O Faunoj irgi nera? Romada tai stopudovai pernai nei vienos seryklos neturejo. Kadangi man jokiu idomybiu nereikia, tai as is zoo prekiu Pamario iki pirkdavau. Ten visalaik ju budavoJustas.07 rašė:Man isvis problema su seryklom. Silutej ju tiesiog nera kur nusipirkt. Keleta siaip netaip gavau bet ju man neuztenka. Ateinanciam sezonui tai turbut reiks prie progos i klaipeda nuvykus ieskot. Gal kas is klaipiedieciu gali patart i kokia parduotuve orientuotis?
Anais metais kai pamirsau cia pasiimti serylku teko pirkti romadoj po 5.5 jei ne daugiau... Zodziu ten nesismulkina su kainikem, o kai neturi nesuka galvos. Ten idomi situacija su ta pardazemaytis rašė:O Faunoj irgi nera? Romada tai stopudovai pernai nei vienos seryklos neturejo. Kadangi man jokiu idomybiu nereikia, tai as is zoo prekiu Pamario iki pirkdavau. Ten visalaik ju budavoJustas.07 rašė:Man isvis problema su seryklom. Silutej ju tiesiog nera kur nusipirkt. Keleta siaip netaip gavau bet ju man neuztenka. Ateinanciam sezonui tai turbut reiks prie progos i klaipeda nuvykus ieskot. Gal kas is klaipiedieciu gali patart i kokia parduotuve orientuotis?
Žiek kad nesigautų kaip Blight'ui su wireck'o shotgunais, 10 psl. ans aprašė savo įspūdžius..hamis rašė:Nieko idomaus neturiu, standartines traperio, jaxono. Pats ieskau tokiu mandresniu kaip, kad numeciau foto. Jei ras is kur paimti tai ir tokiu atsiras :D
Turesiu veliau jaxon shotgun, sakau reiks bent pora tureti pameginimui.
romada, browning seryklos, svoris tu kulku nuo 30 gr iki 120 berods, anskciau pirkau pavasari Vilniuje aisku. be to jos turi viena minusa, ten ta vala reikia keist i troseli arba rist stipresni vala, nes man ezere kelios gerai nusisove.
nezinau,ar zammataro,bet tokios bukesnes kulkos Kauno salmolitoje yr...tik 100+ gr ir su pinto valo tvirtinimu. Gal kur 80-100+ metru svaidyt reikia,tai jos nepamainomos butuEdmis rašė:Serykleliu-kulku maciau Kauno Salmolitoje,Zammataro firmos.Kaina irgi firmine- 9-10 litu,svoriai kazkur nuo 100 gr.
O su svoriu ir "krepšelis" nulėkė..pas valinsko karosus..o kuom tas sureguliavimo sunkumas pasireiškė? Gal per mažo svorio naudojai? Aš irgi dar spėjau rudenį fox'us stov. vandeny išbandyti- kol kas didžiausias pastebėtas pliusas- greitai iškyla į paviršių..O su turima didžiausia pagal tūrį 10 gr šėrykla pajaukinimui tik kokių dviejų užmetimų užteks..Tik va, svorių komplektėlio dar reikia..vava rašė:bandem. pliusas tas, kad gali svorius keist.
As su jais zvejojau stovinciame vandenyje ir pastebejau, kad sunku sureguliuot fyderi ant itempimo. Pakeiciau i wyrek ir viskas OK pasidare. Taip pat man yra atsiskyre svoris nuo karmuskes...
jei smailus galas = mazesnis pasipriesinimas, tai visi lasai lasetu "aukstyn kojom". o va butent tavo nupasakotam pavyzdziui tvirtinimas ir netinka, nes tada valo tvirtinimas lieka "pasroviui". jei jau ziuret i aerodinamika, tai serykla turetu but panasi i apversto lektuvo sparno skerspjuvi, tada srove ja spaustu prie dugno, bet is foto kazkaip tas nekrinta i akis...Antas rašė:tai, kad pirke tai zinau, bet kad bande![]()
be to neskubek keist tvirtinimo, nes kiek suprantu srove eina i smailuji gala - tvirtinimas teisingas. fideri meti pasroviui ir ir smailusis galas atsistoja pries srove ir gaunasi mazesnis seryklos pasipriesinimas + jos prispaudimas prie dugno .....
p.s. kas turi platformas - smagus dalykelis http://www.simplyfishingtackle.co.uk/br ... -4669.html