o su desinerankiu nepavelkiausi? ans atitinka nevska katuske. kai vala nereik pastoviai vyniot kaip spiningaujant, tai gal tiks? as siaip spiningauju irgi su kairiarankiais multais bet va pvz surfui uzsidejes desiniaranki ir net be valo vediklio. kai karta per pusvalandi ne dazniau susivyniot reik, tai ir su desine ranka susukt uz foregripo laikant ir net vala paciam suklot ranka nematau jokiu problemu.Davydo rašė:Gal galit paduot minciu kokiu.Reikia left hand multiko su skaitliuku.Naudosiu velkiavimui vietos vandenyse.Neblogas modelis Shimano Tekota bet kairerenkiu neradau,matomai ner.Ziurineju Simano,Daiwa kitokie brendai nelabai domina.
nu toks mano pastebejimas. trolinginiai multui skirti kotai kaiptaisykle yra be trigerio ir dar neretai su tuo trikampavu foregripu. nu ta prasme kad uz jo ir laikyt. tai jei laikyt uz foregripo tai desine ranka sukt multa gal net ir patogiau butu, nors kaip rasiau, pats spiningauju su kairiarankiais, bet jau ir man kyla minciu velkiavimui surfinius desiniarankius panaudot multus.Davydo rašė:Tai pavelkiausi,visaip galima bet ar to reikia?Kam tas gimarojus?Laikau kota desine ir norisi laikyt toliu.Nesinori ant senatves dvirati isradinet.Reikia kairiarankes katuskes.O kaip tu sakai, kiek cia ji sukineji,tai galiu atsakyt,jei kitoj pusej sniuro modelis blaskosi vat tada ir pasireiskia visi patogumai ir nepatogumai.
Ar reikia tiek tos jėgos mūsų vandenyse? Man rodos, elementariausia abu "bačka" susitvarkys su bet kokia lydeka, tegu tik užkimba.SauliusM rašė:...uz penn international balsuociau. geriausios is to kuo man yra teke naudotis. bet ir nepigios rupuzes... ir su jom nepametysi, o tik atleidinet masala. bet jegos nesveikai turi.
lydekas velkiaujant gal ir nebutina. bet per daug jegos irgi nebus. o dar jei su ta pacia rite sugalvosi koki shama ar menke gaudyt ar siaip kokias lasisas juroj pavelkiaut, nu tai bus tik i sveikata. ir siaip galingesne tarnau ilgiau manau.Xrapas rašė:Ar reikia tiek tos jėgos mūsų vandenyse?
+10Xrapas rašė: Kas dėl skaitliuko- jį visai neblogai pakeičia skirtingom spalvom sužymėtas valas, kad ir kokia UNITIKA, valą galima išleist metro tikslumu.
taigi nelaikysi anos rankose pastoviai, tik zuvi traukdamas ar permetinedamas.Xrapas rašė:510 gr...SauliusM rašė:...sitos is visu trolinginiu man didziausia ir teigiamiausia ispudi yra palike...
Jūroj- gal. Ežere tai keistokai su tokia atrodyčiau
Precision brass gears...ir Lifetime warranty irgi neblogaiSauliusM rašė:...kaip tau skamba hardened stainless steel gears...
kadangi vediklis slankioja, tokiu atveju vienas ciklas 5m, pusė 2.5m ir nereikia jokių spalvotų valų , patikrinta praktiškaiXrapas rašė: Kas dėl skaitliuko- jį visai neblogai pakeičia skirtingom spalvom sužymėtas valas, kad ir kokia UNITIKA, valą galima išleist metro tikslumu.
Paklaida dėl valo kiekio ant būgnelio matomai susidaro...bet tokio tikslumo ten ir tereikiaGdainius rašė:...kadangi vediklis slankioja, tokiu atveju vienas ciklas 5m, pusė 2.5m ir nereikia jokių spalvotų valų , patikrinta praktiškai...
+1Kleckas1978 rašė:uz 500lt + keli litai - Shimano Rarenium 2500 mano poziuriu geriau jau nei ta mitchell
teoriskai taip, bet praktiskai tai vistiek butu sveika isardyt ir isvalyt pries sutepinejant. cia gi ne automobiilio variklis, kad kai tepalus sudegini tai dapilt reikia...WooHoo rašė:Ar tai reiškia, kad esant reikalui galėsiu pats susitepti ritę be okio ardymo..?
Ačiū už info!SauliusM rašė:teoriskai taip, bet praktiskai tai vistiek butu sveika isardyt ir isvalyt pries sutepinejant. cia gi ne automobiilio variklis, kad kai tepalus sudegini tai dapilt reikia...
man geriausiai išsivalo senas tepalas su žibalu arba vaitspiritu, išardžius ritukę padaliai. Kiekvieną dalį išplaunu su teptuku, po to svarbu gerai nusausint, ypač žibalą. Na ir po to viską sutept ir žiūrėt, kad surinkus neliktų atsarginių daliųSauliusM rašė:teoriskai taip, bet praktiskai tai vistiek butu sveika isardyt ir isvalyt pries sutepinejant. cia gi ne automobiilio variklis, kad kai tepalus sudegini tai dapilt reikia...WooHoo rašė:Ar tai reiškia, kad esant reikalui galėsiu pats susitepti ritę be okio ardymo..?