Agi, mes juk ir darom - nebrakonieriaujam. O jau baust ir gaudyt ne mūsų darbas. Yra proga tai padaryt - mielai, bet gi turim ir savo reikalus tvarkyt, GA už mus nepadirbs ir mums pinigų neatneš už tai, kad jų darbą darysim 

Esu is tu krastu ir drasiai galiu pasakyti, kad cia yra stipriai perdeta, nieko jie ten nesuziuri kas ir kur dedasi. Zvejoju jau kokius 15 metu ir kiekviena savaitgali, o "gamtos policininkus" esu mates gal 4 kartus, 3 kartus is ju ant Kavarsko uztvankos, nes ten jiems labai patogu atvaziuoti.Donasssss rašė:vat tokiu koki 50 atsirastu,tai istekliai sparciai augti pradetu...
http://www.grynas.lt/aplinka/gamtos-pol ... d=55924035
Nu nieko nesakau gal ten kada ir teke pamiegoti. Bet cia jau taip parasyta, kad kaip is Holivudinio filmo herojus. Idomu kodel statistikos straipsnyje nepateikta, kiek jie sugauna pazeideju, manau suzinojus, visas herojiskumas iskart isgaruotu.Donasssss rašė:nu tiesa pasakius,as ir biskiuka suabejojau,ar nebus cia viskas perdeta. po kelias paras praguli pasaluose,miega medziuose,sakas ir akmenis vaidina,saudytas,dauzytas ir t.t. paskaicius atrodo,kad koks saugumietis dirbantis su teroristais....
uz toki bairi pareigunus gali paduot i teisma ir didele tikimybe, kad laimetu, nors ka zinos tas prastas zmogelis .....Tadunce rašė:Šitas labiausiai patiko
"Sulaikytajam pareigūnai liepė bristi į Merkį ir ištraukti savo brakonieriavimui elektra skirtą įrangą. Šalčininkų rajono gyventojas pakluso."
![]()
nera skirtumo keliantis ar nekeliantis, mes gyvename teisineje valstybeje, nors dabar galvoju ar is tikro mes gyvename teisineje valstybeje ....... o gal dar bananu salyje .....Tadunce rašė: Hami, ne taip supratau turbūt, galvojau, kad dar keliantis pavojų
Jei iš tiesų tiek žalos pridaryta kiek parodyta straipsnyje - tada gėda žurnalistams - rado ką rašyt. Pagal foto nieko super baisaus nematau. Gal ir pasivėžino keturačiais kur negalima, gal ir laužą sukūrė neleistinoj vietoj. Matau smulkius pažeidimus, o ne tokius, dėl kurių verta būtų į laikraštį rašyt. O gal aš kažko nesuprantu ?tukasG rašė:O... žiūriu, jau ir Kupiškio "kunigaikščių" "žygdarbiai" pagarsinti. Gal kiek ir išpūstas žurnalistų tas reikalas, bet iš kitos pusės, tai daug ir tiesos tame yra...