Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #346977   hamis
 01 Kov 2012 17:38
Siandiena ziurinedamas radau tik internete ju pirkti ir tai ne LT. Cia vietoj kur nors yra tokiu?
Va kazko panasau i tokias
Paveikslėlis

Ziurejau Jaxon tai tokios skystokos labai pasirode.
 #346987   vyrgaz
 01 Kov 2012 18:05
Kad lygtais panašių mačiau Kaune, netoli namų esančioj, vagonėlyje įsikūrusioj krautuvėlėj..Ir man atrodo beveik kiekvienoj parduotuvėj jų turėtų būti,tik gal 'no name' visos.. :roll:
 #347002   Justas.07
 01 Kov 2012 18:45
Man isvis problema su seryklom. Silutej ju tiesiog nera kur nusipirkt. Keleta siaip netaip gavau bet ju man neuztenka. Ateinanciam sezonui tai turbut reiks prie progos i klaipeda nuvykus ieskot. Gal kas is klaipiedieciu gali patart i kokia parduotuve orientuotis?
 #347034   zemaytis
 01 Kov 2012 19:57
Justas.07 rašė:Man isvis problema su seryklom. Silutej ju tiesiog nera kur nusipirkt. Keleta siaip netaip gavau bet ju man neuztenka. Ateinanciam sezonui tai turbut reiks prie progos i klaipeda nuvykus ieskot. Gal kas is klaipiedieciu gali patart i kokia parduotuve orientuotis?
O Faunoj irgi nera? Romada tai stopudovai pernai nei vienos seryklos neturejo. Kadangi man jokiu idomybiu nereikia, tai as is zoo prekiu Pamario iki pirkdavau. Ten visalaik ju budavo :idea:
 #347035   hamis
 01 Kov 2012 19:58
Nieko idomaus neturiu, standartines traperio, jaxono. Pats ieskau tokiu mandresniu kaip, kad numeciau foto. Jei ras is kur paimti tai ir tokiu atsiras :D
Turesiu veliau jaxon shotgun, sakau reiks bent pora tureti pameginimui.
 #347038   hamis
 01 Kov 2012 20:00
zemaytis rašė:
Justas.07 rašė:Man isvis problema su seryklom. Silutej ju tiesiog nera kur nusipirkt. Keleta siaip netaip gavau bet ju man neuztenka. Ateinanciam sezonui tai turbut reiks prie progos i klaipeda nuvykus ieskot. Gal kas is klaipiedieciu gali patart i kokia parduotuve orientuotis?
O Faunoj irgi nera? Romada tai stopudovai pernai nei vienos seryklos neturejo. Kadangi man jokiu idomybiu nereikia, tai as is zoo prekiu Pamario iki pirkdavau. Ten visalaik ju budavo :idea:
Anais metais kai pamirsau cia pasiimti serylku teko pirkti romadoj po 5.5 jei ne daugiau... Zodziu ten nesismulkina su kainikem, o kai neturi nesuka galvos. Ten idomi situacija su ta parda :-D
 #347042   vyrgaz
 01 Kov 2012 20:05
hamis rašė:Nieko idomaus neturiu, standartines traperio, jaxono. Pats ieskau tokiu mandresniu kaip, kad numeciau foto. Jei ras is kur paimti tai ir tokiu atsiras :D
Turesiu veliau jaxon shotgun, sakau reiks bent pora tureti pameginimui.
Žiek kad nesigautų kaip Blight'ui su wireck'o shotgunais, 10 psl. ans aprašė savo įspūdžius.. :roll:
 #347053   Antas
 01 Kov 2012 20:16
hamis rašė:Siandiena ziurinedamas radau tik internete ju pirkti ir tai ne LT. Cia vietoj kur nors yra tokiu?
Va kazko panasau i tokias
Paveikslėlis

Ziurejau Jaxon tai tokios skystokos labai pasirode.
romada, browning seryklos, svoris tu kulku nuo 30 gr iki 120 berods, anskciau pirkau pavasari Vilniuje aisku. be to jos turi viena minusa, ten ta vala reikia keist i troseli arba rist stipresni vala, nes man ezere kelios gerai nusisove.
 #347063   hamis
 01 Kov 2012 20:28
kokia kaina buvo?

cia tos vienos man rodos kur agis buvo numetes, pas anglu esu rades, o ta mazike foto tai jaxon. skirtumas greiciausiai isaiskes tik pabandzius :D nors man atrodo identiskos, tiesiog gal i savo kataloga itrauke.

Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #347209   blight
 01 Kov 2012 23:47
hamis rašė:cia tos vienos man rodos kur agis buvo numetes, pas anglu esu rades, o ta mazike foto tai jaxon. skirtumas greiciausiai isaiskes tik pabandzius :D
O ::liux , šitos gražiai atrodo. Visai pamainyčiau vieną tokią į savo dvi Wireck :-D
 #347215   senelis
 02 Kov 2012 03:20
Edmis rašė:Serykleliu-kulku maciau Kauno Salmolitoje,Zammataro firmos.Kaina irgi firmine- 9-10 litu,svoriai kazkur nuo 100 gr.
nezinau,ar zammataro,bet tokios bukesnes kulkos Kauno salmolitoje yr...tik 100+ gr ir su pinto valo tvirtinimu. Gal kur 80-100+ metru svaidyt reikia,tai jos nepamainomos butu :roll: Beje tokiu nemuniniu 100 ir daugiau gramu cage tipo seryklu auno Salmo maciau - vidai padorios pasirode :roll: :roll:
 #347323   Edmis
 02 Kov 2012 12:57
Taip,Seneli,ten,tos bukesnes,ir buvo butent Zammataro,su sniuriuku.Tik to bukumo ten nieko nera,tiesiog apvalus sratas priekyje pritaisytas.O lekia ji geriau,nei ,kad kulkos formos svarelis priekyje butu.
 #347415   blight
 02 Kov 2012 18:13
Tai ir sakyk kad lašo formos, o jam mat kreivos :lol: Čia jau buvom šnekėję apie jas, Agis tokies turi, bet kaip supratau jų nebandė dar. Aš šią žiemą kai buvo grand nuolaida Romadoj pasiėmiau 2 x 60gr ir 2 x 80gr... Nors dar ir nebandžiau, bet jau ruošiuos porai iš jų tvirtinimo kilputę "perkelti" į smailiąją pusę :roll: Nes kažkaip tas tvirtinimas už bukojo galo tai man truputį su logika gaudant srovėj prasilenkia, nu bet nežinau, gal ir ne be taip kabino :donknow'
 #347579   vava
 03 Kov 2012 11:53
bandem. pliusas tas, kad gali svorius keist.
As su jais zvejojau stovinciame vandenyje ir pastebejau, kad sunku sureguliuot fyderi ant itempimo. Pakeiciau i wyrek ir viskas OK pasidare. Taip pat man yra atsiskyre svoris nuo karmuskes...
 #347588   Antas
 03 Kov 2012 12:46
tai, kad pirke tai zinau, bet kad bande :donknow'
be to neskubek keist tvirtinimo, nes kiek suprantu srove eina i smailuji gala - tvirtinimas teisingas. fideri meti pasroviui ir ir smailusis galas atsistoja pries srove ir gaunasi mazesnis seryklos pasipriesinimas + jos prispaudimas prie dugno .....
p.s. kas turi platformas - smagus dalykelis http://www.simplyfishingtackle.co.uk/br ... -4669.html
 #347590   hamis
 03 Kov 2012 12:54
Kaip cia del to metimo? Kazkaip nelabai suprantu, visada metu tik pries srove. Kazkaip nelogiskai cia skamba, nes jei taip mesi kiek dar i sona pasroviui nusines?
 #347609   vyrgaz
 03 Kov 2012 14:40
vava rašė:bandem. pliusas tas, kad gali svorius keist.
As su jais zvejojau stovinciame vandenyje ir pastebejau, kad sunku sureguliuot fyderi ant itempimo. Pakeiciau i wyrek ir viskas OK pasidare. Taip pat man yra atsiskyre svoris nuo karmuskes...
O su svoriu ir "krepšelis" nulėkė..pas valinsko karosus..o kuom tas sureguliavimo sunkumas pasireiškė? Gal per mažo svorio naudojai? Aš irgi dar spėjau rudenį fox'us stov. vandeny išbandyti- kol kas didžiausias pastebėtas pliusas- greitai iškyla į paviršių..O su turima didžiausia pagal tūrį 10 gr šėrykla pajaukinimui tik kokių dviejų užmetimų užteks..Tik va, svorių komplektėlio dar reikia.. :roll:
 #347617   hipy
 03 Kov 2012 15:56
Antas rašė:tai, kad pirke tai zinau, bet kad bande :donknow'
be to neskubek keist tvirtinimo, nes kiek suprantu srove eina i smailuji gala - tvirtinimas teisingas. fideri meti pasroviui ir ir smailusis galas atsistoja pries srove ir gaunasi mazesnis seryklos pasipriesinimas + jos prispaudimas prie dugno .....
p.s. kas turi platformas - smagus dalykelis http://www.simplyfishingtackle.co.uk/br ... -4669.html
jei smailus galas = mazesnis pasipriesinimas, tai visi lasai lasetu "aukstyn kojom". o va butent tavo nupasakotam pavyzdziui tvirtinimas ir netinka, nes tada valo tvirtinimas lieka "pasroviui". jei jau ziuret i aerodinamika, tai serykla turetu but panasi i apversto lektuvo sparno skerspjuvi, tada srove ja spaustu prie dugno, bet is foto kazkaip tas nekrinta i akis...
 #347809   Antas
 04 Kov 2012 12:50
Hipy, kad laso kritimo forma yra normali, tai yra bukasis I apacia, nes tai jau itakoja fizikines jegos, zemes trauka, pasipriesinimo ir t.t. Be to gi browning firmoje nedirba asilai ... Vienu zodiu reikia isbandyti ir viskas bus aisku :)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė