bet nesupratau kodėl turėčiau susijaudinti?